Kalp mi daha önemli? Beyin mi daha önemli?
Kalp
Beyin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kalbi çalışırken ameliyat ediyosun düşün ve en önemlisi Beyin Ölümünde Organlar Alınırken Kalp Ölümünde Maalesef Alınamıyor. Beyin Ölümünde Yaşarsın. Kalp Ölümünde Yaşayamazsın Kan Dolaşımı Olmaz, Nabız Olmaz Kesin Ölüm Olur. Kalp Bir Sürü Damarı Yönetiyor. Ben Kalp Damar Cerrahı Olmayı Düşünüyorum Babam Kalp Krizi Geçirdiğinde Hiçbişey Yapamamıştım.. Artık Yapmak İstiyorum :) Yani Kısaca Beyin Ölürse Diğer Organlar Çalışır Kalp Ölürse Herkes Ölür.
Organ olarak soruyorsan ikisi de aynı öneme sahip biri olmadan diğeri fonksiyonunu yapamaz. Ama sosyal hayat bakımından soruyorsan bence beyin daha önemlidir. Beyin sağlıklı çalıştığı sürece hata yapmazsın, kalp tehlikelidir insana her zaman hata yaptırabilir.
Beyin çıkarını, kalp insanlığını korur. Bence kalp.

Cevap
16Cevap
İkisi de bağımlı bir birine ama beyin daha hassas bana göre
Benim teyzemin eşi 5 ameliyat geçirdi kalpten bişey olması adam sapasağlam babamın halası beyinden bir ameliyat geçirdi kadın öbür dünyaya yatay geçiş yaptı hesapla istatisliği...
Kalp önemli tabi ki de kalp durunca fiili olarak ölü sayılıyorsun fakat beyin ölse bile kalp çalışıyorsa o zaman bir umut var demektir.
Kalp olmadan beyin yaşayamaz.. lakin Beyinsiz bir kalp ve tüm organlar yaşayabilir... ve başka insanlar için kullanılabilir.
Kalbe çalış komutunu beyin verir. Kalp de beynin yakıtını sağlar. Sonuçta ikisi de önemli. En hayati iki organ.
kalp çünkü beyim ölümü gerçekleştikten sınra geri dönen var ama kalpte iş sakat
Birisi anakart birisi işlemci ikiside olmazsa olmaz
Kalp, vücudun yaşaması için daha önemli.
ikisinide yerinde kullanmak daha önemli
Çünkü bizi beynimiz yönetir.
Duygular yanlış karar aldırır ama mantık asla
@crimson41 amigdala korku mekanizmasını düzenleyen kısım. bir olay karşısında kaç ya da savaş tekisi orda oluşur. Beyin konusu bende hacı :)
@crimson41 o deney insanla değil bir fareyle yapıldı. bir insanla yapılamaz öyle bir deney :)
@crimson41 dur nereye daha yeni başladık :))
ikisi bir arada olunca işe yarar
Beyin oldumu genelde kalp oluyor
Kalp varsa alırım ben
Kalp olmazsa beyin de olmaz
Beyin öünkü kalıpsızda yaşandığını gördük
ikiside
Beeyin
Beyin
beyin 😃
Kalp
Meme olabilir mi 😂
Penis