Bana hakkını helal etmedi sizce bende hakkı var mı?

Sanaldan biriyle konusuyordum. Yaklasik 1,5 yıldır. Hiç buluşmadık. Arada bir fotoğraf atıyor o kadar. Ben ona videoda attm fotoğrafta. O 26 yaşında ben 18. Başta konuşuyorduk normal. Sonra ben konuşmayı kestim kaç kere, tekrar yazan taraf yine ben oldum. Israr etti konuşalım diye. Onunla konuşurken çok bunalıyorum uzak kalınca onu arıyordum tuhaf birşey. Sanırım can sıkıntısından onu arıyordum. Ama konusurken bana kızınca ben telefonumu açmayınca falan bana küfürleri hakaretleri sinirimi bozuyordu. Çok ağzı bozuktu bu yüzden soğuyordum. Cok aşagiliyordu. Bunu söylediğimde ise ben onları seni kendime yakın gördüğüm için söylüyorum diyordu. Daha sonra ki konusmalarda cinselliğe kaydı konular. Benden fotoğraf falan istedi kaç defa ben atmadım. Beni seviyorsan atarsin silerim zaten dedi. Ben asla açık fotoğraf atmadım. Sonra bana kargoyla birşeyler gönderecekti adres istedi vermedim. Cok kızdı bana güvenmiyormusun diye. Evet güvenmedim. Sonra benim olduğum şehire geldi kardeşi burayı kazandı üniversite. Geldigi gün buluşalım 2 saat dedi gitmedim yanına. Bana neler saydı telefonda. Göruntulu konuşalım dedim kaç kere kabul etmedi. Çok görmek istiyorsan cik gel yanıma dedi. Bn gidemem onun yanına. Onu en azından daha yakından tanımam için görüntülü konuşmak gerekmiyormu. Her gece konuşurken konuyu cinselliğe getiriyor. Söyleyincede sen istiyorsun diyor. Benim oyle birsey yaptigim yok. Artik kendi kendimi suçlar oldum. Konusmayi kesmek istiyorum dedim. Devamı güncellemede...

Güncellemeler
+1 yıl
Bu seferde o ariyor. En son bugün tamam aramam hakkım haram olsun sana harcadığım saatlere yazık dedi. Bende birşey demeden kapattım. Suna bakin insan bu kadar hakaret edermi. Kötü niyetli değilim sana asla zarar vermem diyor. Ama telefonda diyorki bak yemin ederim yanına gelirim şimdiye kadar yapmadigim kötülüğü yaparım dedi. Beni tehdit mi ediyorsun dedim. Etmiyorum yaparım dedi. Hem psikopat gibi davranıyor hemde suçlu hep benmişim gibi konusuyor. Birdaha aramayacagini tahmin ediyorum.