+1 yılEğer bu paylaşım fake değilse sana net söylüyorum itibar etme. Cevapta verme. Aranızda 8 yaş olduğu için birde seni iyice kullanmak istiyor. İnsan samimi bile olsa sevdiğine saygısından küfür vs etmez. Ediyorsa da rahat bir şekilde, seni rahatsız edecek derecede o zaman onda sevgiden zerre bir bölüm yoktur. Ki evlenmeden cinsellik konuşuyor daha. Burdan bile sırf seni kullandığı belli.
Bu tür takıntılı karaktersiz psikopatlara cevap vermediğin zaman, sert bir şekilde tepkini koyduğun zaman ancak pes ediyorlar. Yumuşaklıktan çık, engeli bas, cevap verme ne olursa olsun ve artık kendine gel. Eğer sana destek olacak birilerini istiyorsan saygılı ve güvenilir olanları tercih et. Sevgilim olsun diye direkt atılırsan ondan sana hayır gelmez. ALLAH'a dua et çok istiyorsan vr hayırlısı de. Hak konusunda ise kesinlikle rahat ol, asıl senin onda hakkın var. İyi niyetini sömürmesine izin verme sen gibi istisnalar bu dünyaya ve iyi kişilere lazım. An itibari ile kurtulmalısın23 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin kendime o kadar kiziyorumki. Birdaha aramaz diye düşünüyorum ama. En son noktayı koyduk. Evet rahatsız ederse aileme söyleyeceğim.
- +1 yıl
Bilinçlenmen güzel. İnşaAllah bundan sonra tekrar rahatsız edilmezsin buda sana ders olmuş oldu. Ama sana şunu da söyleyim o ilerleyen zamanlarda boşta kaldığında sana gene mesaj atacaktır.
Duruşunu ve kararlılığını gene kaybetme. Yanlışın neresinden dönersen kâr, tecrübe edinmen daha iyi olacaktı belki de ilerisi için. Kızma o yüzden kendine💫🏁
Soran+1 yılHaklısın. Artık sanaldan kimseyle konusmuycam. Önceden her tanistigimi iyi sanirdim. Birşey yapmaz bana diye düşünüyordum. Ama akıllandım. Çok değişik insanlar var.
En İyi Cevaplar
+1 yılBence sen ondan kurtulmaya bak. Ne bileyim onunla tüm bağlantını kes. Telefon numaranı değiştir. Bu insanlıktan nasibini almamış. Zeytinyağı gibi üste çıkıyor bir de. Bunun niyeti belli hep açtığı konulardan. Ondan uzaklaşmazsan kendine yazık edersin. İstediği kadar da arkandan ne söylerse söylesin. Bu ne abi ya bu nasıl bir konuşma şekli?
32 Yorumla
Soran+1 yılZaten konuşmayı kestim 3 4 ay önce. Ama baktı ben aramiyorum o arayama başladıydı. Şimdi tekrar konuşmayı kestim aramayacağını düşünüyorüm
- +1 yıl
Aynen iyi yapmışsın. Gerekirse engelle her yerden gitsin
- Diğer konusunda 905 cevap paylaştı.
+1 yılSuçlu yanın var. 1.5 yıldır konuşuyorsun görüntülü de görüşüyorsun. Adam kalkıp bulunduğun şehire gelmiş beraber bir çay içmek hakkıdır yani. Ayıp etmişsin. Ben olsam ağır konuşurdum. Onun dışında çıplak foto atma. Ne kadar isterse iştesin atma. Istemesi bile ayıp öyle bir şey istenmez. Çocuk biraz sapık ama ben kız olsam ya sapık birisiyle 1.5 yıl konuşmam ya da konuşmaya devam etmişsem yüzyüze görüşmeye de giderim. Ne olacak kalabalık bir avm de çaya cagiriirsin görürsün güvenli bir şekilde ayrılırsın da
07 Yorumla- +1 yıl
Kız 18 yaşınd aoda 26 nereye bululucak iyi yapmış buluşmamamla böyle bir psikopatla buluşulurmu
- +1 yıl
Ya bir sey yapsa iyi yapmış gitmemekle
- +1 yıl
@KristalzKelebek görüntülü konuşmamış.. kız diyor buluşmadan ince görüntülü konuşmak isterdim
- +1 yıl
Ben onu mu dedim? Dedim ki "hani buluşmaya gitmemekle iyi yapmış baksana adam bildiğin ruh hastasi sapık. Ya kıza bir sey yapsaydi" diyorum
- +1 yıl
@KristalzKelebek ya ben diğerine yorum yaptım senin ismini almış
- +1 yıl
Ha tamam sorun yok ozaman
Soran+1 yılGörüntülü görüşmedim. Kabul etmedi. Çok görmek istiyorsan yanıma gel dedi. Bana o güveni vermediki. Ailesinden biel bahsetmedi. Ben sormasam anlatacağı yoktu
Bu nasıl bir insan müsveddesi ya. Küfürler , konuşma biçimi... Sen çok olgun davramışsın tebrikler. Yaptıkların da doğru. Sanaldan birine güvenmek ne kadar doğru olabilirdi ya da tanımadan buluşmak. Konuyu geceleri cinselliğe getirmesi de ayrı bir çelişki. Kısacası sen en doğrusunu yapmışsın. Ben yerin de olsam ben de senin gibi temkinli davranırdım ilişki de. Ayrıca iyi ki böyle psikopat ötesi bir manyakla buluşmamışsın. Hakkı olduğunu düşünmüyorum kısaca.
110 Yorumla
Soran+1 yılOna güvenmiyorum diye bana kızıyordu. Güvendirmek onun elinde olan birşey. O kadar konuşmuşuz nasıl biri olduğunu tanıyamamışmıyim. Ondan bana asla zarar gelmezmiş. Tabi bende yedim. Ona yazdığım güne pişmanım ya. Nerden bulastiysam. Allah iyi insanlarla karşılaştırsin hepimizi
Soran+1 yılBuda bana ders olsun
Soran+1 yılYa bide ben annemle yaşıyorum başımda babamda yok. Dertsiz başımı daha fazla derde sokmak istemiyorum. 1 buçuk yıldır mal gibi konuşmuşum. En başından içimdeki o istememek hissinde haklıydım. Umarim birdaha yazmaz aramaz.
Soran+1 yılAnnem babam ve ben babamla görüşmüyorum 10 yıldır o yüzden. Ben babama güvenmiyorum elin oğlunun nesine güvencem. Çok pişmanım zaten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yıl*Birbirinizi sevseniz bile artık bu ilişkiden hayır gelmez çünkü sana karşı saygısını yitirmiş.
* 1.5 yıldır seninle sanaldan konuşan bir erkeğin seninle görüntülü konuşmayı reddetmesi kendisine olan güvensizliğini gösterir. Yüz yüze görüşerek seni etkileyebileceğini düşünmüş, seni etkisi altına almayı hedeflemiş çünkü görüntülü konuşmada o enerjiyi veremez sana, ya da fırsatını bulmuşken sana dokunamaz. Görüntülü konuşmada beni beğenmez ben de onu tamamen kaybederim diye düşünmüş.
* Benim kişisel görüşüm, bu çocuğun psikolojisi iyi değil, sorunları var ve sen kendinde bunlarla uğraşacak gücü bulamıyorsan ondan uzak dur. Bir an önce kendine uygun, efendi birini bulmanı sana şiddetle tavsiye ediyorum.
* İlişkin ne tür olursa olsun ailenin haberi muhakkak olsun ve bence sen bu kafayla buluşmalara da yalnız gitme.12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bende öyle düşünüyorum. Kendine güveni olmadığı için görüntülü konuşmuyor. Fotoğrafı bile 40 nazla atıyordu. Ama benden makyajsız uykudan uyanmisken bile fotoğraf istiyordu. Serefsizin teki. Ve surekli beni sucluyor. Kendi hatalarını görmüyor. Böyle tiplerle kim uğraşır ya. Allah korusun buda bana büyük bir ders olsun.
- +1 yıl
Olsun bakalım.
Sonunun nereye gideceğini düşünemiyor musun, hâlâ niyetini anlamadın mı adamın bu kadar da olamaz aklımı kaçıracağım, insanların başına gelen olaylardan hiç mi ders çıkarmıyorsunuz. Kendinden 8 yaş büyük biriyle sanal arkadaşlık da sizi neyinize yav, bunca zaman niye izin verdin, engellesene, bir adresini vermeyi bir de fotoğraf atmamayı akıl edebilmişsin. Eline geçseydi tehdit olarak mutlaka kullanırdı. En son görüntülü konuşmayı istemene şok geçirdim.. Allah'ım aklı bir karış havada olan seni korusun 🙏
13 Yorumla
Soran+1 yılNormal oladak goruntulu konuşmak. Merak ettiğin için
Soran+1 yılBen zaten konusmayi kestim. 2 gündür konuşmuyoruz. Aramam sormam birdaha Asla. Allaha yakın bana uzak olsun
+1 yılYa ne denli iğrenç söylemlerde bulunmuş sana hele ki bir hanımefendiye karşı ağza alınmayacak kelimeleri sarf etmiş. Bu hususta kırgınlık yaşadığını düşünüyorum. Hak geçmiş midir bunu bilemem lakin haysiyet yoksunu biri olduğu aşikar. İğrenç kelimeler, hemde işim var demene rağmen... Sen olması gereken davramışı sergilemişsin zaten. Düşünerek onu daha fazla sıkma canını. Yaptıkların da doğru. Sanaldan birine güvenmek ne kadar doğru çok yanlış. Onu tam anlamıyla tanımadan buluşmak ta keza öyle. Konuyu geceleri cinselliğe getirmesi de ayrı bir çelişki. Kısacası sen en iyisi yapmışsın. Boşver ve üzme kendini bu adi insan için. 😊
20 YorumlaOnun sende hakkı olduğunu hiç sanmıyorum daha senin hakkına girmiş küfür ederek hakki olmaz bu insanın o seni başka birşey için istemiş eğer kendini saklamasa neden görüntülü konuşmasın ki bırak boşver sen doğru olanı yapmisin iyi ki bulusmaya gitmemisin ne hali varsa görsün hem kaç yaş büyük senden kendi yaşında biriyle konuş en fazla da 22-23 yaşında biriyle konuş benim fikrim çoğu erkek seks konuşmak istiyor oda senden bunu istemiş eğer buluşmaya gitseydin belki daha kötü şeyler yapabilirdi onun sende hakkı olduğunu düşünmüyorum
10 Yorumla
+1 yılDaha dün bir tanıdığım aynısını yaşadı kız ortalarda yok seninle yaşıt. Kaçırıldı. Gerçek hayattan biriyle tanış belliki özgüven sorunun var bu yüzden sanal ilişkiye yönelmişsin ama bu ettiği küfürler filan resmen sana o. suymuşsun gibi davranıyo ondan uzak dur asla adresini verme iyi insanları soyu tükenmek üzere resmen Seni tecavüzle tehdit etmiş anneni babanı kendini düşün seni sevenleri düşün bundna kurtulmalısın engelle numaranı değiş. Böylw psikopatlar her türlü pisliği yapar. Bende 18 yalımd aböyle biriyle tanıltım meğer neler neler yapmıl haberim olmadan uzak durmalısın lütfen dediğimi dikkate al lütfen daha çok gençsin çevremde buna örnek çok kişi var hayatını yaşa
10 Yorumla
+1 yılNe kadar iğrenç konuşuyor. Telini değistir. Bir daha muhattap olma. Seni cinsellik için kullaniyor. Görüntülü konuşarak mi tanicaksin adami? Zaten konuşuyormuşsunuz. Görüşmek de istemiş. Ama bununla tanışmaya gerek yok. Dibinde olsa da eli sürekli sana dokunacak biri. Yani seni sevmiyor. Zaten sanalda kimse kimseyi sevemez. Bak ben 18 yaşında facebook bile kullanmiyordum. Sadece candy crush saga. Canım sıkılıyor ne demek? Başka şeyler yap
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bu bana büyük bir ders oldu.
+1 yılHadi o masum değil de senin de ondan kalır yanın yok. Yıllardır adamla konuşuyorsun, buluşmaya gelince yok. Sonra kızınca çocuk, kızdı oluyor. Gördüğüm kadarıyla suçun büyüğü sende. Tamam güven duymuyor olabilirsin ama güven sorunu yaşadığın insanın zamanını da çalmaya hakkın yok
22 Yorumla
Soran+1 yılBen konuşmayı kestim 3 4 ay önce. Bakti ben aramiyorum bu sefer o peşime düştü. Ama şimdi tekrar konuşmayı kestim aramaz sanırım
+1 yılBu esnada şunu diyebilirim bu konuştuğun kişi yobaz biri fikir olarak ve yaş farkını da düşünmeden birşeyler yapabilicegini düşünmus sende ona karşı ilgisiz değildin ama soğuk davranman ilişkiyi bitirmiş neyse onun hakkı sende var mı dersen bu yaptığı davranıştan dolayı olduğunu sanmıyorum onun da senin de ona harcadığınız süreyi helal edin bitsin
20 YorumlaSendeki de ne cesaret piskopat bu adam boyle insallara bulasilirmi? Valla ne yapicagi belli olmaz her gun haberlerde goruyorz rabbim esirgesin 🙏dikkat et kendine aderisini filn verme bence heryerden engellyip bir dahada muhattap olma simdiden boyle devranan utanip cekinmeden bu hakaretleri eden evlenince belki el bile kaldiror. bncee dikkattli ol kuzum
10 YorumlaYaşının getirdiği tecrübe ile davranmışsın, bu şekilde insanlarla muhabbet ederek daha iyi level kasabilirsin. Tecrübe ile sabittir, o kadar küfürü bana edecek telefonla birlikte, (afedersin) azına sokardım.
11 Yorumla
SoranEvet dengesiz davranıyor olabilirim ama bu onada bağlı. Onun bu tavırları beni kendinden soğutuyordu. Her seferinde daha iyi olur belki diye düşünerek yazdım ama değişmedi. Daha bunlar ne ki ben kendim duyduklarıma şok oldum. Kendi kendime dedim artık buna katlanamıyorum
Sende hakkı yok ama sende haksızsın kusura bakma konuşmayı yarıda bırakmışsın engellenmedinmi engelle sende en başından konuşmayacaktın bununla sen yanlış anlama adam haklı demiyorum bak
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun kendimi savunmuyorum zaten. Konuşmakla en buyk hatayı ben yaptım
+1 yılSen tekrar ona yazacak gibi duruyorsun maalesef. Yazmak geldiğinde yazma. Amacı cinsellik olur sanaldan gelen erkeklerin. Sonra da kız düşürdüm derler. Çağırdığı yerlere gitme. Belli ki o dominant sen pasif konumdasin ilişkide. Seni araba ile gezmeye ikna eder, ardindan ilişki, olmazsa tecavüz eder.
01 Yorumla
Soran+1 yılAsla yazmiycam. Kurtulmak istiyordum zaten.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin beyninden sorunun mu var kizim canini yolda falan mi buldun adamin konusma tarzina bak ben tam bir psikopatla yasamis sonradan farketmis gercek yuzunu gorul uzaklasmis bir insan olarak seni uyariuorum bu adami her yerden engelle gerekirse numarani degis daha da ustelerse savciliga verirsin boyle adamdan birak sana hayir gelmesini evini adresini ogrendigi an ve kafasina estiginde sana her boku yapar tek diyecegim Uzak dur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy canım bune böyle yani bu çocuk ruh hastası bela bununla uğraşma derim ben de sevgilime helal etmemistim durmadan kin kustum ama nedenleri farklıydı aldatma vardı numaranı değiştir derim uzak dur ondan böyle tiplerin ne yapacağı belli olmaz sapkın takıntılı biri
110 Yorumla- +1 yıl
Kızda onca şeye rağmen konuşuyor ama dikkatini çekerim
Cevap sahibi+1 yıl@Abdullah677 yani konuşma diyorum zaten
- +1 yıl
Tamam benim sana sözüm yok zaten yanlış bir şey söylediysem kusura bakma ama bu çocuğu bana verecekler onu var ya paramparça ederim
Cevap sahibi+1 yıl@Abdullah677 şerefsiz çok kardeşim benimde başında vardı
- +1 yıl
Bende çok şeyler yaşadım ama bunların anlattı bana göre çocukca şeyler
Cevap sahibi+1 yıl@Abdullah677 evet haklisin
- +1 yıl
Neyse kusura bakma senide rahatsız ettim çok özür dilerim
Cevap sahibi+1 yıl@Abdullah677 ne kusuru iyi akşamlar
- +1 yıl
Hayırlı akşamlar çok iyi birisin bu arada
Cevap sahibi+1 yıl@Abdullah677 iyi akşamlar sağolun sizde
+1 yılCanim tam olarak görmediğin birinin konuyu cinselliğe getirmesi o kişinin zaten nasıl biri olduğunu az çok anlamana sebep olur. Bence üslup bilmeyen, kaba birisiymis. Bir kizla böyle üslupla konusulmaz. Bence birdaha konuşma..
20 Yorumla
+1 yılHakkı felan yok ki zaten 18 yaşındasın 26 yaşında birinden ciddi birşey bekleme. İletişim kurma bir daha salla
11 Yorumla
SoranEvet dengesiz davranıyor olabilirim ama bu onada bağlı. Onun bu tavırları beni kendinden soğutuyordu. Her seferinde daha iyi olur belki diye düşünerek yazdım ama değişmedi.
Ah be yavrum sanaldan sevgili olunur mu kesin buradan yapmışsındir. Neyse olan olmuş geçmişe takılıp kalma ama çocukla konuş anlat derdini güzel bir üslupla. Olmayacağını söyle ve sonradan iki medeni insan gibi ayrılın bunu yap sanaldaki adam yani psikopat mi sapik mi bilemeyiz. Çok çok rahatsızlık verirse numarasını şikayet et
00 Yorumla
+1 yılkusura bakmada ikinizde cocuksunuz bu konuşmaları ergen bile yapmıyor ıyy tiksindim şu an ikinizden de sende de iş yok ondada
50 YorumlaBizim bir şey dememiz hiç birseyi değiştirmez ama genede o kişiden uzak durman gerektiğini düşünüyorum çünkü saygı olmadan sevgi olmaz sen bir bayansın o kişinin sana ne olursa olsun saygılı olması lazım konuşma tarzı hoş değil seviyor olabilrisin ama seviyorsun die seni ezmesine hakaret etmesine izin verme kim olursa olsun sen başkası için değil kendin için geldin dünyaya üzülme hiç kimse için
30 YorumlaBunu engelle..
Bu manyak manyak.
Ne hakkı, asıl senin hakkın var bunda, bu küfürler, hakaretler nedir.
Ve bununla buluşmamakla çok iyi yapmışsın. Hiç duygusal düşünmeden, bunu hayatından sıyırıp at kardeşim..10 YorumlaHayat dersi vermek düşmez tabiki olan olmuş.. Numaranı değiştir. Şu şekildeki bir varlığın, sana söylediği sözler adına üzüldüm.. yaşamında yanyana gelmiş olmadığın bir insanla da herhangi bir sanal iletişime geçme.
10 YorumlaDiğer konusunda 495 cevap paylaştı. Ben senin yerinde olsam çoktan katil olmuştum. Ay bu ne be
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah bana peygamber sabrı vermiş ama bende de var salaklik
Guvenmemekte haklısın nonu degistir bence ve birdaha birisni cok iyi tanımadan o kadar konuşma burdaki herkes ne kadar güvenilir ki düşün ergen olanlar bile var yaşını büyük gösterip ve söyledikleri ne kadar doğru sence herkes sanal da kolayca yalan soyleyebiliyor
20 Yorumla
+1 yılKatlanmak zorunda değilsin engeli bas numara değiştir kurtul ben olsam katlanmam o kim de o kelimeleri kullanıyor üzüldüm adına ve sinirlendim 😒
62 Yorumla- +1 yıl
Güncelleme okudum acilen önlem al no değiş heryerden engelle
- +1 yıl
ne kadar doğru bak 6 kişi hak vermiş bana
- 20 Yorumla
Sakın güvenme böyle insanlara seni kandırmak için herşeyi söyler küfür ediyor bide adi herif engelle tehdit etmeye devam ederse suç duyurusunda bulun
30 Yorumla
+1 yılbundan ayrılman iyi olmuş bu çocuk iyi değil dediklerini yapma bunun amacı farklı insan sevdiğine bunca küfreder mi istemediği şeyi yaptırırmı erkeklik değil bu başkasını bul bundan uzak dur kendini bir halt sanıyor
10 Yorumla
+1 yılneden sevgili bulamadığım anlaşıldı güzel kızlarımız sanaldan tanımadığı kaba saba sapık insanlarla konuşuyor, o yüzden,,, lan ben de diyorum niye sevgili bulamıyorum.
10 Yorumla
+1 yılKız sen nasıl katlandın buna. Engelle hiç oralı olma. Ev adresini verdiğin için çok korkuyosan da annenle konuş kızsa da seni korur. Çokta yalnız gezmemeye çalış bence. Bı de hak mak yok sende ona o kadar zaman harcadın sonuçta. O önce saygısını takınsın sonra hak hukuk arasın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu uygulamadan mı tanıştın yoksa instgram falan mı çocuğun adı ne vermezsen baş harfini söyle çünkü bendede öyle bişey var varsa bende hemen engelliyim uğraşamam sonra
12 Yorumla
Soran+1 yılİnstagramdan tanıştım
Cevap sahibi+1 yılAnladım bence böyle kişilerden uzak dur
Telefon numarasını engelle bir daha da konuşma bununla ayrıca buluşma da senin için bu daha sağlıklı. Böyle bir insan olamaz ya kaba ağzına gelen herşeyi söylüyor herşeyi de yapar sana bu dikkat et güvenme konuşmada ve kimseye de telefon numaranı verme. Buluşma da buluşursun evini falan bulur bırakmaz peşini psikopat gibi bişey dikkat et kendine iyi bak
10 Yorumla
+1 yılBu şahısın kesinlikle psikolojik sorunları var ve ağzı çok bozuk. Bir an önce numaranı değiştirmeni ve iletişimi kesmeni tavsiye ederim. Onu her yerden engelle. Canını tehlikeye atma.
10 Yorumla
+1 yılKusucam ya kizim sende hic mi gurur yok sana bokmussun gini davranan birini engememek de nedir. Bu raddeye nasil geldi gelmeye cesaret edebildi.
21 Yorumla- +1 yıl
Ben senin yerinde olsam engellerim ve muhatap bile olmam şu hale bak ya bir de kafa yoruyor serefsisin davranislarina. Bas tekmeyi engelle her yerden insan tiksinir be
+1 yılMikecek de mikecek buda mk başka üslubu yok mu helal etmesin bunun gibisinden ne hak aldın ki oda sana helal olmayacak ne boş muhabbet etmiş.
20 Yorumla
+1 yılNerden nasıl buluyorsunuz
Bizede sizin gibi bir dürüst bayan arkadaş denk gelmiyor
Boş ver aldırma hatta hiç engelleme bile arasın dursun. Sadece şunu söyle umursamıyorum de ve hiç bir şekilde cevapta verme10 Yorumla
+1 yılBir can sıkıntısına konuşuyorum demen senin başta ki en büyük hattan hıc konuşmıcaktın iki o ne biçim deli kanlı lan o küfürler ne sanki karısısın mk oğlu engelle şunu engelemedin için hayla hatta senin
20 Yorumla
+1 yılsen manyakmısın ya bu herifi silip engellesene? bu kadar aşağılanmayı kendine hak mı görüyorsun?
11 Yorumla
Soran+1 yılEngelledim zaten
Biranonce kurtul bundan kendini bu kadar değersiz hale getirme
30 YorumlaTelefondan bu şekilde küfür ediyorsa yan yana geldiiğinizde neler yapabileceğini düşün
30 Yorumla
+1 yılBu konuştuğun normal bir insan değil, böylesiyle yan yana gelsen seni döver de öldürür de akıl hastası, senin ruhsal boşluğundan faydalanıyor
10 Yorumla
+1 yılEGM nin internet sitesinde ihbar yeri var numarayı yaz oraya 3 4 güne ilgileniyorlar ugrasma bu dengesiz ruh hastasiyla
10 Yorumla
+1 yılHem suçlu hem güçlü Ne hakkı varmış ki ettiği küfürlerin haddi hesabı yok! esas sen etme ve ilişkini bir an önce kes numaranı değiştir
10 Yorumla
+1 yılBöyle insanda ne hakkın olur terbiyesiz birine benziyor uzak dur
30 YorumlaDeger verdigimiz erkeklerin küfür etmesi kadar üzücü bir olay yok ya.
20 Yorumla
+1 yılUzak dur o kişiden bu kadar hakareti okumak bile rahatsız edici
20 YorumlaEngelle bir daha da sakın yazma hiçbir b’k yapamaz polise falan giderim de
20 YorumlaNe kadar kaba bir insan 1,5 yılına yazık şimdiye kadar uzaklaşmaman kabahat
20 YorumlaDiğer konusunda 493 cevap paylaştı. Vallahi bu kadar rahatsız biri olduğunu 1.5 senede nasıl anlamadin ki sen. buyuk bir beladan kurtulmussun. mumkunse numaranı değiştir
10 YorumlaHayır ya ne uğraşacaksın böyle biriyle. Muhabbeti kesmekle iyi yapmışsın
20 YorumlaKizim en basta cinsellik foto istems serefsz ustune bid ekufur edio si. Et gitsin bole herifi durdugun hata
10 YorumlaKonusabilecegin en aşağılık insan musveddesini bulmuşsun, afferim devam et 😉
10 Yorumla
+1 yılAblacığımiyi misin sn böyle insanlardan uzak dur ya. Neler duyuyoruz bu sağlıklı birisi bile değil
10 Yorumla
+1 yılEn büyük hata senin başta konuşmayacaktın bu ne ya rezillik
10 YorumlaDiğer konusunda 864 cevap paylaştı. Sil numarasını gitsin kesinlikle buluşma en ufak foto dahil yollama güven olmaz şu konuşma tarzına baksana
10 YorumlaBu ne biçim bir hitap ya.. Kesinlikle konuşmamalısın
10 Yorumla
+1 yılBide numarasını vermiş allahım ya nasıl bir saflıktır
20 YorumlaAdam psikopat çıktı rıza baba...
Uzak dur böylelerinden20 Yorumla
+1 yılböyle konuşan birinin ne hakkı olacak ki ettiği hakaretler ettiği iyiliklerden çok daha büyük
10 Yorumla
+1 yılKardeş sövmüş sana bildiğin sen hala kezban tribi atıyosun adama siktiri cekio emgellesene ak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok mu ariyosunuz bu tipleri kufur ediyor ve hala sohbet ediyor musun sen boyle biriyle bas engeli gec ne yapacak bir halt yiyemez yavv
10 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat