Hayattan beklentisi olmayan geleceğe dair plânı olmayan ve ne yapıcağını bilemeyen insan ne yapmalıdır
"İş - aşk - evlilik vs gibi "
"İş - aşk - evlilik vs gibi "
A. maslov un ihtiyaclar hiyerersisi isimli bir calismasi var genelde insan davranislarinin temeline koyulir. Orada diyorki ilk basamak fiziki ihtiyaclardir. Bir insanin var olabilmesi icin atacagi ilk adim yemek yeme uyuma barinma ihtiyaclaridir. Simdinbh anlamda senin yapman gereken ilk sey is bulmak olmalidir.. kendiningecindirmeyi ve guvenligininsaglayacak yasam alanini sagladiktan sonra es dost edinme ve bir guruba dahil olma vardir. Ozamanda arkadas cevreni esini eliligi falan dusunebilirsin..
Bu beklentilerin önünde ki engel ne diye sormalı ilk önce sonra o problemleri çözmeli ardından mantıklı gerçekci hedefler kurmalı ve sıkı bir şekilde çabalamalı ve tabi ki hedefleri için inançlı ve istikrarlı olmalı.
Dediģim gibi bu belirsizlik neden kaynaklanıyor onu bulması lazım kişi genellikle kendi kendine de engel ola bilir. Psikolojik bir durum gerekirse bir psikologdan destek almalı.
Cevap
3Cevap
Çok var öyle adamlar, onlar boş insanlar hayatları ilerleyince zorlanacaklar. Ben her şeyi planladım rahat bir hayat beni bekliyor. :)
Öncelik iş herşeyden önemli
Bende bir bilsem😐
Malesef
Gelecek planı kur
Hicbirsey yapamaz
Evet bir ara olmuştu
Zor oldu piskoloğa git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar