tartışıyorduk ve beni sinirlendirdi bende yağ şişesini kafasına geçirdim. sonra ay iyimisin dedim o da iyi değilim hiç dedi göğsüme kafasını koydu şimdi de yatıyor minik bir çoçuk gibi. bakim istiyor bişey diyorum ay kafam sanki biraz acıyor diyor sonra ay şu çorba felan istiyor şimdi de dizimde uyudu yeni çoçuk oldu bu napiyim sizce?
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 636 cevap paylaştı. Hep erkeklermi kırcak birazda biz yapalım iyi yapmıssın çocuk gibi nazlanıyomu bide😄😃bırak kendi haline bir şişe kırdın diye herşeyi yaptırıyo sanki araba carptı
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİyice bak ona. Ve en sevdiğin çiçeği her gün sulamak yerine üstüne basıp geçmemeyi öğren, güzel bir ders olsun. Ne olursa olsun sevdiklerinize zarar vermeyin..
40 Yorumla
+1 yılAynısını bir erkek yapsa kadına herkes tepki verirdi, şimdi ise millet normalmiş gibi davranıyor. Konu gerçekse yazıklar olsun sana diyorum konu sahibi kız.
61 Yorumla- +1 yıl
7 tane feminist dislike atmış. Bu erkek düşmanı kadınlar için erkek haklarını savunan bir konu açacağım anlaşıldı.
+1 yılBunu bir erkek yapsaydı burası şimdi karışmıştı ama yapan kadın olunca oh iyi yapmışsın falan havada uçuşuyor
87 Yorumla- +1 yıl
yanlışın var. bunu bir erkel yapsa herkes belki haketmissindir dersi kadına? şiddet sorularına bir bak bir iki tane savunan var gerisi ne yaptında vurdu felan diyor?
- +1 yıl
'ne yaptın da vurdu' veya 'haketmişsindir' gibi yorumlar eskiden yapılırdı insanlar bu konuda bilinçlendi artık ama az önce bahsettiğim konu da hala bir bilinçlenme yok aksine mizah konusu oluyor
- +1 yıl
kardeşim ben daha dün bir soru gördüm kocam bana tokat attı herkes böyle yazmıştı nasıl bilinçlenmek ne kadın ne erkek şiddete kesinlikle karşıyım amma velakin bu ülkede çok nadir konular haricinde kadın ne yapsa suç erkekler yıllarca normal dediler o zaman ses çıkarmayanlar şimdi bu soruda neden konuşuyor? adaletmi
- +1 yıl
Rabia haklı olduğun yerler var ama 'kadın ne yapsa suç' tarzı görüşler hiçbir zaman İslam ve Türk kültüründe olmamıştır ve tamamen bir cehalet eseridir ayrıca bence bu konular biraz daha eskilerde kaldı artık o tarz söylemler pek yok
- +1 yıl
ben im güzel kardeşim. islam da yok ama türklerde asıl bir algı var 😂😂 bir araştır doğu dediğimiz yerde kadın ne yapsa ceza erkek yapsa normal? geç kadın şiddet kadına tecavüz. islam zina konusunda kadın da yapsa ayıp erkekte yapsa ayı diyor en basiti şurda kadın kocamı alldattım diye soru açıyor orospuyu şu kalmıyor? ama erkek açıp birde ilgilisidi diyince iti ki aldatmışsın yazan var. ben 3 yıl almanya da yaşadım almanya da kadını ezen 2 plana atan yok. kapı açık uyı kimse tecavüz edecek korkusu yok. devleti tam takır. yani şöyle. islam da yok ama inan türk kültüründe var kadın ne yapsa suç erkek yapsa normal. kadın aldatsa orospuıj erkek aldatsa ilgisiz dır kadın. bie kadının etrafına 20 erkek toplansa o kadın orospuu bir erkeğin etrafına 20 kadın toplansq o erkek havalı kafa yapısı bu türkler kadını köle görüyor? islam 'ın dediklerini. sadeve kadına yüklüyor namus kadına indi givi bir şey üzgünüm ama öyle
- +1 yıl
asıl eskiler dahs iydi şimdi kadını taciz eden adam tahrik etti deyip suçsuz oluyor ne anlatıyorsun osmanlıda sen bir kadını taciz et kellen olur mu? şimdi her kes nede olsa cezalar az deyip yapıyor çocuğa kız çocuğuna bile taci Var asıl bu devir dahs beter.
- +1 yıl
Kardeşim ben zaten Türkiye'de yok demedim Türk kültüründe yok dedim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
44Cevap
İş yerindeki 2 kız arkadaşımla eşine şiddet uygular mısın tartışmasında gerekli ortam oluşursa başvururum demiştimde yerden yere vurmuşlardı o zaman yazsaydında emsal olarak gösterseydim neymiş erkekler sözün bittiği yerde şiddete başvuruyormuş aynı şey kadınlar içinde geçerliymiş.)
10 Yorumla
+1 yılBence kendini affettirmenin yolu onun istediklerini yap ona iyi bak o zaman biraz daha geçtikten sonra bivdaha özür dilersin o da insallllaaaahh kabul eder aranız iyi olur yani kafasında sise kırdıktan sonra seni affedebilir umarım
10 YorumlaDiğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ayrılmalı mıyım soruları bitti şimdi bu seviyesiz troll sorular mı başladı? İşte sitenin zeka seviyesini ortaya koyan sorular. Özür dileme o kırdığın şişeyi lütfen kendi boğazına batır...
20 Yorumladoktor raporu alsa ve seni boşasa tazminat bile alır senden biliyor musun. iyi davranda aklına cinfikirler getirme adamın.
13 Yorumla
Soran+1 yılne dedin sen o benim kocam. böyle bir şey yapmaz. :)
Soran+1 yılYapamaz zaten yeterli
+1 yılEşin darp rapor'u falan alsın. Nasıl sinirlenmektir o öyle. 😅 Elinden kurtulmalı adamcağız.
40 Yorumla
+1 yılValla ya ölseydi Adam Keşke yapmasaydın ama ilgi göster dedigini yap pişman olduğunu goster adamin iyi olduğundan eminmisin?
20 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=xZ0BSN9-dhg
aman aman aklıma ne geldi bak :D
00 Yorumla Troll amacli yazi bu , bir kadin Erkegin kafasinda sise kircak bende inancam, insaf yok derim
Hayatda inanmam10 Yorumla
+1 yılşişesine otur kesin affeder 😂 şişe kırmak nedir yaa
21 Yorumla- +1 yıl
bence en mantıklısı bu :D
nasıl bir psikopatsın tartıştıgın birine bunu yapıyorsan sana küfür ya da hakaret edene kim bil, ir ne yaparsın
00 Yorumla
+1 yılAdamı cenindeki haline döndurmüssun kafasinda sise kirmak az direk c. kunden tavana asman lazimdi
05 Yorumla
Soran+1 yılbiranda oldu
- +1 yıl
Bilincli bir sekilde yapilmaz zaten . Ben kocanin yerinde olsaydim kacacak yer arardin
Soran+1 yılsorduk mi kocamın yerinde olsan dite? o zaman cevapa gerek tok bana dokuncaak adamda anasını karnından doğmadı saçımın teli yamulsa dayılarım abilerim amcalarım belasını hallede 😁😂😂
- +1 yıl
Aşirete denk geldik. Sen yapinca okey o yapinca dayim enistem var bu nedir yav. O senin erkegin la hayat arkadasin yoldasin birak siseyle vurmayi aklindan gecmemesi lazim
- +1 yıl
aşirete teror saldırısı yapılsa güzel olmazmı :D
+1 yılParka götür kaydırakta oynamak isterse doktora götür istemezse numara yapıyor
20 Yorumla
+1 yılYorumlar Türkiye de eşitlik anlayışı ve feminizmi açıkça ortaya koyuyor. Yazık..
10 YorumlaGercekse anlattığın bir hastaneye gitmekte fayda var
10 Yorumla
+1 yılHer yorum neden en az bir kız tarafından eksileniyor?
10 Yorumla
+1 yılhay sizin bu trol sorularınıza ya he dogruysa sen sıkıysa bana yapsana hazin sonunu seyiredersin
00 Yorumladurumları eşitlemek için o da senin kafanda aynı şişeden kırması lazım
00 YorumlaNe özürü canım sende ne varki bunda alt tarafı bir şişe 😁😁😁🤣
10 YorumlaKafasında kırdıysan sorun yok o şişeyle başka şeylerde yapabilirdin 🤔
10 YorumlaNefret ediyom oyle kendini cocuk duruma duren insanlardan la erkek dedin harbi olucak erkekce sevecek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoru, baştan sona trol ama yorumlarda dahil çok güldüm 😂😂
00 Yorumla
+1 yıliyi olmuş, aferin mi diyelim
415 Yorumla
SoranKızım sorun yok ama yeterli ya
- +1 yıl
çok kızdım soruyu okuyunca, umarım bu yaptığın ilk ve son saçma şey olur, şakası ya da anlık siniri olmaz böyle şeylerin ve eşin, saygınızı kaybetmeyin
iyi geceler
Soran+1 yılBiraz kendine Gelir misin Emir ve nasihat içerikli Cümlelerini kullanmam çok ayıp ve yanlış bunları bana kimse kullanamaz Saçmalama açma sen hayırdır O da ayrı bir konu egonu burada tatmin etme son olarak fikir verebilirsin Ama nasihat edemezsin güzel kızım
- +1 yıl
tamam ruh hastası en büyük sensin
Soran+1 yılruj hastası bir hakaret. sana suç duyurusu yaparım. hakaret suçu bana tazminat ödersin p zaman öğrenirsin kim büyük
- +1 yıl
1 lira veririm istersen, iban at
Soran+1 yılahaha işte cahillik kadına hakaret 5 bşn ve 20 bin arası değilwn bir suç ben 10 dakika içinde sana açtığım davanın ss sini buraya aticam birde gogylewye sor bakalım hakaret suçu ne karardan başlar.😁
- +1 yıl
cahillik mi :) ciddiye alacağım bir gülme geliyor ne yiyip içiyorsun da bu kafaya ulasiyorsun?
- +1 yıl
@Habshsh ya atlamıyım dedim de güzelim kocası ondan şikayetçi olmadiktan sonra sen istediğini yap bir şey değişmez , hani konuşmadan önce biraz düşünün ama o senden şikayetçi olsa para ister ve alır. düşünerek zeka ile konuşmayı öğrenin
- +1 yıl
@Habshsh bana ne hakla küfür ediyosun? herkese böyle saldıran tartışma halinde olan kendini bilmez birisin sen sgg sana terbiye yoksunu annen le baban keşke azıcık edep namus terbiye verselermiş sana her sana görüş yazana fikir verene hakaret edip saldıramazsın. ergen tavirlarini burada sergileyemezsin kendine gel eğer eleştirilmeye götünnn gelmiyosa görüş atmayacaksın sürtükl hadi ikile
- +1 yıl
@Habshsh kapasitw yetmez orospuuu 😂😂 ya kızı sana sgg kaşar 😂
Senn gibi bir eşim olsa keşkeeee ama nerrrrdeee ev hanm msn
00 YorumlaBunlar karı koca arasında olur ama bu tepkiyi vermen doğal değil. İstediği şekilde davran
10 Yorumla
+1 yılkocan o snn kocan erkeğe siddete hayır ay cok var sizden ya ayol
10 Yorumla😂adam hafizasini kaybetmis
31 Yorumla
Soran+1 yılyok hayet iyi
+1 yılBir şey olmaz benim karım kafama şarap şişesi geçirmişti
00 Yorumla
+1 yılOhh iyi yapmışsın kız bırak kendi yapsın
21 Yorumla
Soran+1 yılkıyamam. erim
Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı. Balkondan aşağı atardım.
05 Yorumla
Soran+1 yılSorud Sen olsan ne yaparsın diye bir cümle yok Bana ne senin Ne yapacaksın lan bir adam niye konuşuyorsun egonu Niye burada tatmin etmeye çalışıyorsun eziksin işte
Soran+1 yılBence kendine gel Sen bu cümleleri bana kurma hakkını kendinde bulamazsın Bu seni ilgilendirmez
Soran+1 yılben şimdi sana hakaret suçundan dava açıçam ve bana ödeyeceğin tazminat düşün sen koxam ı değilse 10 dk atarım buraya ss. dava mesajını ayrıca benim koxam gayet memnun ve mutlu yuva yıkmaya bu kadar meraklı olduğu u belli etme senden isteyebileceğim en büyük mevlâyı isteyeceğim
+1 yılNe tehlikeli kadınlar var ya kabus gibi shjh
10 Yorumla
+1 yılbir gah git ya bir gagagagagaga
10 Yorumla
+1 yılEvli kadinlar neden yaşlarını 18-24 olarak girer
11 Yorumla- Diğer konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılKafasında şişe kırarsan adam çocuklaşır tabii.
05 Yorumla
Soran+1 yılkaza.
- +1 yıl
Bilerek yapılmış bir kaza
Soran+1 yılkendimi kaybettim.
- +1 yıl
Bugün şişe kıran yarın kocasını kazara derin yaralar.
Soran+1 yılVallahi 6 yıllık evliyim ilk defa böyle bir şey yaptım bir 6 yıl sonra belki dediği olur
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle ölmez füze atsaydın
30 Yorumla Adam hafızasını kaybetmişş yaşıyormu😂🤣
20 Yorumla
+1 yılŞişeyi vurmadan önce birine danışşaydın keşke
00 Yorumla
+1 yılProfil mavi olmalı yanlış mı açtın gardaş 😄🤣
10 Yorumla
+1 yılbence durumdan faydalanıyor sorun yok şu anda
00 Yorumla- Diğer konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılÖlmemiş bence olmamış bidaha kır öldür
20 Yorumla
+1 yılResetlenmiş işte ne güzel sdssfs
20 YorumlaBunu yazan bir erkek olsa burası yıkılmıştı
60 Yorumla
+1 yılÇocuk esirgeme kurumuna bırak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfırsatçıığğğ eşin senin öp onu ilgilen onunla 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVer ver verince duzelir. Buyur tekrar.
10 YorumlaDiğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. böyle devam. iyi bir noktaya getirmişsin
00 YorumlaSen yine iyi kurtulmuşsun bu durumdan
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yıladam aklını kaybetti bence :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıyamam ya 😂 sen nasıl vurdun bu adamın kafasına
00 YorumlaŞişeden mi özür dileyeceksin
10 Yorumla
+1 yılAllahtan şişe kırılmış
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir şey yapmış gibi övünüyormusun birde
00 YorumlaNeler yapıyorsun ya 🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılkocan da senin kafanda kırsın bir şişe
00 Yorumlaböyle mal ve trol soru gormedim
10 Yorumla
+1 yıl10 Yorumla- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılbir şişe daha kır kafasında
00 Yorumla haha bende istiyorum
10 Yorumla
+1 yılTiröll tiröll
10 Yorumla😂😂😂 sütlü köpüklü kafasını bu
00 Yorumla
+1 yılYalanın bata senin
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı