Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı. Çok üzücü bir durum tabi asla bu kabul edilemez şiddet çözüm değil ama bazen kendimizi kaybediyoruz kesinlikle kadına şiddeti asla kabul etmiyorum etmem de eşin çok büyük bir hata yapmış ve bunun bilinçinde tekrarlanmayacaksa oturulup konuşulur tatlıya bağlanır ama bunu alışkanlık haline getirmeme şartıyla kozu elinde bulundur ama seninde hatan var ne olursa olsun ailesinin ne olduğu biliyorsan bile kimseyi kötü veya geçmişi ile vurmayacaksın sende en az onun kadar suçlusun bence
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 20 gü
konuyu bilmiyoruz ama ne sende ne de kocanda tahammül kalmamış aile sürekli işin içine giriyorsa konu daha da karmaşık hale gelir bence hem şiddet sorununu hem de aile meselelerini konuşabiliyorsan eğer kocanla detaylı bir şekilde konuş, anlayışlı biriyse tavırlarına mutlaka dikkat eder
06 Yorumla- Soran20 gü
Aile araya girmiyor sorun onun gereksiz kıskançlıkları ben onu sinir etmek için ailesini katım ama böyle bir şey yapacağını düşünemedim
- 20 gü
lütfen yanlış anlama mutlaka kırıldın ve kocan da son yaptığıyla haklıyken haksız çıktı ama açık açık konuşmak sizin durumunuz için daha mantıklı kocanın ailesini sürekli konu haline getirme bence
- Soran20 gü
İkimizde sinirli insanlarız şu an konuşmak iyi gelmez biliyorum odayada korkumdan girmedim kavga çıkmasın diye odadayım
- 20 gü
o kadar ciddi bir öfke sorunu varsa zaten bir süre uzak kalman daha iyidir sana daha önce şiddet uyguladı mı?
- Soran20 gü
Evet cezaevinden yeni çıktı sayılır zaten ailesiylede ondan sorunları va r
- 20 gü
yani kusura bakma ama hiçbir şekilde orada durmaman senin için daha sağlıklı
- 20 gü
Çok ayıp etmişsiniz öfke anında bile olsa kelimelerimize dikkat etmeliyiz harici olarak eşinizin yaptığı affedilir bir şey değil nasıl bir yol izleyeceğiniz aranızda ki ilişkiye bağlı dilerim kimse böyle çirkin kavgalar yaşamaz 🌸
00 Yorumla
- Gizli Üye(18-24)20 gü
Kafana bardak fırlatması gözüne cam girebilir farkında kafan hayatı bir yer cam keser yüzünü çok tehlikeli bir durum bu bir anlık sinir değil ya bu onun gerçek karakteri
01 Yorumla- Soran20 gü
Biliyorum gerçek o öyle birisi zaten ama hiç bana bu yüzünü göstermemişti
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBu durum çok ciddi, öncelikle güvende olduğundan emin olmalısın. Fiziksel şiddet asla kabul edilebilir bir şey değildir. Kırgın olman çok doğal, yaşadıkların hiç kolay değil. Böyle bir durumun tekrar etmemesi için bir uzmandan veya bir destek hattından yardım almayı düşünebilirsin. Kendini nasıl hissettiğin önemli, duygularını bastırmak yerine birine açılman iyi olabilir. Unutma ki sen değerlisin ve sana zarar veren bir ilişkide kalmamalısın. 🫂
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- m20 gü
Merhaba,
Hak etmişsiniz iyi olmuş, daha beteri de olur!
Bugün bardak atan yarın ne atar acaba, afedin tabiki bardak yeterli değil diye düşünüyorum...62 Yorumla- Soran20 gü
Gel senide doğrasın
- 20 gü
Ben yıkılmam 😅
https://m.youtube.com/watch?v=kGysKCUj1Ak
Ben olsam bana söylemiş olsan o sözü bardak çanak tabak kırarım belki ama yere atarak sevdiğimi kırmam hiç kırmadım
Sonra duvara bir yumruk canım acır ve sarılırım acım dinsin diye
Sevenlerin kavga etmesi çok saçma ama
Biz değil de öylesi seviliyor 🌸 gırtlaklayanlar seviliyor öldürenler
- 20 gü
Yurt dısında olsaydınız, polis anında icabına bakardı.. Bugun bardak atan, yarın odun atar, affetmen yarına hazırlıklı olman demektir... Ben olsam dakka durmam, sen senin açından karar ver.. Allah seni korusun, umarım kendin için doğru olanı yaparsın...
Kadına çiçekle bile vurulmaz🌹10 Yorumla - s20 gü
Bilemedim herhangi bir öğretmenim herhangi bir şekilde şiddet uygulasa sonuçları ne olurdu kestiremiyorum ona istinaden sonrasını gözlemler ona göre karar verirdim
18 Yorumla- 20 gü
:) :) :) bende hocam olarak okudum.
- 20 gü
Öğretmenim, hocam benim için fark etmiyor
- 20 gü
Aaaa soruyu hocam olarak okudum şimdi gördüm sayende 😂
- 20 gü
:)
- 20 gü
Şiddetin her türlüsüne karşıyım şiddeti tırmandıracak yükseltecek olaylara da karşıyım. İnsan karşısındaki insanı tartışmalarda zayıf hassas noktalarından vurmamalı
- 20 gü
Bir koca karısına el kaldırabilir ama bu ancak saçını okşamak veya yanağından bir makas almak için olmalı.
- 20 gü
Amadan sonrasını okumayıp anlamasaydım sanırım afedersin küfür bile edebilirdim 😃 sonrasına dikkat edince o kadar hak verdim ki. Ne olursa olsun, afedersiniz ama kadın kahhpelik yapmış olsa bile şiddeti hak etmiyor değil ama erkeğin buna tenezzül etmesi kendisini düşürür bence
- 20 gü
Eyvallah, bu adaletsiz dünyada ara sıra böyle hakkımızı alıyoruz.
- 20 gü
Hak etmişsin diyenler neyin kafasını ysşıyorlar acaba? İki tarafta suçlu bu durumda.
Konu ne olursa olsun şiddete başvurulmamalı. Kafasına bardak atmış, bu çok mu normal şimdi?
Bence kocanla oturup sakin kafa ile konuşmalısınız. Konuşurken yine gerginleşiyorsanız konuşmayı yarıda kesin ve daha sonra sakın kafayla konuşmaya devam edin. Odada kapalı kalman hiç bir sorunu çözemeyecek.
Umarım her şey yoluna girer🦋🍀20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Kafama bardak fırlattı da ne demekk affetmek de ne demek? Bir gün elinde ölürsün bak demedi deme ayrıl psikopatın teki
12 Yorumla- Soran20 gü
Evet ama ilk aşkımdı çok saf duygularımla sevdim cezavinde bile bekledim çıksın diye hiç böyle olucağını düşünemedim
- 20 gü
Abla adam cezaevine girmiş kesin darptan veya bu tarz bir durumdan ceza almıştır. Sende gitmiş evlenmişsin. Cezaevine girip çıkan adamdan ne hayır bekliyorsun.
Şiddet ve aldatma affedilmez
- 20 gü
sana onu atan yarın öbür gün neler neler yapar bırak
10 Yorumla - 20 gü
Şiddet affedilirse daha büyüğünü de kabullenmiş olursun ya tedavi olsun ya da bilmiyorum şimdi bekara boşa demek de kolay Allah yardımcın olsun.
10 Yorumla Çok üzücü bu seviyeye bir şekilde geliyor olmak
Kalbin ve aklın ne diyorsa öyle hareket et eşini en iyi tanıyan sensin )
Geçmiş olsun00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)20 gü
Hayır ama konuyu bilmiyorum esinide bilmiyirum yani onu aldatsan normal ama bunun harici asla kadına el kalmaz ben olsam herşeyi dağıtırım ama eşime vurmam eşimi kurarsan birdaha düzelmez * eşyalar alınır
00 Yorumla - 20 gü
Siz şiddet boyutuna geçmişsiniz. Oturup düzgüncə konuşun, boşanacaksanız boşanın. Ya da hareketlerinize çəki düzen verin. Böylə evlilik mi olur?
00 Yorumla - 20 gü
Kim bilir neler dedinde adamı çıldırttın. Sorsan sen haklısın.
01 Yorumla- Soran20 gü
Evet ben haklıyım
- 20 gü
çok zor bi durum yani ne desem boş tamamen kendi duygularınla hareket et yaşamayan bilemez
01 Yorumla- Soran20 gü
Evet kesinlikle yaşamayan anlayamaz beni 4 yıldır evliyiz silemiyorum
- 20 gü
Bişi olmaz kocandır bardakta fırlatır , tava da tencere de
10 Yorumla - 18 gü
Ben o ortamda durmam bile yerinde olsam. Bardak fırlatmak ne deli mi ne.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bardak fırlatmak nedir arkadaş? Sen nasıl affedebildin peki?
00 Yorumla- 20 gü
Ne olursa olsun bardak fırlatmak çok saçma affetme bence. Geçmiş olsun
00 Yorumla Geçmiş olsun bu yaptığı kesinlikle afedilir gibi değil 🤕 .
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sende biraz ağır konuşmuşsun empati yap biraz empati şart eğtimede verilmeli
00 Yorumla- 20 gü
Sktret knk bir karisina sahip cikamiyorsa gitsin 31 ceksin. Sakin barisma
01 Yorumla- 16 gü
Afferim iyi halt ettin. Bide baristik diyor. İki gun sonra adam dovdugunde bide milleti suclarsin. Suc sende
- 20 gü
Kafana cam bardak atan adamin ozurune kanacaksan ne yorum yapsam nafile
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)20 gü
Abla canım mısın Ceza evine girdi bekledim yazmışsın bi de ceza evine gidenden koca mı olur baba mı olur
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)20 gü
bugün bunu yapan yarın ne yapar düşünmek bile istemiyorum
00 Yorumla Affetme mk bune konu ne bilmiyorum ailesine laf etmen yanlış olabilir ama en kucuk yanlisinda sana bardak fırlatan yarın gözü döner bıçak saplar
00 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)20 gü
bi ihtimal kalmış , onu yapar. dişini sıkar katlanırsın
00 Yorumla - 20 gü
O bardağı Atmadan önce aklı nerdeydi sana bişe olsaydı özür çiçek fayda edermiydi sonuçta senin ruhuna zarar vermiş duzelmezki
10 Yorumla - 19 gü
en azından çiçek almış baya sinirlenmiş o yüzden uçmuş adam fırlatmış gibi geldi bana umarım aranız düzelir
00 Yorumla - 20 gü
Ne biçim insanlarla evleniyorsunuz ya? Ve de bu kendine erkek diyen kocan olacak o varlık insan mıdır? Kadına el kaldırmak, bardak fırlatmak nedir ya?
00 Yorumla - 20 gü
Kocan zayıf karakterlymiş. Senin özür dilemen lazımken
01 Yorumla- Soran20 gü
Benim özür dilemem mi lazım dua etsin şikayet etmedim
- 20 gü
Yani ablacim ne diyelim ki şimdi sana.. bardak alt tarafı mı diyelim.
11 Yorumla - 20 gü
sen niye öyle diyorsun ki?
10 Yorumla - 18 gü
ahahahahaha affet affet yarın da düdüklü tencere fırlatır belli mi olur
00 Yorumla öfke kontrolü yapamıyorsa, şu an affetsen bile ilerde daha büyük sorunlara yol açabilir.
00 Yorumla- 20 gü
Kafana bardak fırlatan adamdan da olmaz yani çüş nasıl evlendin sen o ayıyla
00 Yorumla - 20 gü
Sen adamın kalbine bıçak saplamışsın bir bardağın lafını yapma derim...
00 Yorumla - 20 gü
bence affetmelısın anlık sınır halı umarım barısırsınız
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)19 gü
yani o da sana hakaret edebilirdi maksimum erkek fiziksel herhangi bişeye girince hoşlanmıyorum potansiyel var ilerisinide de demektir bu
00 Yorumla - 18 gü
kiz ben öyle bir adamla aynı yatağa girmem daha
00 Yorumla Aile içinde bazen olur böyle şeyler
00 Yorumla- 20 gü
ne dedin ki bardak fırlattı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Kusura vakma ama sonuçta insan
00 Yorumla- u20 gü
HAyır affetme öyle öküzü.. direk ayrılın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Affedilecek bir şey değil bu
00 Yorumla- 20 gü
Biz ne desek boş. Ektiğini biçersin.
00 Yorumla hayır be döv onu sopayla
00 Yorumla- 20 gü
Sende çaydanlık fırlat
00 Yorumla - 20 gü
Olabilir kocan sonuçta
013 Yorumla- 20 gü
sen insanların sana sövmesinden zevk aliosun biliyorum
- 20 gü
Ne alaka hırrım
- 20 gü
hep sinir bozucu cevap veriosun cunku ya otistiksin ya da dediğim gibi zevk aliosun
- 20 gü
Hoyor vormoyorum şapşalll
- 20 gü
bidaha sakalını kesme huyun suyunda değişmiş bune böyle transformers mi oldun
- 20 gü
Sen benim huyumu nerden bilcen nafta
- 20 gü
bilinmicek kadar gizemli biri degilsin cunku eşek
- 20 gü
Terbiyesiz büyüklerinle nasıl konuşuyon
- 20 gü
benim icin tek allah buyuktur☝🏻 sen kimsin
- 20 gü
Al hamdullah khabib edit mi izledin
- 20 gü
abdulhamit edit diye okudım oneamk
- 20 gü
Khabib bir nesilin umut ışığı
- 20 gü
sad abdulhamit de öyle
- Gizli Üye(18-24)20 gü
Hayır kesinlikle boşanmalisin
00 Yorumla - 20 gü
Affet ve sonra çeneni tut mk gevezesi
013 Yorumla- 20 gü
Nxkdksnsks
- Soran20 gü
Gel senide doğrasın rahatlarsın
- 20 gü
Kaç yaşındasın böyle güçsüz savunmasızsın
- Soran20 gü
Yaşımla alakası yok güçsüzde değilim evliyiz sevgili değiliz korktuğum içinde odada değil odadan çıkarsam onun ve benim için iyi olmaz
- 20 gü
Var... ne olacak o zaman böyle
- Soran20 gü
Bilmiyorum
- 20 gü
Uzatma git ayağını öp barışın
- Soran20 gü
Gel sen çok öpmek istiyorsun
- 20 gü
Seni öperim
- Soran20 gü
Gel gel o seni nasıl öpüyor izleyelim