Kocam tokat attı ve anında özür dilemeye başladı. 1 haftadır kendi evimdeyim. Doğru mu yapıyorum?

Çok şiddetli kavga ettik. Ben onu kavga sırasında sinirle ittirmeye başladım, birden bire şiddetle tokat attı.
Tokat attıktan hemen sonra ikimizde şaşkınca birbirimize bakmaya başladık daha önce bana hakaret bile etmemişti, o da sanırım bana vurduğunu anlamadı.
O an anında benden özür dilemeye başladı.
-Ama bitti. İnce çizgim buydu. Evlenmeden önce de konuşmuştuk bunu. Şiddet, hakaret, aldatma bunlardan biri dahi olursa evliliğimiz biter demiştim.
1 haftadır kendi evimdeyim.
Doğru mu yapıyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Şiddeti ben başlatmadım. Üzerime geliyordu, ellerimi falan tutarken yaklaşmasın diye ittim.

Güncellemeler
+1 yıl
Kız kardeşinin önmli bir durumuna istemeden şahitlik etmiştim. Kızla konştum eşime söylemenin doğru olacağını ona söyledim ama kardeşi çok yalvardı. Saklamak istmedim ama ailevi bir sıkıntı yaşatmamak adına sustum. Birkç ay sonra sırrı ortya çıktı. Benim bildiğimde ortaya çıktı. Evimize gitiğimizde kavga etmye başladık. Sanki suç bende gibi kendimi savunuyordum, o da suçun bende olmadığını söyleyip bana yaklaşırken sinirle uzaklaşsın diye ittim. Ailesinin yanında dştüğm duruma çok sinirlenmiştim
Kocam tokat attı ve anında özür dilemeye başladı. 1 haftadır kendi evimdeyim. Doğru mu yapıyorum?