+1 yılÖncelikle selamın aleyküm güzel kardeşim yaşanan durum talihsiz bir durum yaşadığınız durumu anlayabiliyorum buraya yazılanlara çok kulak asmayın derim, eşinizin yaptığı yanlış ve hata fakat sizin onu terk etmekle yaşattığınız acıyı misliyle çekiyordur bugün böyle bir hataya düşüp şeytana uyduysa siz sessiz kalarak yarın farklı bir boyutta devamını görürdünüz, siz ona en büyük cezayı verip onu sizsiz bırakmışsınız, pişman olmuştur ve tekrar etmeyecektir, bundan emin olabilirsiniz, Affedin bu durumun tekrarı yaşanmayacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hayırlı günler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOlaya diğerleri gibi duyar kasarak veya pozitif ayrımcılık yaparak bakmayacağım.
Öncelikle onun yaptığı KESİNLİKLE yanlış ve açıklaması bahanesi olamaz bunda hemfikir.
Fakat olay anında karşılıklı sözlü ve fiziksel tacizden dolayı o an beyin düşünme durumunda olmadığı için talihsiz olaylar yaşanabiliyor, şu an olduğu gibi.
Bence affetmelisin ve sorunları en baştan güzelce iletişim kurarak çözmek ve huzura kavuşturmak sizin elinizde. Elbette yuva yıkmak 1 gün, ama kurmak yıllar alıyor.
Oturun konuşun derim, emin ol o da pişman ve utanç içerisindedir. Bir şans daha verip tekrarı halinde kesinlikle biteceğini söyle izah et.127 Yorumla- +1 yıl
Aynen bunlari yap katiliyorum
- +1 yıl
Doğru soluyor. Yorumu yapan arkadaş dinle bnce arkadaşı
- +1 yıl
@osmanli-beyefendisi Çok doğru söylemişsin yorum yapan arkadaşım, ellerine sağlık gözlerinden öperim, selamlar. 👍😆
- +1 yıl
Bunu ben yazsaydım linç yerdim, ama bir fenomen yazınca millet katılıyor.
- +1 yıl
@hikmet0858 ne alaka, linç yenecek birşey dememiş?
- +1 yıl
@blackgirll_1453 Geçen sene buna benzer bir olayda buna benzer bir yazı yazmıştım bazı feminist gruptan hakaretler işittim. Buraya bir fenomen yazı yazıncada herkes katılım sağlıyor işte. Demekki bu fenomen yazısı ayrı bir hava katıyor.
- +1 yıl
@hikmet0858 yoo bu arkadaşta çoğu kez linç yiyor merak etme, fenomen olmakla alakası yok okuduğunu anlamayanlar fenomen falan dinlemiyor 😆
Evet onun yaptığı yanlış ama sende sütten çıkmış akkaşık değilsin sonuçta keşke evlenmeden önce kavga gürültü bağırma çağırma yerine oturup konuşmayı da ekleseydin diğerlerinin yanına yapamıyorsanız yardım alın ne kadar işe yarar bu bilinmez ama denemekte fayda var yalnız kendimizi üstün görmezsek bu iyi olur ben boşanırım ederim şunu yaparım eline hiçbir şey geçmez boşanır başka biriyle evlenir bu kadar basit evlilikler yalama oldu artık evlen boşan yaygınlaştı bir tek sorun nafaka o da pek sorun değil bir şekilde halolur
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Tartışma anında biri sinirlenince diğeri alttan almalıdır.. Fakat sen adamın üstüne giderek onu sana karşı vurma noktasına getirmissin.. sana vurma noktasına getirmeyecektin olayı.. Bir kere vurmaya alışınca devamı gelir.. Artık en ufacık bir tartışmada sana el kaldırır.. Evi terketmekle iyi yapmıssın.. En azından kırmızı çizgini çizmissin.. Bir müddet eve dönme.. taki Özür dileyip bir daha böyle bir şey yapmayaçağına teminat verene kadar eve dönme.. Eğer evi terk etmemiş olsaydın.. Sınırını çizmeseydin.. bu olay tekrar ederdi
01 Yorumla
Soran+1 yılGüncelledim. Bir daha okur musunuz soruyu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
+1 yılCizgini aşmış.. lakin ilk hatada insan idam edilmez..
Gerçekten pişman ise.. yani sen onu tanıyorsun gerçekten bu pişmanlığı görüyor hissediyorsan evlilik kolay olan bir şey değil..
Bir şans daha verebilirsin...
Ama tabi benim cizgilerim nettir ve asla bunu aşana imtiyaz tanımam diyorsan sanırım doğrusu bu sana göre..
Ama bu durumdan ne kadar eminsin bitirme konusunda80 Yorumla
+1 yılevet kesinlikle doğru yapıyorsunuz. Şiddetin, hakaretin, aldatmanın affı olmaz ve olmamalı. Bu tür olayları yaşatan biri, özür dilese bile yine tekrardan siz ona döndüğünüzde güç olarak aynısını yaşatacaktır. Herkesin ince bir çizgisi vardır mutlaka. Sizin de şu an olduğunuz durumda bulunmanız sanırım.. Bu yüzden kesinlikle doğru yapıyorsunuz diyorum. Geri dönüşü olmamalı asla. Özür sadece 'özür dilenecek' şeylerde dilenmeli.
Ve affetmenin büyüklüğü, affedilen şeyleri affetmektir.20 Yorumla
+1 yılRahmetli babaannem dedeme kizmis "Bana bir tokat atmadin ya, gozum acik gidecek" diye :) Evliliklerindeki eksige bakar misiniz? Tokat atilmamasi! Simdiki evliliklere bakinca; iyi ki evlenmemisim diyorum. Yapamazdim cunku, dedem gibi bir es bulamaz, babaannem gibi bir es de olamazdim. Olaya 'bir tokat' olarak degil, siddet olarak bakmak gerekiyor. Evliliginiz kac yillik? Tartisma konusu neydi? (Bakin, tahrik olmus\etmissiniz demiyorum) Hicbirsey bunu hakli gosteremez ancak, konu neydi?
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde bazıları direk atlıyor şiddet olursa hemen bitmeli, yok işte nasıl şiddet yapar vs diye bağıranlar var ama çok kompleksliler. Bugünlerde kadına şiddet akımından etkilenip atlayanlar ama böyle akıma gelerek olmaz mantıklı düşünmek gerek. Sonuçta bir tartışma var ve tartışmanın içine girip neden tartıştınız diye araştırmak gerekiyor. Hemen atlamışlar şiddet hiçbir zaman olamaz hemen boşan vs diye ama öyle olmaz o işler. Tokat atmış ve pişman olmuş, muhtemelen de şu an iki taraf da acı çekiyor. Biraz taraflara şans verip konuşmak gerek. Yani seviyorsanız tabi birbirinizi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Siz başlatmadınız ama refleks olarak atmış olabilir ittirince hani öküzü öfkelendirir ya insan o tür olabilir. Tepki yani. Yine de kötü olmuş. Affedince daha beterini yapabilir. Hayırlısı neyse o olsun, çok pişmansa bilerek yapmadıysa düşünülebilir yani evlilik kolay bitmemeli. Ama şiddte mazeret de olmamalı aynı anda katil bile olabilir kendini tutamıyorsa yani.
10 Yorumla
+1 yılBence onun da gerçekten pişman olduğuna inaniyorsan evliliği bitirmeye hiç degmez. Ama eşini sen herkesten daha iyi tanıyorsun bu tokatın bazı şeylerin başlangıcı oldugunu hissediyorsan bitir evliliginizi. Çünkü her gün televizyonlarda her yerde gördüğümüz kadına siddetler boyle ufak tefek şeylerle başlıyor. Yani kısacası her şey sana kalmış eşini buradaki hic kimse tanımıyor sen tanıyorsun ona göre kararini vermeni tavsiye ederim.
10 Yorumla
+1 yılGörüşleri okudumda herkes boşan demiş tabi bekara karı boşamak kolay neyse burda denilenlere bakma sen herkes bir şey hakkında bilgisi olduğunu söylerde söyler önemli olan senin kararın sonuçta bir yuva kurmuşsun iyi günde kötü günde bir tartışma ortasında kalpler bir birinden uzak olur ve fark edersen tartışmalarda yüksek sesle konuşulur hatta bağırırsın eşinin yaptığı doğru bir hareket değil katılıyorum sana bu konuda tavrını koy ortaya ama hatasını hemen anlamış ve özür dilemeye başlamış bunu da göz önünde bulundur bide sanki daha iyisini mi bulacan boşayıp bir şans daha ver ve bir daha olmamasının altını çiz 🙂
10 Yorumla
+1 yılKazayla kavga ani olmus ola bilir. Hem gemileri yakma. Senin itmene tepki vermis sadece. Tabiki yapmamaliydi ama o sinirle belkede bunun farkinda degildi
00 Yorumla
+1 yılÖzürdilerim ama haksızsın tartışmada onu anlıyorum... tokata gelince ne olursa olsun bunu asla yapmamalıydi: ::demekki yarin başka bir kavga olsa devamı gelecek :: tavrını koyman iyi olmuş... gercekten pişmansa bir şans ver :ikinciyi yapacağını sanmam...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hatanin bende olmadigini soyleyip yaklasirken ittim.
Bu biraz sinir krizi hali gibi. Atilan tokat da kendine gel tokadi.
Ben anlamadim ki evi neden terkediyorsun? Adam hata sende degil diyor bu neyin kavgasi onu da anlamadim. Don evine allasen.00 Yorumla
+1 yılHer ailede böyle olaylar oluyor bazıları çok abartili oluyor bildigin esler birbiriyle yumruklasiyor sizinki o durum gibi degil ve esinizde size daha önce hakaret bile etmemis. Şöyle diyim size bazen yakın temasta beyin kendini savunmak icin hiç istemeden bile olsa böyle bir tepki veriyor. Size çok buyuk yanlis yapmis evet ama hemen iliski bitirilmelimi? Kesinlikle hayır. Öncelikle sizden gercekten özür dilemeli ve böyle bir durumun tekrar yasanmayacagi garantisini vermeli. Sizin kalbinize sinerse tekrar iliskinize donebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılAcı bir durum. O tokat canınızı yakmadı. Tokatın verdiği acı ne olabilir ki gelir geçer. Sizin ruhunuz acıdı. Sevdiğiniz, güvenliğiniz bir insandan tokat yemek canınızı yaktı. Anında özür dilemesi yerinde olmuş, sizi kaybetmek istemiyor ama keşke yaşanmasaydı. Tekrarlanmasından endişeleniyorsunuz belki, bu kadar kolay affedemem diyorsunuz belkide. Sizin kararınız affedip affetmemek. Ama affetmek gerçekten zor 🌺
01 Yorumla- +1 yıl
Bedenim değil ruhum mu sızlıyor diyorsun sen şimdi
Şiddet uygulaması yanlış lakin şiddeti neden uygulamış onu tetikleyen bir sebeb olmuş normalde şiddet kullanmayan bir insan çok kızdığı bir sebeb olabilir yaptığındanda pişman belki baktınızda aklınıza herzaman gelecek yüzünüze baktınızda ama evlilik kolay değil konuşularak çözülecek bir konu..
00 Yorumlaİki tarafta sinirli iken olan bir durum.
Şimdilik büyütülecek bir şey değil.
Ancak, iki kişinin acilen konuşması ve gururlarını bırakıp mantıkla karar vermeleri gerekir.
Kimse dört dörtlük değil ve vuran hatalı olduğu kadar bu kavgayı vurma noktasına getirenin de hatası var.
Konuşmadan, karara bağlamadan ve sorunu geri birleşerek veya tatlılıkla anlaşmalı boşanarak çözebilirsiniz.
İki medeni insana da bu yakışıyor.00 Yorumla
+1 yılÖncelikle durumunuza üzüldüm. Siz onu ittiğiniz için Olay anında size tokat atması bir refleks olabilir. Ve ardından hemen özür dilemişse bence istemeden olmuştur. Her ne olursa olsun bir ilişki bu kadar çabuk bitmemeli. Evet her insan hata yapabilir ama önemli olan hatasını kabul etmesidir. Kocanız da hatalı olduğunu bildiği için sizden özür diledi. Aile bağı tek kullanımlık mendil değildir. Bence bu durumu birdaha gözden geçirin derim. Ani kararlar sizi istenmedik yerlere sürükleyebilir!
00 Yorumla
+1 yılŞiddetin büyüğü küçüğü olmaz böyle bir insan bugün tokat yarın daha fazla şiddet uygulayabilir. Doğru yapıyorsun, tamam belki aniden oldu ama bunun açıklaması olamaz her yolda şiddete başvurursak dünyada insan kalmaz mutlu olmanız dileğiyle ablacım❤️
20 YorumlaDoğru olanı yapıyorsun, bir kere yapan yine yapar. Şiddet uygulayan insanların büyük bir kısmı sonrasında pişman olduğunu söyleyen özür dileyen hediyeler alan sözler veren insanlardır zaten, özür dilemesi bir şey ifade etmemeli.
10 YorumlaKabul edilemez ama bir kere olur ise kontrol kaybıdır, kazadır affetmen mümkündür hele ki gerçekten pişman ise. Ama tekrarının asla olamayacağını net ifade et ve şans ver derim.
20 YorumlaAffedilen tekrarlar bu gerçek suçlusun seni affediyorum demeli yaptım affetti yine affeder demesin kötü bir an yaşadık ikimizede şans veriyorum sen ya da Bn kaynaklı birdaha olursa ozaöm dönüşü olmaz demelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu kadar basit bir sebep için fazla abartıyorsunuz. Şiddet elbette yanlıştır, ama sen adamı itince adam refleks eseri bunu yapmış. Sonra da pişman olup özür dilemiş. Pişman olmasa haklıydın da adam pişman.
00 Yorumla
+1 yılEşin şiddete meğilli biri midir bunun tekrarlanacağını düşünüyomusun açıkcası barışın demek hiç içimxen gelmiyo ya sana daha fena bişey yaparsa son dönemde olanları görüyosun her gün bir kadın öldürülüyo iyi düşün doğru karar ver.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimalle ittirmene tepki olarak tokat atmıştır. Erkeklere karşı itersen tepki olarak tokat yumruk gelebilir. (Refleks olarak) barışma durumu varsa bile bir araya gelseniz dahi soğuk davran afettirmek için kıvrandır.
00 Yorumla
+1 yılTahrik olmadan suç olmaz sen tahrik etmişsin oda suç işlemiş ikinizde hatalısınız bu sebepten boşanma veya ayrı kalma yanlış olur orta yolunu bulup evine geri dönmelisin aile olmak kolay değil kavgasiz ev tuzsuz yemek gibidir.
00 YorumlaAdamın yanlış yaptığını düşünüyorum şiddete eğilimli birisi değilse affetmen taraftarıyım pire için yorgan yakılmaz. Fakat şöyle bir püf nokta var bir daha yaparsa kesinlikle affetme ve gerekeni yap çünkü bir süre sonra kendimi tutamadım özür dilerim gibi şeylerle daha fazla yapmaya başlarsa canın yanar Allah korusun neler görüyoruz dikkatli ol.
10 YorumlaAnladığım kadarıyla niyeti seni darp etmek değildi. O anki durumda kendini ko trol edememiş. Bir tokat ile evlilik bitiriliyorsa (burda tokat niyeti çok önemli) mahkemeler yetişemez. Bence evlilik bu kadar kırılgan birşey değil. Taptığı yanlış olsa bile.
10 Yorumla
+1 yılbence yanlış yapıyorsun bunlar evliliğin tadı tuzu eşinde yanlış yaptığının farkında , herkes 2. bir şansı hakeder , ben senin yerinde olsam bir şans daha verirdim yoksa evlilik kolay şey değil yürütmek için çabalamalısınız :) bir evlilik kolay bitmez onu unutamayacaksın asla...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsakın taviz verme tamam mı ağzına.. s... çmalısın sana bir tokat attı diye . özür mü! hayır ne alaka !! özür diye bisi yok ! s.. ç ağzına ve boşan aynı zamanda nafakanın allahını iste ondan ! sonuc itibari ile saygıda hiç ksuur etmemişsin ve eminimki namaz kıldıgın yerde arkandan gelip daldı sana ! siz kadınlar masumsunuz sakın taviz verme bol bol nafaka ye !
00 Yorumla
+1 yılYanlış yaptın. Anında boşanma davasını acman gerekirdi daha neyi bekliyorsun. Bugün tokat atan yarın tekmeler
20 Yorumla
+1 yılBence bosanmayin tekrari gelmesinde bir anlik sinirle olmus belli ki yazik olmasin ikinizede bir dahaki seefere kavgayla degil sakince konusarak birseyleri konusup çozun bagirarak hiçbirsey yoluna gelmez
00 Yorumla
+1 yılşimdi ben konuya şöyle bakıyorum malum şiddetle Avrupa’da birinciyiz bu en utandığım durum bu ülkede kadınlar hayvanlar ormanlar doğa vs bize emanet edildi ve hani çok çok çok çok sinirlenince bir tokat deyip geçmek istemiyorum ama sevgi aşk varsa o tokat bir kereliğine görmezden gelinebilir gibime geliyor sadece bir seferliğine
00 Yorumla
+1 yılRefleks ve gereksiz tahrik var bu tabi kabul edilmesi kolay bir durum değil ama boşanınca hayat kabusa döner bunu göz önüne alarak hayatına yön ver
2. Evliliği yapacağın adam dan da hayır gelmez00 Yorumla
+1 yılEtkiye tepki doğaldır 1 haftada geçmişçe özürde dilemişse doğru düzgün evliliğine devam et. feminist fanatiklerin gazına gelme bir daha tekrarlarsa o zaman ne yaparsa yaparsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanma davası aç hemen hatta. Sakın yüz verme sakın
32 Yorumla- +1 yıl
Bekara karı boşamak kolay
Cevap sahibi+1 yıl@TengriciTürkKızı Güncellemesini oku bir daha cevap ver o zaman
+1 yılSen edepsizlik yapıp onu ittirince normal
O sana tokat vurunca anormal öyle mi
Senin gibi kadıni Allah hepimizden uzak etsin..10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ne olursa olsun, bir erkek bir kadına tokat atmamalı. Çok sinirliyse gitsin duvara yumruk atsın, elini kırsın en kötü.
10 YorumlaBence bir şans daha verebilirsin ama birdaha en ufak şeyde gözünün yaşına bakma her insan hata yapabilir önemli olan tekrarlamamak
10 Yorumla
+1 yılBiir şans daha vermelisin.. bu kdar kolay yuva yıkılmaz..
21 Yorumla
+1 yılhemen boşanmalısın. yoksa bunun devamı gelir. Asla bu onursuzluğa katlanma. kendi evinde yaşa onurlu ol
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. 1 haftaya elinde mükemmel bş4 kozla eve dönersin. Uzun yıllar sana bırak dokunmayı koynuna bile giremez senden izin almadan
00 Yorumla
+1 yılhatasını anlamasını bekle bir kereden bir şey olmaz demiyorum tabiki ama eger çabalıyorsa hak ederse bir şans verebilirsin ama tek bir şans
00 Yorumla
+1 yılDoğru yapıyorsun. Şimdi sen geri dönersen daha fazlaları olacak emin ol.
20 Yorumla
+1 yılDoğru yapiyosun tokatla başlar yumruğa dönüşür boşa hemen sonra uzulme
10 Yorumla
+1 yılDoğru evet, asla affetme. Emin ol affedimce devam ediyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSakınlesınce konusöak daha ıyı suanda butun sınırlerını senden cıkarıyr.
00 Yorumla şiddeti senin başlatmak onemli degil ama ben cok pişmansa şans verirdim
00 Yorumla
+1 yılİtmesen emin ol yemezdin. Bir daha yapacağınıda sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılYani çok pişmansa barış bence o da hata yapmış ama sende itmişsin falan
00 Yorumla
+1 yılHakkı yok buna ama böyle adamı secmende senin hatan
00 Yorumla
+1 yılDoğru yapmışsın iyi olmuş evine gittiğin bugün tokat atan yarın kimbilir ne yapar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞiddetin adı varsa dozu 'da artar. Âmâ bir tokadda 'da bozma derim evliliğini
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte konuşarak sorun çözmeyi öğrenmek gerek işte doğru iletişim kuramamanın getirisi bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVurur gibi ittiysen ve geriye gittiyse sen de şiddet uyguladın demektir?
30 YorumlaAyrıl diyenleri dinleme. Boşanmak o kadar kolay bir şey değil.1 hafta ceza vermişsin ona bu zamanda hatasını anlamıştır bence. Bu seferlik affet zaten o da pişman olmuş. Umarım olmaz ama birdaha olursa o zaman düşünürsün.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik yanlış bir yol diye boşa demiyorum bu tartışmalar bitmez devamı ve daha beterleri gelir yolun başındayken ayrılın
10 Yorumla
+1 yılÇift olarak evliliği kurtarmayı düşünüyor iseniz psikiyatri yahut psikoloğa giderek bir uzmandan yardım alın. Bir planlama yapın. Aksini düşünüyor iseniz boşanma dışında yapacak bir şey yok. Şiddetin hiçbir türlüsü açıklanamaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKizkardesinden sanane herkesin kendi hayatı karismasaydin
02 Yorumla
Soran+1 yılKarışmadım zaten okuma özürlüsü müsün
- +1 yıl
Eeeee naptın. gorumcene
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlur kavganin şiddeti kötü barış devam ederse ayril
00 Yorumla
+1 yılBari evden ayrıl. Bu ne be. Sinirlenince hemen tokat atacaklar, diğerlerinden ne farkı kaldı bu aşağılık varlıkların. Yanlış yapıyorsun hala orada olmakla.
02 Yorumla
Soran+1 yılKendi evimdeyim zaten.
- +1 yıl
Hıı onu gönder o zaman. Yani demek istediğim hiçbir şey olmamış gibi beraber yaşama.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım öldürüp camdan atan sonra da düştü diyenler var. Çok iyi yapmışsın. Geri dönersen devamı gelir o tokadın. İtti diye vuran vuranı da öldürür.
00 YorumlaBukadar gaddar olma cekmistir cekecegini bianlk ofke iste sans vermelisn bidaha son kez ama
10 Yorumla- Devamını Gör (81)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne