AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Ben aslında bunun şiddet sayılmadığını düşünüyorum. İnsanlar çok sinirli olduğunda ani tepki verebiliyor. Ama sadece tek bir kere yapılırsa. Ne bilim sevgilimde sinirliyken tokat atmıştır. Bunu şiddet olarak düşünmek istemiyorum.
Özur dilemesi yakismamiş. bir kadindan kadindan ozur dilemek bilemedim
Samimice şöyle, sende de kusur var mi?
İyi hatırla ve neden başladı yaz.
Hani erkek genelde konuyu uzatmak istemez, eğer karşıdan sürekli söz geliyorsa toplamak susmak kapatmak ister, sürekli üzerine mi gittin acaba
gergin olunca insan istemsizce hareket edebiliyor. şiddet tabiki kabul edilemez ama bunu konuşarak çözmelisiniz evliliği bitirmek kolay ama tekrar bir araya gelmeniz daha zor olur. tercih senin tabiki
Şiddet uygulayan partnerin kendi kendine düzeleceğini ummak büyük bir yanlıştır. Profesyonel yardım alması konusunda ısrarcı olun Ama küsmeniz gerektiğini söylemiyorum.
Tartışmayı o boyuta getirmemek lazım... olan olmuş uzatma
Aslında her kadının yapması gereken şeyi yapmışsın. Zaten şiddet böyle küçük şeylerle başlıyor ve sonrasında karşı taraf bunu normal bir şeymiş gibi devam ettiriyor.
Olabilir kendinde diyon bak sendede suç var devamlı seni döven adam degilki bir boşluguna gelmiş özürde dilemiş evine dön sende ondan özür dile yazıktır
Adama şiddeti sen göstermişsin, hem suçlu hem güçlü kadına bak
Boşanın o vakit. Kadına şiddet uygun değil değil. Belki refleks ile de atmış olur.
Tamam eşim büyük yanlış yapmış. Ama ilk olayda boşanman pek de doğru diyil diye düşünüyorum. Bence evine git, burnu iyice sürtülsün sonra affedersin
direk ayrıl yapan bir daha yapar affetti ne de olsa diyip tekrarlar yapacak birisi değil deme bak yapmış yine de. Bence sakın affetme
Evine dönmelisin her evde böyle tartışmalar olabilir istemsizce o tepkiyi vermiş bir yuva bu kadar çabuk yıkılmamalı
Ayril ondan. Hicbise demezsen sonra bu bir daha yasanir. Tavrini koy. Kimsenin kimseye öyle bise yapmaya hakki yok
Kocanın seni ne kadar sevdiğini biliyor musun eğer ki bu sevgi seni tatmin edecek kadar ise durma geri dön
Cezalandırmışsın yeterli bence aynı seylerin tekrarlanacagını düşünmüyorum istemsiz olmuş affet gitsin
Şiddetin biri gelirse devamıda gelir kimbilir daha çok sinirlendiğinde ne yapacak en iyi kararı sen verebilirsin.
Saçmalama ne boşanmasi... kavga anında herşey olabilir sen ona tokat atsaydın oda boşanmakmi isteyecekti
Kadınların çoğu ayril boşan demiş.
Bekara karı boşamak kolaydır... içinizde bir tokat yiyipte ayrılan kaç kişi var acaba.. bak kardeşim sen buradaki hemcinslerin şımarık bebeleri dinleme boşanmayi düşünme. hatasiz kul olmaz
ayrıl ayrıl bırak adam kafasını dınlesın.. adamı ne hale sokucaksın yoksa senınle hıc kımse mutlu olmaz adamın da bosuna zamanını calma
Tokat yanlış bişey ama dediğine göre istemsiz olmuş bundan dolayıda çok pişman bunun için evlilik bitmemeli bence
beraber yaşıcagı kadınlamı evlendi yoksa boks torbasıyla felanmı en dogrusunu yapıyorsun devamke
Senin yerin kocanın yanı hata olur ama telafi edilmesi lazım
Of cidden benim de en korktuğum şey bu gerçekten ya, gerçekten çok boktan bir durum
Aranızda nasıl bı sıkıntı oluştu ki yuva yikimina kadar geldi
bir kere vuran her sinirlendiğinde de yapar bunu bence
aıle arasında olur böle seyler yenge bos ver bnce barıs yuvan yıkılmasın sende kesın kıskırtın durup duurken tokat atmadıya sana
Dopru değül tokat ama senin de böyle ayrı kalman doğru değil sonuçta. Evine dönmelisin
Yorumları okudunmu merak ettim
ayrılmak kolay.. yeniden gözden geçir derim
Şiddet ve ihanetin affı olmamalı.
Bugün tokat yarın bıçak affetme
En iyisi yaptin kiymetini hatasini anlasin
Doğru yapıyor sun sakın eve gitme
One time beater, always beater
Şiddetli geçimsizlik var galiba
O evden hiç dönmesen bile sonuna kadar haklısın
Fazla naz aşık usandırır, kocanın yanına dön.
Pişman olduğundan eminsen barış
Kendine göre doğru ise devam et
Özür dilememiş olsa şimdiye geri dönmüştün
senin kararın senin duyguların
doğru olanı yapıyorsunuz..
son gelişme noldu
Kolay mı boşanmak bu kadar?
Devam et böyle. Boşan gitsin
Evet ayı bile eşine el kaldırmıyor
sen baslamıs sen tahrık etmıssın
Bu soruyu sorduğuna göre seviyorsun kocanı
Herkes birer sansi daha hak ediyor