Sadece cuma günü oruç tutulmuyor. Ya bir gün öncesinden ya da bir gun sonrasından tutulabiliyor. Yapılması gereken çok şey var aslında. Tövbe edilmeli, ve geceyi bol bol kaza namazı kılarak ihya etmeli.
Herşeye eyvallah da, şu resmi kaldırıp da yazsaydın daha gerçekçi olurdu (sanane be deme, madem müslümansın, müslümanlar birbirinden sorumludur. değilim diyorsan o zaman bu riyadır :) )
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben herkese bildiği dualardan bol bol okumasını ve muhakkak en azından bugünkü namazlarının kazasını kılmasını öneririm.
Orucum hayırlı kandiller hayırlı cumalar Allah dualarımızı ibadetlerimizi kabul etsin günahlarımızı da affetsin İnşaAllah amin gece 100 rekat namaz kılacağım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hem cumanız ve hem de kandiliniz mübarek olsun. Allah hepimize hayırlı bir yaşam nasip etsin. Oruç tutmadım bugün. Tutanların oruçlarını Allah kabul etsin.
En İyi Cevaplar