Psikolojim bozuk ve aileme söyleyemiyorum Ne yapmalıyım?

Okulda bile rehberlik öğretme'ni bendeki durumu farketti son 2 haftadır 2 günde bir dersten alıp yanıma çağırıyor bugün nasılsın diye çok fazla kabus görüyorum ve en büyük sorunum olan ailem nefret ediyorum Her gün birinin kafasını ezdigimi ruyamda görüyorum hiç unutmam daha 5. sınıfa giderken matematik sınavından 55 aldığım için baban beni öldüresiye dövmüştü bundan 2 sene önce de evden kaçtım aynı gece buldular polis şiddet varmıydı dediğinde babam yanımdaydı korkudan vardı diyemedim polis kadına alttan mesaj vermek için dövdüğü oluyor ama kemerle de dövmüyor demiştim kemerle dövmüyor dedim ama kemeri vurgulayarak söylemiştim hicbisi de olmadı zaten o günden sonra hayatım karardı okul degistirdim her gün okuluma sınıfıma babam gelip beni bekliyordu beni goremediginde bahçede güvenliğin yanına oturup beni izliyordu kısıtlamak için berbat hayat yaşıyorum dersaneye gidiyorum busene pazartesi günleri kaçma şansım var kaçıyorum haftalık harcligimla alkol alıyorum rezil gibi sarhoş geziyorum bütün hafta aç kalıyorum psikolojik destek almak istiyorum öğretmen bile verdiği testlerde diyor birini öldürme isteğin geliyor muydu bikac ay öncesinde okuldayken annemi eve gidip öldürme planı yapıyordum yemin ederim ama o gün ne olduysa annem aşırı Iyi davrandı odamda uyumaya çalışırken yanıma gelip canım kızım diyip öpmüştü uyuma taklidi yapıyordum ve o gittikten sonra tüm gece kabuslar gördüm o kadar istiyordum öldürmeyi bütün düşüncelerim silindi anneme diyorum psikolojim bozuk diye beni yollamıyor hem korkuyor orada doktora evde dayak yiyorum derim diye hem evden çıkmamam için beni yollamıyor kadin yıllarca ağır ilaçlar kullandı 7 yaşındayken evde kimse yokken koluma fişteki ütüyü bastı kipkirmizi olmuştu hiç unutmam bir kere yüzüme kumanda fırlatmıştı babam işten gelince görmesin diye saçım açık gezdirmisti normalde hep örerdi saçımı dökülür diye düşünün artık
Güncellemeler
+1 yıl
Her günüm daha kötüye gidiyor daha 5 dakika önce salonda telefonun sesi yüksek video actigim için benden 4 yaş küçük erkek kardeşimle annem beni dövdü öyle bir haldeyim ki geceleri modemi kapatıyorlar bu sene tek dun gece kapatmadilar dun bu siteye girip yazdim internet paketi kesinlikle yaptirmiyorlar yazın kendime yaptirmistim annem baban öğrenirse boşanırız dedi düşünün ;((
Psikolojim bozuk ve aileme söyleyemiyorum Ne yapmalıyım?