Facede bir grupta tanistik isvecte yasiyormus bana yazmaya basladi cok sasirdim. Gayet normal bir kizim yanina da resmimi koyucam. Bana bakmasi sizcede tuhaf degil mi? Onun yaninda cok normal sayilirim. Tabii konusurken asagilik komplexi yapmiyorum ama cok garip geliyor.23 yasindaymis bnden 2 yas buyuk 190 mis ben tas catlasa 168 😅. bir konu hakkinda konustuktan sonra beni cok guzel vs buldugunu soyledi ve surekli soyluyor... halen yaziyor😂 Isvece bir sekilde gidicem sjsaj ya da sohbet ilerlerse guvenirsem onu cagiririm
Isvecli erkekler neden bu kadar yakisiklii cildiricam?
Sen çok guzelsinde isvecli hem cinsim için aynını soyliyemiycem klasik sarışın mavi gözlü bir erkek hepsi bu erkeksi değil yinede beğeni ve zevkler konusunda saygı duyduğum için karar tabiki senin soğuk ülke ırklarınin geneli böyle sarışın ve renkli gözlüdur
Köşeli yüz mü seviyorsun!!! :) :) Düzenli. ve ömürlük bir evlilikte istiyorsundur... çocuklarını büyütmek!!! Ee tabi istersin herkes istiyor... Ama dikkatli ol sıkıntılı olabilir...1. :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Finlandiya’da yasiyorum , bu cocuk oranin tipsizi😂😂 ama esmer cok seviyolar, melez oldugum icin revacta degilim.😂
ya abla ben isvec göteborgda yasiyorum, ne yakisiklisi? :D benim burda bir sevgilim var oda azeri yani :D :D
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
abla ne ya teyze deseydin sjsjjsjssj Cok var mi orda bunlardan? Ciddi iliskide nasillar. Sence orda meshur olurmuyum aralarinda hahahaah su kiz cok guzel falan diye konusurlar mi oyle olursa gidem ilk ucakla😂😂😂
Hahah ben 17yim daha oyüzden abla dedim😂Merak etme çok meşhur olursun Ha birde evet ÇOK var buralarda senin şu attığın resimdeki çocuğun tipinden Gel sen gel 😂😂❤️
En İyi Cevaplar