birçoğumuz sevsekte sevmesekte şehirlerarası otobüs yolculuğu yapmışızdır.
siz gecemi yoksa gündüz yolculuğunu tercih edersiniz.
siz gecemi yoksa gündüz yolculuğunu tercih edersiniz.
otobüs yolculuğunu çok seviyorum ve özellikle gece yolculuğunu..
uyumaya çalışırsın uyuyamazsın sessizlik hakimdir..
mola verilir sıcak bi çay yudumlarsın gittiğin şehrin ayazı vurur gece ürperirsin..
nerde olduğunu anlama çabasıyla geçer anlar..
gece uyku sersimi yada uyuyan insanların hallerini izlersin..
hoşuma gidiyo hep de tercihim akşam saati olur
teşekkür ederim..
gece yolculugu candır ya. bayılırım.molaları bıle ayrı bı guzel gelır :) yolculuklarda mıdemden dolayı hep uyurum.ama maalesef yakın mesafede okudugm ıcın gunduz otobuslerını kullanıorum
biraz hareketli insanım diye tepkiler alıyorum..ve otobüste cidden bıkıyorum daha 2 saat geçsin..otur otur otur otur..en son ankaraya gitmem gerekliydi..rahat hattı keşfettim..hiç olmazsa yandan devamlı bi '' pardon inebilirmiyim? '' e maruz kalmıyo insan..
100'ü geçmiştir otobüs yolculuğum. Bir çoğu iş seyahati idi. Gündüz 5 sefer yolculuk yaptıysam çoktur. Ya tektim ya babam vardı yanımda o yüzden gündüz seyahat sıkıcı oluyor kafa dengi biri olmayınca.
Cevap
11Cevap
gece yolculuğu yaparım. 12 saate kadar otobüste aralıksız uyuma kapasitem. wc su vb gereksinimi duymadan bir garajdan diğerini göz kırpıp açasıya kadar gidebilin ultra gelişmiş bi insanım :D
o kadar süre ayakların uyuşmazmı hiç
uzun yolculuklara çıkıyorum bazen. akşam üzeri çıkılırsa iyidir yollar daha açık oluyor gece çünkü. ayrıca artık tv falan var otobüslerde. mümkünse cam kenarı olsun :)
Ben otobusle gece yolculugunu cok seviyorum, sakin sessiz geciyor yolculuk ama bir aksilik var bir türlü uyuyamıyorum :)
bende geceyi çok seviyorum.sadece yolculuk değil.her zaman.
Evet gece hiçbirşeye değişilmez, gündüz yogun koşturmaca geçior mesela ama gece öyle degil, sessiz sakin huzurlu oluyorsun, tabi yeri geldiginde cıkıp egleniyorsun gece ama onun da apayrı bi guzelligi var..
hiç sevmem nefret ederim ama eskiden uyku problemim olduğu için hep gündüz yapmışızdır
gece yolculugu..azıcık yolu izlersin sonra uykun gelir ve bir bakmışsın yol nerdeyse bitmiş..yazın birde gece serin olur daha güzel gelir yol..
gece daha iyi..yoksa uzun yolculuklar günüz cekilmiyor
Sıcak havada gece daha iyi
gece yolculuğunu severimm
Gece yolculugunu tercıh ederm
gece daha güzel uyursun bi bakmışın bitmiş:)
gece yolculuğunu seviyorum ben
Gündüz daha iyi etrafı görüyoruz bari
gündüz tercihimdir.
gece korksamda daha iyi oluyo vakit çabuk geçiyo
gece
ikisinide sevmem
Otobüsleri sevmem.
Gece yolculuğu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar