Genelde gündüz çıkıyorum Çünkü gece araç kullanırken uykum geliyo gözlerim dalıyo ama bugün 2 günlük kaçamak yapacağım yere ani bir kararla 1 haftaya çıkarıp güzergahı değiştirdim mecburen gece çıktım umarım bir an önce ve sağlıklı bir şekilde biter yol
Uzun yola çıktığınızda gece yolculuğunu mu tercih edersiniz gündüz yolculuğunu mu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gece yolculuğunun tadı bir başkadır. Tüm anılar canlanır gözünde. Bir de Anadolu'nun bağrından olan türküleri açtın mı çok tuhaf ve güzel oluyor.
Uyku geldiği zaman kenara çeker, el yüz yıkayıp biraz hava alınıp yola devam edilirse sorun olmuyor. Hem gece rahatsız eden de olmuyor, trafik az olduğu için.
Gündüz yolculuğundan çok daha keyifli. Bu yüzden tercih edilesidir.
:) ben gece çıkarım daha ıyıdır herzaman ancak uzun yol tecrubesı farklıdır. yanı şehır ıcı kullanımla uzun yol cok farkeder. bayramlarda bukadar can kaybı olmasının sebebıde budur adam burda kullanıyor ama uzun yol tecrubesı yok ınsan gözü açıkken uyur uzun yolda. ben arabadan ınmeden yanı wc ıhtıyacı harıc 2000 km yol yaparım gece yolculuğu herzaman ıyıdır işi bılene :)
Gece yolculuklarını hiç sevmiyorum. Gece ben evimde, yatağımda güzel güzel uyuyayım. O yüzden genelde gündüz yolculuk etmeyi tercih ediyorum. Sana da iyi yolculuklar Damla:)
Gece çık özellikle dertliysen kederliysen aşk acin varsa gündüzleri uyuyan dertler gece hortlar yatakta beynini kemirir yolculuktaysan basini cam kenarina yaslar ruhunu cama sararsin gözyaslarin akar ve istemeden uyuklarsin hem bu sure zarfinda anilarla dolu mekanlardan uzak kalmis kederden de birazcik siyrilmis olursun ama bu durumda gece yolculugu tek kullanimliktir yakin zamanda yine gece yolcusuysan ilk onceki gece yolculugu da bir ani olarak basini yasladigin cami tiklatir durur
Tabikide Gece Yolculuğu Babamdan Aldığım bir huydur Babam 35 Yıllık Tır Şoförüdür. Ben Genelde Yola Çıkarken Gece 2-3 Sularında Çıkarım Gecenin O Miss Ve Soğuk Havasının Tadıyla Bırlıkte Hoş oluyor Boş Yollar Vs. :) Sabaha Karşı Çorbacıda Kahvaltı etmek Vs Gibisi Çok Zevkliya şu an Yola Çıkacak Gibi Mutlu Oldum Nedense :D
Gece çıkarım yola o zaman daha fazla hız yapabiliyorum, yollar boş oluyor, radar olmuyor falan filan. Uyku içinde elma yiyorum, kahve içiyorum falan filan...
@aerolite radar sadece şehir içinde olur geceleri eee bizde şehirler arası yolculuk ederken otoban ya da çevre yollarını tercih ettiğimizden gündüzden daha rahat ;)
Onu hava yolu şirketleri belirliyor kanka ben değil valla 😊 ne saatte uçak varsa gidiyoruz. Araba ile uzun yolculuk yapmam uzun sürüyor çok çekilmez be aga.
En İyi Cevaplar