Evet uzun otobüs yolculuklarını nasıl kısaltırsınız? Ya da gece mi yoksa gündüz müSeyehat etmeyi tercih edersiniz?

Gece
Gündüz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet uzun otobüs yolculuklarını nasıl kısaltırsınız? Ya da gece mi yoksa gündüz müSeyehat etmeyi tercih edersiniz?

Uzun otobüs yolculuklarını çok seviyorum. En uzun 12 saat yolculuk yaptım otobüsle. Gece yolculuğunu tercih ederim. Gündüz sıkıcı oluyor. Gece en azından uyuyoruz vakit geçiyor
Ben de genelde 10-12 saat arası yolculuk yapıyorum tabi gece Bi tık daha iyi gibi uyku açısından ama bazen yoğunluktan okumalarımı devam otobüste de yapmam gerekiyor Bi tık o zaman ulan gündüz mü binseydim ışık felan sıkıntı diye düşünüyor insan
Evet öyle oluyor. Işık diğer insanları rahatsız edebiliyor. Aslında gittiğin yerde kalacak yer varsa gündüz, yoksa gece yolculuğu tercih edilebilir. Sabahtan oradasın akşama kadar işin biter sonra geri dönersin mantığı var. Kalacak yerin varsa ertesi gün yorgun olmazsın mesela
Her ikisininde keyfi bir başka aslın da
Ama yine de gündüz yolculuğu daha iyi etrafı daha iyi seyredebilmek için.
Gece karanlıkta sadece şehrin ışıkları görünüyor.
Ama gecenin de kendine has ayrı bir keyfi var
Yani tabi manzara olayı güzel oluyor da şahsi olarak çok fazla yolculuk yapmak zorunda kalınca Bi zaman sonra bayıyor o manzaralar bence.
geceleri telefona bakması daha kolay oluyor. bazılarında perde olmuyor ve gündüzleri güneş geliyor. gece yolculuk edersem genelde full oyun oynarım telefonda. gündüzleri de uyurum
Ne oynuyosun?
internetsiz şeyler internet yokken. internet varkende arada bi pubg
Soğuk ve şehirler arası yolculuklarda vazgeçtim çocuk olmaktan diyor ya Yılmaz Erdoğan Sevebilme ihtimali şiirinde
Bende gece yolculuklarini sevenlerdenim
Gece > gündüz bence de katılıyorum
Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni
Cevap
15Cevap
Gece etmek isetrdim
Gündüz. Gece uykum olup o minik koltukta uyuyamayınca eziyet çekiyorum. En azından gündüz sıkıcı olsa bile, müzik falan dinleyip dışarıyı seyredim eziyetsiz vakit geçiriyorum
Aslında ilk başta uyuması gerçekten zorlu hele de uykun yoksa ama ben bi kere uyumaya başlayınca sanki transa giriyorum yol bitiyo ya keşke biraz daha gitsekte azcık daha uyusam moduna giriyorum çok tatlı bi uyku bastırıyor 😁
Genelde gece tercih ediyorum çünkü sabahına gideceğim yere varirim daha kolay olur. Ama gündüz de severim yolları izlemek güzel oluyor.
Zaman yönetimi açısından oldukça makul bir tercih
Gideceğim yere iki geçecek vardı, biri sabah diğeri gece. Ben bu geceye bilet aldım. Sabah yolculuğu daha çok gezme ve keşfetme gibi oluyor.
Hayırlı yolculuklar reis kazasız belasız git inşallah
Eyvallah kardeşim, teşekkür ederim
Ben otobüste uyuyamıyorum o yüzden gündüz seyahat etmeyi tercih ederim.
Neden ki? Ben de tam tersi Bi kere modumu yakaladım mı darbe olsa uyanmam ki uyanmamışlığım var 😂
Ben evde, sessiz ve karanlık odamda bile uyuyamıyorum rahatlıkla. Otobüste nasıl uyuyayım? 😂 Galiba uyku sorunum var
Otobüste yolculuk etrafı seyrederek muhabbet ederek çekilir zorda olsa?
Benim için kulaklık müzik ve uyku üçlemesi oluyor. O otobüste uyumanın tadını başka Bi zaman alamıyorum maalesef 😁
Boyunluk şart rahat edilir
otobüs seyahati kullanmıyorum ya uçak ya da kendi aracım.
Tabi bunlarda tercih meselesi
Gündüz Aslında daha güzel olur ama gece yolculuğu kısa oluyor en azından
Nasıl kısa oluyo? Trafik bakımından mı söylüyorsun yoksa psikolojik olarak mı kısa geliyo
Gece uyuyorsun vakit geçiyor en azından
Ama dışarıya izlemekte farklı oluyor tabii izlerken de uyku geliyor
O da ayrı bir değişik
otobüs yolculugu yapmıyorum kendi aracımla yapıyorum ondada hep gece tercih ediyorum
Uzun yolda gündüz daha mantıklı en azından etrafı görüyoruz ne var ne yok.
Ne var reis işte bina arabalar ağaçlar felan 😁 sürekli Seyehat edince Bi zaman sonra bayıyor
Gündüz çünkü yolculuk yaparken uyuyamıyorum ve gece beni sıkıyor
En azından araba sayarım diyosun yani güzell
Baka baka gitmek daha güzel o yüzden gündüz
Bak bak da nereye kadar sıkılıyo insan
İlk defa gittiğim bir yolsa sıkılmam ben
Kara yolculuğunu gece seviyorum
Başka türlü bitmiyor o yol ya
Gece uyuyarak çabuk geciyor
Peki o uykudan uyanabiliyo musun yoksa mayışıklık devam ediyor mu yol bitsede
Yorgunluk oluyor zaten
Farketmiyor. Ikisine de denk geldim.
Tabi bu da bakış açısı nötr makul
Gece hiç seyahat etmedim
Denk mi gelmedi tercih mi etmedin
Denk gelmedi
İkisininde avantaj ve dezavantajları var
Öyle tabi ya duruma göre değişir zaten
Hep uzundu bu sebeple gece
En mantıklısı bence de
Hiç uzun otobüs yolculuğu yapmadım.
Yapma zaten ya yani bence bi eksikliği yoktur
Gece yolculuğunun yeri bi başka ya
Bi kere gece 3 te o buz gibi dinlenme tesisin soğuğunu yiceksin diğer türlü bişeye benzemez otobüs yolculuğu 😁
Gündüz çekilmez
Uff bi de perdesiz güneş vuran taraftaysan
Ayy evet gece de klimayı kokledikleri için çok soğuk oluyor ama sıkı giyinirsin yani..
gündüz yolculukları tercih ederim
Neden?
yolculuk esnasında etrafı izlemek hoşuma gidiyor
Ya uçak ya araba. Otobüsten nefret ederim. Çok mecbursam gece.
Gündüz daha iyi.
Neden
Etrafı seyretmek güzel.
Gece
Aynen öylee bence de
Hiç tercih etmiyorum berbat bir şey
😁 Bazen de mi güzel olmuyor?
Her birinin farklı güzelliği var
Sen direk otobüs yolculuklarını seviyosun gibi
Gece daha çok seviyorum
Neden
Gece