Ben Neva Color saç krem boyası aldım fakat kutunun içindeki kullanım talimatı kaybolmuş nasıl uygulandığını bilen var mı? Neva Color krem boya nasıl kullanılır? Tüp boya nasıl kullanılır?Neva Color Tüp Boya & Krem Boya Nasıl Kullanılır?
Neva Color krem boya nasıl kullanılır? Tüp boya nasıl kullanılır?
Neva Color tüp boya çok uygun fiyatlı olduğu için çok fazla tercih ediliyor. Fiyatının uygunluğuna rağmen verdiği sonuç da çok iyi oluyor, renk pigmentleri gayet iyi olan bir saç boyası :) Zaman zaman annem de saçlarını Neva Color tüp boya ile boyamayı tercih ediyor.
Neva Color tüp boya nasıl kullanılır?
Neva Color tüp boya nasıl kullanılır?
Tüp boyanın set boyalardan farkı; içerisinde sadece boya ve oksidan olmasıdır. Set boyalarda uygulama şişesi, boya sonrası kremi, eldiveni vs de oluyor. Ancak evinizde zaten bir kap muhakkak oluyor boyama için, eldiven de varsa olur bu iş :) Peki Neva Color nasıl kullanılır?
Tüp boya nasıl kullanılır?
Tüp boya nasıl kullanılır?
Tüp boya plastik kap içerisine boşaltılır.
Oksidan krem boya içerisine karıştırılır.
Karıştırmak için plastik madde tercih edilmelidir.
Boya pürüz kalmayan bir hale geldiğinde uygulama için hazırdır.
Ben daha önce saçımı açmıştım açıcı ile şimdi dibim geldi tekrar açıcam açımı kullandıktan sonra neva color ve neva color gibi oksidanlı boya kullanırsam açtığım yerler yanarmı? İlla şu bazlı boyamı kullanmam lazım lütfen hemen cevaplarmısınızz?
En İyi Cevaplar