Kızlar renk tutturmak amaçlı Pure Color jel boya ile Loreal 7.11 i karıştırdım ama tuhaf bi renk oldu bilen var mı saçımı boyamalı mıyım?

Kızlar renk tutturmak amaçlı Pure Color jel boya ile Loreal 7.11 i karıştırdım ama tuhaf bi renk oldu bilen var mı saçımı boyamalı mıyım?

Karıştırılır diyen de bilmiyor karıştırılmaz diyende... Çünkü hayatında karıştırmadağı gibi karıştırılma anına da denk gelen müstesna kişiler olur.
Amaç, gerekçe, yöntem, usulller ifade edilmeden iki cümle es geçiyoruz.
Anlamak adına önce jel boyanın mazisi ile krem boyamın mazisini bilmek istiyorum. Niye, ne kadar varlardı. Sonrasında renkler nelerdi?
Çok genel iki karışım ifade edeceğim : Kuaför servis hazırlıyor. Yapacağı çalışma için boyayı tartıyor. Bir tüp sıkıtı, 50 ml de kaldı. Renk 7. Olsun, kuaför burada kendinde, açılmış, yarım sıkılmış boyaları fener, bakar, 10 ml 6 numara karıştırır. Bazen birbirinr yakın 8,10 ton kullanıp neden parayı çokça alıyor (: diye bir daha ormuyorsunuz.
Saçta beyaz fazla ise ana tonların pigment yoğunluğu beyazları kapatır. Fakat ben, saçımı.7.5 boyayacağım beyaz fazla, aba ton kullanmalıyım.
Formülleri farklı olabilir, oksidan seçimlerine göre.
20 gr 7 40 gr 7-5 bana, iistediğim
7-5 moda tonunu kapatır.
Burada teknik girer. Elimde 7 no yok, ustanın el lezzeti gibi biraz 8 nodan gibi, 13 gr 8 47 gr 7-5..
Bazen 7,8, yok. E, gibi serileri vardı. Ton aşağı çekici, ton yukarı çıkarıcı.
13 gr 8 yok, biz 9 numara alıyoruz. 9 numarayı 7 tona çekebilmek için E li seriden boya kullanıyoruz. Amaç ne, katalogtaki
130 - 200 arasında rengi alamaz. Parası yoktur da almaz demiyorum. Üretim yoktur, ithalst yoktur, depods bitmiştir vb. Rengi bu gibi dokunuşlar ayarlayabilirsin.
Kes, kopyala, yapıştır ezber mesajda şu fark vardı, farklı bileşenler...
Igora Royal Absolute serisi, %100 beyaz kapama sağlar. Moda renklerde bile.
Yani 7.5 boya rengi kafadaki beyazını kapatmaz. Ama Absolute serisinin 7-50 rengini sadece 30 volumle kullanarak %100 kapama sonucu alıyorsunuz.
İgora 7-50 eksik kaldı biraz farklı bir numara olsun, oksidamı ise 20 volum kullandın. Olabilir mi? Ki 7-50 krem boya. Siz, renkleri bilmiyorum, yapısı, çalışması farklı iki boyayı karıştırmışsın. Denenebilir mi?
Krem boya ile doğru oksidanı ayrı karıştırıp, jel boya ile jel boyanın doğru oksidanını ayrı karıştırıp birleştirmek istediğim sonuca yakın yok istediğim sonucun dışına mı çıkardı?
Loreal, hem jel hem de krem boyaları ile saçınızı istediğiniz renge kavuşturmanıza yardımcı oluyor. Peki bu ürünleri birlikte kullanabilir miyiz, jel boya nedir ve nasıl kullanılır, aynı zamanda Loreal Paris'in renk açıcı jel boyası eski boyalı saça uygulanabilir mi? Bu sorulara cevap vermeye çalışacağım :)

Kısacası bu iki farklı ürünü karıştırmak pek tavsiye edilmez. Jel boya ve krem boya farklı bileşenlere ve yapılara sahip olduğu için birlikte kullanıldığında istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir. Boyanın eşit dağılmaması, renk tutmaması veya beklenmedik bir renk tonu ortaya çıkması gibi riskler barındırabilir. En güvenli yol ürünlerin talimatlarına uyarak onları ayrı ayrı kullanmaktır.

Jel boya saça uygulandığında daha rahat yayılan ve kontrol edilmesi daha kolay olan bir boya türüdür. Şeffaf yapısı sayesinde saçınızın hangi kısımlarına ne kadar boya uyguladığınızı görebilirsiniz. Bu da özellikle evde saç boyarken daha eşit bir uygulama yapmanıza yardımcı olur. İçeriğindeki jel yapısı saçınıza ekstra parlaklık ve yumuşaklık da kazandırır.

Evet, Loreal Paris'in renk açıcı jel boyası boyalı saçlara uygulanabilir, ancak saçınızdaki mevcut rengin üzerine nasıl bir etki yapacağını öngörmek önemlidir. Eğer saçınızdaki mevcut renk çok koyu ise, renk açıcı jel boya beklediğiniz kadar açmayabilir. Saçınızı aşırı işlemden korumak için böyle bir durumda profesyonel bir kuaförden yardım almanız en iyisi olacaktır.

L'oréal Paris, her zevke ve saç tipine uygun çok çeşitli renk seçenekleri sunuyor :) Doğal tonlardan tutun da çarpıcı ve cesur renklere kadar geniş bir yelpazeye sahip. Platin sarısından, koyu kahveye, kızıl tonlarından, buz gibi mavilere kadar herkesin bulabileceği bir renk mevcuttur. Loreal'in renk paletini inceleyerek size en uygun tonu seçebilirsiniz.
Jellerde içine saç kremi koyup seyreltince hangi renk görüyorsan saçım o renk olur kremlerde tamamen farklı kutuda renk neyse o çıkar sorun olmaz boya
Cevap
5Cevap
Karıştırma Bence işini garantiye al ve boymama
Çünkü saç rengin kötü olursa mental çöküş yaşarsın bunu yaşamış biri olarak söylüyorum kötü olursa tekrar boyamak zorunda kalırsin üst üste işlem uygulayinca saç yıpranır bu sefer ama eğer güzel olur diyorsan karar senin;)
Yaz günü saça zarar verme riske girme renk olarakta bence
Karıştırılmaz diye biliyorum.
Bence karıştırma daha iyi olur. En azından her ikisinin de özelliğini yok etmemelisin.
Evet karıştırılır
Bence boya begenmezsnbida boya
Karıştırılmaz
Karıştırılmamalı
Karıştırılmaz
Karıştırılmaz
Karismaz sanırım
Karıştırılır
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?