durduk yere hiç birinden nefret ettiniz mi? Sebebi açıklaması neydi?
nefret niçin edersin, ediyorsan?
nefret niçin edersin, ediyorsan?
kızlar benden durduk yere nefret ediyor kin besliyor. sebebi falan da yok. ne yaptım ben size diyorum. cevap yok. arkadaşça selam versem bile konuşsam bile beni tersliyolar. Kızların ALLAH BELASINI VERSİN.
Durduk yere degildir. illa bir olay bir etki olması lazım
etkisi olmadanda, nefret edenler var. Bu çoçuğa kıl oluyorum diyenler gibi..
Hiç kimse birini tanımadan etmeden nfret edemez. birisinin o kişi hakkında söylemi olursa yine nefret edebilirler. ama dedigim gibi yolda ilk defa gördügün birinden öylece dururken nefret etmek kişilik bozukluguyla alakalı
Durduk yere etmedim hiç illaki bir şey yapmış olmali
mesela?
Cevap
8Cevap
Etmedim öyle bir huyum yok :) En fazla üzülürüm haline niye böyle bir insan olmayı seçmiş diye. Ama asla kin falan tutmam :)
benden hoşlanmayan biri varda onun için sordum
iyi duruş demişsin, saygı duruşuna benzer bir duruş mu ;-)
ne saçma soru yaa. hem durduk yere ettiniz mi diyosun hemde sebebi neydi diyosun... durduk yere olan birşeyin sebebi olurmu ya..
olmuş ki soruyorum
o zaman durduk yere olmaz o.. bir sebebi vardır iyi kötü.. durduk yere diye sormıcan
konuşmayıda mı biz öğretelim size:D
sayısızca bana yaptı bir kötülük veya bir ihanet ola bilir bu bende büyük bir nefret uyandırır yani
hmm
mesela bende sınıftaki birkaç çocuğa aşıırı kıl oluyom ama onlarla tek muhabbetimiz bile olmadı birinden nefret etmek için illa bişeyler olmasına gerek yok
ben nefret etmem genelde tüm selam sabahı keserim ... kendimi de bosuna kasmam :)
helal sana :-)
illaki bir huyunu sevmemişimdir durup dururken nefret edemem bir sebep olmalı
aynen aynen
Durduk yere kimseden nefret etmem.Birinden nefret ediyorsam gerçekten önemli bir sebebim vardır..
nefret edemiyorum ben :/
nasıl?
ne olursa olsun , aramızda bir husumet bile varsa nefret edemiyorum kimseden :/
en iyisi.
evet sebebi yok :Ddddd
evet ettim ama sebebi yoktu
o nasıl oluyor?
anladım
yok etmedim.
kimseden nefret etmem.
Ay çk nfret edyrm yha .s.s
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?