Böyle bir şey nasıl mümkün olur? Hayır arabanın ruh hali mi bozuk anlamadım 😂

Çıtır hasar denilen bir olayda araç pahalı bir araç ise onarımı kasko tarafından yüksek gösterilerek yapılmış ve sisteme ağır hasar olarak işlenmiştir..
şansuman , motor ya da elektronik arıza sonucu pert kaydı alıp sigortadan alınan arabalar kasko ile tamir edilerek satışa çıkıyor. bu araçlara değişensiz ağır hasar kayıtlı denir.
teknik olarak değişensiz olmuyor fakat ülkemizdeki değişen kavramı sadece kaporta üzerinden olduğundan teknik terim itibariyle gene doğru.
alınırmı alınmazmı bilemiyeceğim.
bu hasarın sebebi genelde su baskını sel gibi durumda arabanın motoru su almıştır. motor yatağı sarmıştır. şansuman bozulmuştur. tamiri araba ederinin 4/3 fazlası olursa kasgo bedeli olduğundan pert kydı alınır bu tip hasarlarda
Hahaha olur bu memlekette gadası
Cansın
❤👏
Pert ama çiziksiz araba gibi, satmak için saçmalıyorlar işte
Cevap
14Cevap
Airbeg patlarsa perte cikar sigorta yenisini verir sadece tamponu kirilsa airbag patlar ama hasar kaydi girmez sigarta firmasi airbag ve tampon degistirip satisa cikarta bikir mümkün yani
Komple başka yeni bir kupayı lastiğin üzerine geçirmişler 😅
olabilir :D eskiden galeride çalıştım sel hasarlı olanlar ya da motordan bir sorunu olanlara ağır hasar kaydı işlenebiliyor
İnanamyın oyle şeylere oto yedek parcacıyım arac pert ama satıyorlar boyasız degişensiz diye kesinlikle yemeyin
Mümkün değil
Kelime oyunu ile milleti salak yerine kokuyorlar
Hasarsız araba cok nadir olur
Çok daçma sağlam bu neresi agır hasarlı
Sen olayı çok yanlış anlamışsın.
millet bir kendini akıllı sanıyor galiba
Resimdeki Araba ı * here diyo😂
Motorunda sıkıntılar olabilir.
ağır hasar kaydı motor kaynaklı oalbilir
Kamufle etmeye çalışıyorlar.
Ooo ağır hasarsa o araba alinmaz degim
Su almıştır. Sel vb