Yüksek modeller çok daha ucuza satılıyor. Çok lüx araçlar 500bin tl ye bile var adam hatta hiçbir sıkıntısı yok yazmış açıklamasına.
24 gü
Yüksek modeller çok daha ucuza satılıyor. Çok lüx araçlar 500bin tl ye bile var adam hatta hiçbir sıkıntısı yok yazmış açıklamasına.
Araçta meydana gelen ağır hasar, performans düşüklüğüne de neden olur. Motor, fren sistemi ve süspansiyon gibi önemli parçaların işlevselliği etkilenir, bu da sürüş deneyimini olumsuzlaştırır. Ağır hasar kaydı olan araçların piyasa değeri düşüktür. Bu, ileride araç satılmak istendiğinde zorlanılmasına sebep olur.
Alinmaz.
Agir kaza geciren arabanin govdesi goruntude eskisi gibi olabilir. Ancak gercekte eski dayanikliligindan eser kalmaz.
Ustelik arabanin duzgun gidisi ve isleyisi icin geometrisi onemlidir. agir bir kazadan sonra asla eski muntazam geometrisine donmez.
Airbagler duzgun tamir edilmis midir, guvenlik elektronikleri devre disi mi birakilmistir bilemezsiniz.
Sacma sapan bir kazada 3 kurusluk arabadan burnunuz kanamadan inecekken boyle bir arabada bulutlara yukselirken ben ne yapmisim diyebilirsiniz.
Iyi kullanilmis, dayanikliligi ile bilinen yasli luks araclar alinabilir. Ufak tefek kazalari olan yok camurlugu degismis yok tamponu boyanmis alinabilir. Onu da saglam bir eksper'e gostermek gerekir almadan.
ağır kayıttan ziyada kazanın durumu aracın hasar aldığı yerler
Yapılan işlemler İşlemi yapan
gibi önemli etmenler var duruma göre alınabilir
mesela şasesi ve Motor bloğu zarar görmemiştir ama hava yastığı açtığı için ağır hasar ile perte çıkarılanlar var onlar alınabilir
ama şasesinde ve motor bloğunda işlem olanlardan uzak durmak en iyisidir
Ağır hasar kaydı konusuna dikkat etmek şart! 🚗 Her ne kadar fiyat uygun ve cazip görünse de işin detayına iyi bakman lazım. "Hiçbir sıkıntısı yok" diyenlerin çoğu arabanın sorunlu geçmişini ya göz ardı ediyor ya da açık açık söylemiyor. Güvendiğin bir ekspertize göster, alacak gibiysen de mutlaka detaylı bir inceleme yaptır.
Bazen bu arabalar görsel olarak şahane durur ama içten içe sıkıntılı olabilir. Tamir boyutunu da düşün, sürekli masraf açıyorsa uygun fiyat olayı hikaye olur. Özetle, dikkatli ol dostum! 🛠️
Cevap
27Cevap
Alınmaz çünkü bir süre kullanıp satmaya kalksan elinde patlar.
Aracınızı Satarken Sınırlara Takılmayın!
Tramer Sınırı Yok, Kilometre Sınırı Yok
Aracınızı En Yüksek Fiyat Teklifi İle Anında Satabilirsiniz.
www. Trinkoto. com. tr Web Sayfamızdan Bize Araç Satış Talebinizi Gönderin, Size Fiyat Teklifimizi Sunalım, Aynı Gün Aracınızı Satın
Hayatını ve sevdiklerini tehlikeye atmak istiyorsan al o araba bir kaza daha gecirdimi ne olcak? Belki o araba ortadan ikiye ayrik önü farklı arkası farklı arac gündemimizle bunla karsilasiyoruz expere soktunu hersey cıkıyor zaten bi kaza gecirdini o araba airbag acmadımı ne yapcaksin canini yoldanı buldun pert arabayı bence tekrardan trafige sokmuycaklar
Sanayici baban abin varsa düşünebilirsin. Lüks araç dediğinin en küçük parçası 20/30 binden başlıyo,500e arabayı alırsın üzerine 1 milyon harcayıp toparlayamazsın.
Saniyeden çıkımazsın az daha koy düzgün bişey al ağır hasar kayıtları var bu araçların başına bela olur
Niye alınmaz öğren aklında kalsın, ikinci bir kazada Allah göstermesin kağıt gibi olur o araçlar ondan dolayı tutulmuyor anladın mı.
Hiçbir sıkıntı yok ama ağır hasar kayıtlı hemi 😂😂 seni çok pis tokatlarlar 😂😂
İyi bir expere sok. Exper raporuna göre içine sinerse al.
sonra bir eksper yaptırıyordu abi senin arabanın onu 2010 arkası 2012 diyorlar
Aldığn fiyat kadar da hasar için ödersin devamlı arabdan hiç anlamam ama yüzeysel öyle geldi
Hangi araç olduğuna bağlı hangi parçalarda işlem olduğuna bağlı almayı düşünüyorsan expere sok
Hasar sorgulamada çıkıyorsa alınmaz çıkmıyorsa alınır önden büyük kazası varsa yanaşma derim yan arka önemli değil
Alman aracı ise akınmz ama Japon kore alabilirsin
Benim arabam ağır hasarlı mesela ama hiç bir sorun yok
Kardeşim tebrik ederim arabadan anlıyorsun
Alır kullanırsın tamam sorun yok satarken sıkıntı ben aldım ama bilmeden 11 yıldır biniyorum gelde sat satabiliyorsan şimdi
Alınmaz. İlk kazada araç paramparça olur muhtemelen
sıkıntısı yok. önü 2023 arkası 2020.
Sakın bulasma elinde kalır
Hayır alınmaz
Alınmaz
Asla asla alma bu işin uzmanlarındayım
Alınmaz hep sorun çıkar.
Alınmaz
Kız bile aliyorlar
Sen al kral
Mesela hangi marka
Alma