Sevgilimin maddi durumu hiç iyi değil ama bu benim için önemli de değil. Maneviyat önce gelir.. Ancak

bazen acaba kullanıyor mu beni diyorum . bazende çok fedakarlık yapıyor, durumu da kötü. hak ediyor diyorum. Ama mesela üvey babamdan iş istememi istedi onun için ki o adamdan nefret ettiğimi asla istemeyeceğimi biliyor . ısrarcı davrandı. onu geçtim sık sık parasız olduğunu söyleyerek para istiyor . Neden ailesi ilgilenmiyor bununla? ama benim için düzenini de bozdu. Bazen gurursuz davrandığını düşünüyorum . elimden gelen her şeyi yapıyorum onun için. bunları düşündüğüm için kızıp yargılayabilirsiniz . ancak yengem bir erkek 3 kere üst üste senden para istiyorsa vs seni kullanıyordur dedi. aklıma girdi. cevaplarınızı bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Ancak çokta seviyor gibi davranıyor ben nereye o oraya geliyor . şehir değiştiriyor, sürünüyor . :( ne yapacağım ben
Güncellemeler
+1 yıl
link

birde bu soruda anlattıklarıma bakarak cevap verirseniz memnun olurum :) güncelleme için kusura bakmayın
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıldık. gitmek istediğini söyledi. ama sonrada ağladı, duygu sömürüleri yaptı. sanki ondan başkasıyla olmazmış gibi geliyor. biliyorum bu şimdi içinde bulunduğum boşluktan kaynaklanıyor. barışmaya çalışıyor. çok kararsızım . fazla yüzsüzleşti ama babamın evi var boş. orda kalıcam ev bulana kadar anahtarları al . orda ev bulucam diyor. sizcede yüzsüzlük değil mi? bu nasıl bir cesaret ./ yoksa ben mi çok sertim
Sevgilimin maddi durumu hiç iyi değil ama bu benim için önemli de değil. Maneviyat önce gelir.. Ancak