Kocam beni para makinesi olarak görüyor kesin?

Ahh nerden başlamalı ki.. Saf kalbli olmak pahalıya patlıyor bana keşke değiştirebilsem kendimi. 9 aylık evli ve hamileyim. Eşime inanıp güvendim kaçarak evlendik. Eşim evlemeden önce hiç devamsızlık etmezdi işine evlendikten sonra hep rapor almaya başladı cebte paramız yok borçlar bekliyor ev kira bileziklerimle başladı zamanla yüzüğe kadar verdim para etsin diye evde altın var yiyecek ekmeğim yok ne anlamışım ki al dedm. Tazminat için işten ayrıldı bir kaç yeri ödedi sonra daha da battık eflasyon girdi sigortasız bir iş buldu bana oradan ayrıldım başka bir iş yeri buldu maaşı elime almadım kaynanam evden kovdu bizi annemin evine geldik kocam dayanamadı annesizliğe geri döndü ilk çalıştıgım yerde maaşımı vermemişlerdi onu alıcaklar kaynanam kendi terlemiş gibi paranın arkasını arıyor şefe bağırmış. 2 maaşımı elime almadım kovulduğum evin kirası ben ödedim 4 gün içerde param kaldı hesab kartım bende kocam o paranın da kendisine atmamı ikimizin faturasını ödiyeceğini söyledi ve tc kimliğimi istedi faturalarını ödeyim bari dedi babam miras alıcak ona yardım ediceğini bana kıyamıycaklarını söylüyor. Yaw arkadaşlar ben mi yanlışım tamam karı koca arasında paranın lafı olmaz bunu biliyorum ama 4 günlük paraya insan göz koyar mı baba ocağındayım onun cocugunu taşıyorum o para gönderecegine benden bekliyor şu borcum var şunu ödeyemedim deyip duruyor siz söyleyin ne yapmalı ya
Kocam beni para makinesi olarak görüyor kesin?