Amacım kendimi acındırmak değil, anlatmak. Çocukluğumdan beri psikolojik anlamda sorunlar yaşayan biri oldum. Annem ve babam ruhsal açıdan problemliler asla ebeveyn olmamaları gereken insanlar ancak olmuşlar işte. Çocukken çok fazla tacize uğradım, içime kapandım, zorbalık gördüm, aileme hiçbir şeyden bahsetmedim. Hatta benim sessiz, sakin bir 'hanımefendi' olmam onlar için bir gururdu. Asla neden böyle olduğumu sorgulamadılar.
Her zaman onların yol açtığı sorunlarla boğuştum. Hayvan eğitir gibi çocuk eğitirlerdi. Dünyanın en akıllı çocuğu olmama rağmen hep dayak yedim, baksılarla yaşadım.
Şu anki hayatımı sevmiyorum. Küçücük bir evde yaşıyoruz ve 7 kişi. Bu birçok insanın yaşadığı bir durum ama benim için bu bir işkence. Çünkü bu evde olan hiçkimseyi sevmiyorum. Hiç arkadaşım yok hem de hiç yok. Beni mutlu eden şeyleri biliyorum ama bunlar ailemi mutlu etmiyor. Hala üstümde baskılar var, bu hayatta sevdiğim kimse yok. Sadece bahçede baktığım kediler var onları herkesten çok seviyorum ama onlar da kaçtılar.
Dışarıya çıkamıyorum çünkü hiç özgüvenim yok, yolda yürürken bile geriliyorum. Ve yaşadığım her sıkıntı için ailemi suçluyorum çübkğ suçlular. Eğer onlar farklı olsalardı hayatım daha farklı olurdu.
Sürekli ölmek için dua ediyorum, sinirlenince kendime zarar veriyorum.
Lütfen bu dünyaya daha fazla çocuk getirip onlara kötü hayatlar vermeyin
Her zaman onların yol açtığı sorunlarla boğuştum. Hayvan eğitir gibi çocuk eğitirlerdi. Dünyanın en akıllı çocuğu olmama rağmen hep dayak yedim, baksılarla yaşadım.
Şu anki hayatımı sevmiyorum. Küçücük bir evde yaşıyoruz ve 7 kişi. Bu birçok insanın yaşadığı bir durum ama benim için bu bir işkence. Çünkü bu evde olan hiçkimseyi sevmiyorum. Hiç arkadaşım yok hem de hiç yok. Beni mutlu eden şeyleri biliyorum ama bunlar ailemi mutlu etmiyor. Hala üstümde baskılar var, bu hayatta sevdiğim kimse yok. Sadece bahçede baktığım kediler var onları herkesten çok seviyorum ama onlar da kaçtılar.
Dışarıya çıkamıyorum çünkü hiç özgüvenim yok, yolda yürürken bile geriliyorum. Ve yaşadığım her sıkıntı için ailemi suçluyorum çübkğ suçlular. Eğer onlar farklı olsalardı hayatım daha farklı olurdu.
Sürekli ölmek için dua ediyorum, sinirlenince kendime zarar veriyorum.
Lütfen bu dünyaya daha fazla çocuk getirip onlara kötü hayatlar vermeyin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer