Kendimi öldürmeyi dusunuyorum tek care kendimi öldürmek mi?

lütfen bana yardım edin sevdiğimi kaybediyorm galiba evlenme niyetindeydk benle hep ilgiliydi son zamanlarda çok sevdiğini söylensede iki uç gün aramamazlik yapıyor haliyle cildiriyorm kafayı yiyorm ama bu değişmiyor hep sakin bunlar bitsin istedim ilişkiye girdim o aralar mükemmeldi ama sonra yine aynı düzene döndü söz verdiği halde tutmuyor o benim ilk ve tek erkegim oldu ondan önce sevgilm olmuştu ama hiç böyle onla yasadklarimi yasamadm ona hissettiklerimi hissetmedim ailemlede tanıştı mesela telefonda konusuyoruz bir şey söylemesi gerekiyor soru soruyorm ya da muhabett ediyorm diyelim cevap vermeye tenezzül etmiyor kiziyorm bagriyorm sen kavga çıkarmaya calisiyosun diyo o benim her şeyim vazgecilmezim ondan başkasıyla olamam olmam ne başka bir çift göze ne başka yurege bakamam böyle bir istegimde zaten yok ama o benden çoktan vazgeçmiş gorunuyor kendimi oldurmeyi düşünüyorum ailem vs dayanamaz ama yasanmiyorda napiyim bir şeyler soyleyn sürekli mezarlığın içinde hayal ediyorm kendimi belki ozaman pişman olur diyorum
Kendimi öldürmeyi dusunuyorum tek care kendimi öldürmek mi?