Her secim öncesi ayni hikaye, miting alanlari bos oy kaybediyor vs. Hava soguk millet de zaten ne diyecegini ezber yapti zazen , cehabe ülkeyi batirdi, ey kilicdaroglu, sebze terörü, cayinizi aldiniz mi hanimlar? Su zirvaliklari dinlemekten biktiklari icin alanlari doldurmuyorlar ama sandikta zirvaliklarini dinlemeye tahammül edemedikleri adama oy veriyorlar. Böyle de bir stockholm sendromu yasyior gariplerim 😂
@fotoisteme1600 sizin jetonlar biraz gec düsüyorsa bu bizim sucumuz degil sizin aptalliginiz. Taklaci dedigimiz bakaninizi da savunmak icin kendinizi yirtiyordunuz, bugün cikip reyiniz taklaciya oy vermeyin dedi 😂 Tipki biz fetö derken agzini topla hoca efendimize fetö diyemezsin dediginiz gibi. Ahahjajsjsksksk
Beyler yakın zamanda ülke dehşet karışacak haberiniz olsun demedi demeyin. Ülkenin a***a koydular CHP döneminden de kötü durumdayız, iç savaş olmama ihtimali çok düşük duruma geldi.
önüme ilk çıkana tıkladım arastırıp bulmadım. Kaldıki gitmeyebilir gayet normal birşey hava soguk bunlar bittigin anlamına gelmez. Türkiye takım tutar gibi parti tutuyor gitmesede oy verirler. Türkiye de ne dogru yapılıyorki siyaset dogru yapılsın.
Böyle mal bir muhalefet olduğu sürece Torunlarımız bile erdoğan soyadını görür..
Gönül ister ki sonları gelsin ama gelmez önce bu milletin iyi bir kuşak değişmesi ve sağlam insan gibi eğitilmesi lazım şu an eğitim değil eğilim veriliyor.
oy için ülkenin yarısını terörist ilan eden bir yapıya bu kadar insan bile çok utanmadan sıkılmadan kendisine oy vermeyenlere terörist diyen bir ziyniyet ekonomi rezalet ülke karış karıs satılmıs daha ne bekliyorlar anlamıyorum
elbet gelecek aziz yıldırımı bile devirdiler, erdoğanda gidecek ama nasıl kaybedeb f. bahçe olduğu gibi, kaybeden türkiye olacak. erdoğansız türkiyede ilk 5 yıl insanlar çok sıkıntı çekecek çokkk.
En İyi Cevaplar