AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
305Cevap
Aç olduğunu nasıl anladın ? Belki sevilmek istemiştir ya da başka bir şey
hemen hemen ilgileniyorum zaten kendimden daha çok onunla uğraşıyorum.
Amerikada bir cocuk evin önünden oynuyor vr bir kopek cocuga saldırdi kizin bacagini izirmaya basladı o arada evden bir kedi cok kiz bir sekilde adeta ucarcasina kopeyin uzerine dogru hopladi ve kopeyi kacırdı ben olayi unutamadım ve en temiz hayvanların basında gelir bir hadisde bir kedi gelip peygamberimizin abdest duyundan icmistir peygamberimiz onla apdest almistir
Kedilerin nankör sanılması köpekler fazla sırnaşık davranmasından kaynaklanıyor. Ama hepsi de çok güzeller :)
Hiçte bile nankör değiller sadece ilgi istiyorlar :)
Kediler nankörler. Ve benim en sevmediğim hayvanlardan biri kedi.
İşi düşünce mırlaması , işi yokken seni sallamaması falan sinir ediyor beni. Yahu hayvan o falan diyeceksiniz ama ben hayvan dahi olsa samimiyet arıyorum.
Kesinlikle nankör değillerdir toplum arasında yine yanlış bilinen bir durumdan ibaret...
Şundan emin olablirsiniz ki.. nankör değillerdir lütfen beslemeye devam edin evinize neşe kaynağı da olacaktır eminim.
Bence değiller aksine ben kedileri severim. Böyle gelipte üzerine sürtünüp tüylerinin çoğunu üzerime bırakıp gittiklerinde çok tatlı geliyorlar. Birde sırnaşık ya çok tatlı oluyorlar unutmadan hırıltılarını dinlemek te çok zevkli dikkat çekiciler :)
kediler insandan çok eve bağlıdır köpeklerse insana. mesela bulunduğunuz yerden taşınsanız köpek peşinize düşer ama kedi ölene kadar o evin kapısında bekler buyüzden kediler hakkında bir nankör algısı olmuş sanırım
Bnimde kedim vardı çok seviyorum onu oturdugumda ayaklarıma surtunurdu üstume zıplardı çok güzel bir kediydi maglesefki öldü bir gelin arabası çarpmıştı off off kedim aklıma geldikçe üzuluyorum
insanlara özgü özellikleri hayvanlarda aramak saçma bence. kedi sürü hayvanı değildir, köpek ise sürü hayvanıdır. köpeğin sahibine tavrı sürü liderine ihtiyacından gelir. kedide ise bir lidere gerek yoktur, insanlar da bunu nankör diye algılarlar.
Benimde kedim var ve ben nankör olduklarını düşünmüyorum
hıı seni gibi pis kedi senii nönkörsün senn!! kahrool!!
diye veryansınımız yok hani biraz esprili yaklaştık.. çok severim ki onu.
Bende çok seviyorum
kediler sahiplerinin isteklerini ve ne dediklerini iyi anlarlar ama umursamazlar. sen dusun
İyi pençe yememişsin odur biraz öyleler köpekler gibi sadık değiller :)
Evet gerçekten nankör ve egoları tavan oluyor aslında bu bizim suçumuz galiba fazla yüz veriyoruz..
ahirette ac susuz birakti beni diyecekler , ole olmasa bile inkar edecekler.. yani evet nankorlerdir
bence de nankör değiller, hatta bir konuşamadığı eksik, ve hiç günahı yok, çok ilginç hisleri çok güçlü, kendi isterse sevdirir ve sıkıntın varsa kendi gelir ve sırnaşır.
Kediler bir ilgi hastasıdır. Öyleki benim kedim kafama taaruza geçiyordu. Sabahın 6 sında :)) bir keresinde gözümü açtım baktım havada elimin tersiyle zor yakaladım 😂
Belki de insanlarla sandığımız kadar iyi iletişim kuramıyorlardır, tabi biz de onlarla iyi iletişim kuramıyoruz. Ne isteyip istemediklerini anlayamıyoruz :)
Ben kapıda ikitane bakıyordum, okula giderken arkamdan sokağın başına kadar benimle geliyorlardı. Değiller beneci ama bir kere limi tırmalamıştır :D
Hayır tabiki kediler zerre nankör değildir. Büyük ihtimal sevilmek ya da oynamak için yanına geldi. Sen yemek verince ise sana trip attı ki kediler insanlar gibi tavır sergileyebilirler. Biraz sev okşa bir şeyi kalmaz.
Nankör tabi ki !
Köpek besliyorum heran yanımda canın sıkkın olduğunda kaç kişi yanına gelip oflayıp poflayım dizine kafasını koyar :) Daha bir sürü halleri var :))
o derdini anlatmış gayet açık ve net aslında: yanına sokulmuş işte, sevgi istiyor, zaten şu hayatta bir karınları doysun bir sevilsinler başka kimseden bir şey bekledikleri yok gariplerin..
Kediler var ya ne anasının göz onlar. Nasil sırnaşır karni açken sen ona bir şeyler verene kadar mırlamalar sürtünmeler filan. Ama tokken yüzüne bakmaz. Hayınlar :))
kediler nankör değildir. yaratılış gereği rızkını Allahdan bekler çoğu hayvan gibi. köpekler ise insanlardan rızık bekledikleri için tam tersi sadıklar.
bir araştırmaya göre kediler bizim dediklerimizi de anlıyorlarmış ama takmıyorlarmış. Evet nankörler nankör oldukları kadar ıslatıp ıslatıp dövmelikler de ama çok sevimliler kıyamıyorum yine sevesim geliyor :)
kediler hoş, tatlı hayvan da, ama iyiliyi çabukca unutuoylar. Ama bir köpeğe iyilik yaparsan hiç bir zaman unutmazlar
aslında soyle debniir kediler yemek yerken gozleir kapalidir.
oyuzen kendisne yemek vereni gormezler ve sonuc itibariyle
hayvanlar iç güdüleriyle yaşarlar ve nankörlük duygusu aklı olan türler için geçerlidir. bu nedenle kediler nankör deildirler
bence açıklayıcı oldu :D
Nankör değil tavırlı hayvanlardır kediler. Yaradılışı öyle hatta bilimsel araştırmalar psikolojik olarak %80 kadın beynine sahip olduklarını söyler.
al :D
https://www.youtube.com/watch?v=Sfov0rnOtVonankörlük insana ait bir kavramdır..kedi nankör değil özgürdür
evet öyleler benimde kuşumu ısırıp yemişti
www.afyonkarahisar.com.tr/.../20130701_684564.jpg
bazilari nankördür kuzenim köpeğiyle kedisine yemek veriyidu önce köpeğe verdi diye kedi geldi bunun ayaklari ciplakti fena sekilde tirmayalip kacti dabah ben o pisi pisiyi bulup sirtinda tas kirdim haketmisti mk )
Onun açıklaması vardır. Kediler Nankör değildir. ALLAHTAN başkasına İTAAT ETMEZLER bu nedenlede kedilere nankör denilmiştir. :)(:
kedirler nankör değildir. Ona verilen nimetlerin allah tarafından olduğunu bilir yani sahibine tapmaz köekler gibi.. o yaptığı nankörlük değil beğenmemiş sadece :D
valla kediler yemek vermezsen kapında köle olur ama yemek verirsen tırmalar
insanlarında bazı cinsleri ilgi gösterirsin bırakır bazılarıda haber bekler :)
Trafoya atlayıp bütün seçimi mahveden, ülkesinin geleceğiyle oynayan şerefsizler tabi ki nankördür
cayırt
kimiside var paşamız açken deli divane yemeği yiyince pisi pisi dersin tenezzül edip kafasını kaldırmaz anca homurdanır :D
Hayır bence onlarla vakit geçiren herkes bunun böyle olmadığını anlar:)
Önüne yemek veririm yemez diğer odaya yanıma gelir benimle yer. Birlikte yemek istiyorlar sanırım bazen.
kediler en sevdiğim hayvandır ilerde evim olunca beslicem mutlaka. soruna gelince evet insanlar kadar nankördür
Pardonda bu sorunun amacini sormak icin geldim ben.
amacım belkibirgün kendini anlatır.
onun için beni yorma pembik.
Hayir tam 7 tane kedim var ama annem izin vermedigi icin evde bakmiyorum disarda bakiyorum hepsine isim verdim isimleribi soyledigimde hepsi toplaniyo yemek vermemi bekliyolar cok tatlilar ya
kedi aslında evcil bir hayvan değil , vahşi bir hayvandır bana göre.. sadece , biz onu evcilleştirdiğimizi zannederiz..
ewt nankördür bak az önce balık verdim gitti onu mama tasından halının üstüne taşıdı nankör işte nolcak.
Bizim evın önunde bahce gibi bır yer var oraya hep yem atıyoruz Kediler yesın dıye Kurban bayramında kemik attım kokladı kokladı gıttı
Özgür hayvanlar. Bir kişilikleri, şahsiyetleri var. İstediği zaman istediği şeyi yaparlar. Bunu yediremeyen insanlar nankör demişler.
Kediler Nankör değildir. Çünkü rızkın insandan değil de Allahdan geldiğini iyi biliyorlar.
evet nankörler yapcak bısı yok ama ölunce senı yemezler :D
Daha fazla yemeğime müdehale olursa tam tersi olabilir
bende hem kedı var hem kopek :)
Dostluklarını kurabilmişsin demek ki ne güzel nasıl başarabildin yahu.
kopek cok kucuktu eve geldıgınde kedı ıle buyuddu :)
yerler yerler :))
senı bırakıp gıtmes tabı kım bırakabılır seni
insanlardan fefalıdırlar
nonkördür ama insan kadar nankör degildir
kedi nankördür iş yerinde kedi dolu hergün onlara dolaşıp mama verdiriyorlar ama hala nankörler yaklaşıyorum tırmalıyorlar salacan aralarına bir köpek o olacak ha köpekten daha cana yakın hayvan var mı yaa (yunus dışında)
Biliyor musun? Bilmem Ama Kediler İnsanları Büyük Kedi Zannediyorlar Bilimsel Araştırmalar Sonucunda Açıklandı :D
Kendini sevdirmek istemiş sadece.
cut.
İlgileniyorum, anlaşılan o'ki ilgilenemiyormuşum.
Yooo, daha fazlasını istiyor sadece.
Kedine bak, turk kizini gor:d yaa biz neler cekiyoruz
Nankör degilde kopek gbi degildir insana kolelik yapmaz ;)
İnsanlar kadar degil. Hayvanlar insanlara muhtaC degil
https://www.capsomat.com/media/created/vttba9.jpg
hmm?
Kediler nankördür cümlesi nankör insanların kendilerini yanlız hissetmemek için sarfettikleri cümlelerdir.
Hayvanlar bir çok insandan daha karakterlidir.
Kediler sahiplerini daha büyük bir kedi olarak görürlermiş.
Bi söylenti var nankör olduklarina dair ama ne kadar dogru bilmiyorum..