AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
305Cevap
Kedilere asik olmam nankor olduklari gercegini degistirmiyo maalesef. Nankorler.
:D ben ilgilenmeyince, arkadan gelip üstüme atlıyo. ısırmak istediği zamanda canımın nerden yanıdğını biliyor, orayı ısırıyor :D
Yok ya değiller geçen telefonla konusuyorum geliyor patisini agzıma vurup ustume yatıyor onu sevecekmişim. Sahiplerine çok baglılar gerçekten nankörlük değilde naz yapıyolar mesela benimkisi benim elim hariç tabaktan falan su içmez. Hahah :D
Benım merak ettiğim bir konu var 1 haftadır senın soruların neden "günün sorularında" ?
Bana bunu cevaplayın yakarım burayı.
Aynen katılıyorum.!!
Soru tarihine bakman yeterli olucaktır.
Çok eski bi' soru , aksini düşündürücek konular söz konusu değil.
Ilk defa arti verdim romeoya
Ben de ilk defa artıladım °•°
Kediler insanı değil evi sahiplenirmiş köpekler gibi olmuyor uzun süre kedi besleyen biri olarak. Ama cok sevimli hayvanlar :)
Nankordurr o kdar ac gbi dururlar bsey veresin ymezler et atsan kosarlar hmen seversin cirmalar sevmezsin durduk yere ayagini isirirlar
köpek kadar sadık olamadıkları kesin..! nankör mü cidden?
yav he de geç ne kadar iyi anlaşırsan anlaş evde bortla (geber) 1 hafta sonra seni yiyor olucak.
Bence nankördür.
Ama bu anlattığının nankörlükle bir alakası yok.
İnsanda ki, Nankörlüğü, Bahsettiğin kedilerde dahi görmedim.
Hayir hic de degiller. cok sevgi dolular sadece meraklilar ve ilgilenilmek istiyorlar.
Kedi yatağına ölü fare kuş bırakırsa nankör olmadıklarını anlarsın.
kızlar kediye benzer, yemek verince gelirler, sevmeye kalkınca, koşarak kaçarkar !
Kediler nankör değildir. Ama yemeğini ben veriyorum istediğimi yaparım dersen cırmalar :D Mesela benim kedimi sevmeye çalışıyorum , bazen istemiyor canı zorlayınca kızıyor :D
yemek yerken gözlerini kapatan kediler nankördür ama gözleri açık olan kediler nankör değildir
hayatım boyunca nefret ettiğim yegane hayvandır fakat nankör olduklarını düşünmüyorum :)
Kedi benim etim ne butum ne mk tamam yedik işte sen yemek yerken seni izlemek hoşuma gidiyor diyemediği için böyle bir ana şahit oldun sorun yok yani
Benim kızım çok yaramaz ve hiç doymuyor. :) Yemeğe burun çevirdiğini hiç görmedim. :)
Kediler hasta olduğunuzda sizdeki negatif enerjiyi sürtünerek alıp toprağa aktarıyor pozitif enerjiyi veriyor diye okudum bir yerde ne kadr doğru bilemiyorum
Kedi nankör değil de insanlar çok fena inan mesela bir selam veriyorsun cevap vermiyor :)
hayvanları sevmem özellikle kedilerden nefret ederim
E haliyle nankörlerdir... Köpek daha sadıktır sahibi için her şeyi yapmaya hazırdır...
O yaptigi nankörlük degil karni toktur ondan yapmistir. eger siz beslemenize ragmen sana ve ailene saldiriyosa buna nankorluk denir daha cok. buda kedilerde goruluyo maalesef
Kediler nankördür : Sahibi öldüğü zaman acıkınca parmaklardan başlayarak yemeye başlar
Köpekler: sahibi öldüğü zaman başından 1 dakika bile ayrılmaz ve kimseyi yanına yaklaştırmaz + olarak ağlarlar
Kedi besledim ama nankorlugunu gormedim şu an iki tane kopegim var ikiside en iyi dostum diyebilirim moralim bozuk oldugunda bile yanima gelip sirinlik yapiyorlar :))
köpek kadar söz dinleyen bir hayvan olmamasıdır. yoksa bu hayvanın kendine özgü bir nankörlüğü yok. muhabbet kuşu da çok sevilen bir hayvan olmasına rağmen kaçabilir ve ısırabilir.
değillerdir hayvan sonuçta:) kimseye vermediğin ilgiyi kedine goster daha cok kıymet bilir
insanlar kadar hiçbir varlık nankör olamaz
Adnan Oktar'ın kediciklerini sevme ihtimalim, kedi sevme ihtimalimden daha yüksek. Evet nankördür
ben bu dunyada ınsanlar kadar nankor gormedım hayvan sevgın vbarsa kedılerı seversın
Köpeklik yapmadıkları için kimilerine ters gelir kediler.
nakörlük var ama onların yaratılışı öyle canı isterse sevdirir istemezse sevemezsin
Yooo ben 7 kedi besledim şu zamana kadar hiç biri nankör çıkmadı.
şunu bir izlede kop :D piç kedi namazı bıraktırmaya çalışıyo adamı haahhaha
Değillerdir. İlgi istiyordur senden
öyle wolfie..
ama iş çıkışı çok yorgun oluyorum bazen kendimlei lgilenmeyi unutup onunla zaman geçiriyorum han bu şey gibi oldu; madem pişmansın bakamıyorsun neden sahiplendin. çok seviyorum yahύ. kaç yıl oldu elimin tersiyle yok sayamadım.
:) bilirim o sevgiyi :))))
kediler nankör değiller sadece genlerinde olan bişey bu bir aslanın evcileşmiş hali oldugu için nankör diyemeyiz
Hayır kesinlikle 5 kedim var ve çok iyi anlaşıyoruz
Sırf tırmaladıkları için sevmem kedileri. Onun dışında kendine has karakterleri vardır. Genelde bol ilgi beklerler.
Kesinkes nankördür. O yüzden insanın en iyi dostu muhabbet kuşu <3
Ama kedilere de Kıyamam ben :/
kesinlikle =/ severiz bağrımıza basarız
Belki de ilgiye en çok ihtiyaç duyan hayvan :/ Bir keresinde bir kedi hergün yemek için kapıma gelirdi kıyamazdım kendi yemeğimden verirdim sokakta gördüğü zaman hemen peşime takılır, oturduğum zaman etrafımda dolaşır kucağıma çıkaıp yatardı. Ama nankör değildir diyemeyeceğim çünkü sonraları artık yemek yemeye gelmedi meğer başka kapılara gidiyormuş :/
sadece acıkınca mı yanınıza geliyor hayvan bakmaktan pek anlamıyorsunuz sanırım:)
anlamıyorum..
ben terliklerimide getirsin hatta dili var konuşsun istiyorum.
konuşmak için dilden çok akıl lazım:p
yavrularını terketti geçen bir tane kedi hepsi öldü garibanların kedilere uyuz oluyorum alayı *
Biraz oyleler bence oyuzden kopekleri sevin fdgndgf
insanlar kadar değlidir.
Tabii, orası ayrı insanlarla mukayese edilemez bile.
cinsine göre değişir. karakterleri liderliğe benziyor ondan
İnsanlar kadar nankör tek bir yaratık daha yok bu dünyada.
Böyle bir inanis var ama bende merak ediyorum dogrusu
Kediler, rızklarının Allah tarafından geldiğini bildiği için veren ele hürmet etmezler.
Evet nankörlerdir o yüzden bir şey verirken besmele çek nankörlük yapamaz
Hayır değiller bence. Köpeklere göre daha soğuklar :D İnsan gibi anlattım ama
İnsanlardan daha sadıklar :)
Yemek istediğinden değil o senden onu sevmeni istiyor kediler okşanmayı sevilmeyi çok seviyolar :)
Kedileri bilemem ama insanların nankör olduğu kesin.
Evime bir kedi gelmişti. Onu evime aldım, besledim. Sonra bir gece beni öldürmeye kalkıştı. Ama mucize eseri kurtuldum şu an hapishanede gerçekten nankörler.
Hayir degildirler fakat kopekler kadards sadik degildirler
çok deiller ama köpekler daha fedakar içten sahiplenme duyguları var
Sen yanlış anlamışsındır, hayvan toksa sen önüne yemek koydun niye neden yesin?
Nankorler evet ben hic sevmem. Kucukken burnunu seviyodm hain kapti parmagimi isirdi o gunden beri pek sevmem kedileri :D
hiç bir hayvan nankör değildir nankörlük hayvanların fıtratlarında yok ;) sadece kediler itaat etmeyi sevmeyen hayvanlar o kadar ;)
@Fight4Freedom Günün Sorusunu Zorla Cevaplattıyolar yaw :D
:Dasfsa aynn bu kedi seherinse nankördür haci o kediye ne zaman baksam günüm boş geciyor kim lanetlediyse :(
Cevaplamasaydın dostum kim ön ayak oldu size..
@Soran kız dün yapım çalışması varddı ya sitede sadece günün soruları gözüküyordu ona dedim o yüzdne yani :) lanet olsun yanlışn anlaşıldık :(((
Değer veren ama bunu anlamak icin hareketlerini bilmemiz gereken hayvanlar. Insanlar varken bu hayvanlara nankörlük düsmez.
sadece yemek veriyorsun , ilgilenmiyorsun belliki.
oda sana bir nevi trip atıyor :D
soracagın bısey olursa pm atabilirsin kedilerle aram baya iyidir :D
evet kapı önüne atıyorum pek ilgilenmiyorum onun için saihplendim
O anlamda kastetmemiştim. iyi günler
benim kasdettiğim o anlamda.
soruyu idrak etmeniz dileğim ile burdan şuradan.
hayvan dilinden anlamıyosan kedinin adını kötüye cıkartma bari cahilliğini süsleme :)
sırıtıp ciddi konuşmalar yapabilen adamları hep gevşek olarak gördüm.
sanırım onlardan birisin ''ateşli'' olman mütevelli. soru espiri amaçlıdır bakmasını bilmediğin gibi okuyup anlama kabiliyetinden yoksun olduğunu görüyorum. biraz kendini geliştir elbet aşarsın bunu evladım.