Yeni basliyorum uzun zaman sonra tekrardan onceleri marlboro iciyordum. Bu daha hafif ama alirken kent mentollü mü diyorsunuz? Yoksa kent swich mi diyorsunuz?
Viceroy vardı bir ara, herkes farklı lanse ediyordu adını, yine de kimse alamadan dönmüyordu sigarayı. Buna da istediğini de yavrum, bakkal amcan anlar..
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kenti daha yeni adam akilli soylemeyi ogrendim o dediginden almiyim tesekkurler 😂kalirim ortada adini soyleyedem dimdizlar
Kent mentollü de çünkü swich in çeşitleri var ama mentollü nun de çeşitleri var limonlu, böğürtlenli, naneli, nane limon, limon böğürtlen, bögurtlen nane.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende bu sigarayı içiyorum. 2 çeşidi var zaten kent swich selender ve kent swich olan bu. Kent mentollü demektense kent swich diyorum
ben deyılde canım sankı sız dalga gecıyor gıbısınız aynı soruyu soruyorduuzda bende kolay olsun sızın ıcın paketı gotur dedım bana oyle yapıyorlar cunku
Kardesim universite ogrencisiyim bilmemek degil ogrenmemek ayip paketi de goturup bundan almak istiyorum demek yerine adini telaffuz etmek cok daha uygun ve dogru olani
Hayir soylerim tesekkurler denerim. Ogrenciyim yazik ama soyle ki yapcak bisey yok diyicek bisi bulamadim canim istiyor uyuyuyamiyorum surekli icmek iatiyorum bu zamana kadar kendime engel olmama sasirdilar ama dayanamiyorum
Ve ailem de biliyor irademe sastilar ama dedim yani baslarim tekrardan da kardesim zaten ben arada icerdim haftada 1_2 pasif icicilikten farksiz benimkisi yani
bulunurda pahalı ucuzunu bulmak zor ve aylende dıyormus onlara ıant bırak ıcme ıcm bak gercekten cok zor bırsey ben 5 yılır bu ısın ıcıneyım ınsalar bırakamıyor matıyatı oyle verıyorlarkı 500 tl verenı bılıyorum yazık paraya
ya bak arkaasım yapma yenı ıcıyorsan gel benı ınle hıc baslama baslarsa hayata bırakamasın ben bılıyrum bak ıyorum yıne soyluyorum 5 yılan fazla bu ıslerın ıcındeyım yazık paranıza canınıza
En İyi Cevaplar