Biraktim
Birakmadim
İcerken okudum 🤣
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İrade çok önemli. Bunu yapmaya ruhen ve fiziken hazır olmalısın. Önce sigaradan soğuman gerek, onu içinde komple bitirmen gerek ki bırakırsan yani bıraktığını sanarsan birileri sigara içerken canın istememeli ya da çayın yanında bir tane içsem nolur ki gibi düşüncelere kapılmayasın
Aynen kesinlikle birakmak zor degil. Zor olan tekrar baslamamak.. hep birakiyorum sonra ya ortamdan goruyorum ya da yemek sonrasi bir tane icsem nolcak ki diyip tekrar basliyorum. Kac kere boyle oldu umarim bir daha olmaz
İşte o içinde bitiremediğin için. Bırakmam gerek diyosun ve istemeyerek bırakıyorsun. Sigarayı bırakma yöntemleri var tabi ama bunlar için uzmanlardan yardım almak daha iyi
Bence de.. yorumun icin tesekkurler
Rica ederim umarım temelli bırakırsın. Bende bırakmayı sık sık düşünüyorum ama insan bu ortamlarda, sinir, stres sigaraya sarıyor
İnsalah temelli birakirim. Ciddi hic faydasi yok ya bir keyif icin iciyoruz yoksa cidden yok onu da keyif saniyoruz aslinda ama oyle degil iste nasil bir bagimliliksa
Evet içmemek daha iyi sağlıklı tabiki. Birakanlar 2-3 haftada bile ciddi değişimler olduğunu söylüyor. Tat alma, koku, nefes
Tabi fark ediyor mesela birakali 1 bucuk gun oldu temiz kiyafet kokusuna hasret kalmisim resmen sacimin guzel kokmasına falan.. koku cidden cok onemli nefes onemli daha guzel alıyorsun
Yani bunlar insanı motive ediyor tabi ama uzun vadede istikrarlı süreç, sonuç önemli
Aynen Şu an tek onemli nokta tekrar baslamamak onu basardigim zaman cidden birakmis olurum
Bol şans diyelim ozaman
Tesekkurler sana da bol şans dilerim
Cevap
5Cevap
Hiç kullanmadım, umarım hepiniz bırakırsınız :)
İnsallahhh
Amen hjhfsfs
Birinciyi bıraktım peşine ikinciyi yaktım şimdi soruyu görünce
Cok iciyorsun o zaman 🤣
Görüş atarken iyi oluyor. Müslüm baba mod
🤣🤣 cok icme yine de
70i görmeye niyetim yok artık sıkıntı yok :)
İyi aklıma getirdin yakayım bir tane.
İcme ya
Geç kaldın
Az evvel içtim seçeneği nerede
Bıraktım libidosu çok yükseltti bu durum
hiç içmedim
Hiç kullanmadim
bıraktım
Kac zaman oldu ben yeni birakmaya calisiyorum da tavsiyen varsa alirim
hiç sigara almadım 5 aydır icmiyorum
Sigarali ortamda canin cekmiyor mu ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?