Dünyanın önde gelen eğitim kurumlarından Cambridge Üniversitesi, zekanızı görsel materyaller üzerinden test edebileceğiniz zorlu ve bir o kadar da gerçekçi bir çevrimiçi test sundu. 29 sorudan oluşan test, tamamlandıktan sonra yaşınıza ve bölgenize göre toplumun ne kadarını geride bıraktığınızı gösteriyor. https://discovermyprofile.com/myIQ.html?utm_source Camribge araştırmacılarının bilimsellik konusunda bir iddiası yok. Bu testin amacı bilişsel becerilerinizi ve soyut düşünme yeteneğinizin etkinliğini ölçmek. Ayrıca yetkililerin sizden ricası, teste başladığınız seansı bölmeden sizden istenilen soruların cevaplanması. 29 ta 25 yapmışım. Bakalım sizin sonuçlarınız ne olacak😌
Güncellemeler
+1 yıl
..
Cambridge Üniversitesi’nden görsel zekanızı ölçmek ister misiniz? İşte sizin için çevrimiçi ıq testi?
Henüz üzerinde araştırma yapılmamış bir test sanırım, veri topluyorlar. Bilimsel bir çalışmaya katkı sağlamak isterim elbette ama sonuçlara da körkütük baglanmamak lazım çünkü bu ölçek henüz geliştirme aşamasında. Birazdan çözeceğim, paylaşım için teşekkürler 😊
Açıldıktan sonra en alttaki butona tıkla proceed yazan. Görsel sorular bilmen gereken bişey yok test bitince en sonda cinsiyetini ırkını vs soruyor orda seçenekten seçtigin icin sorun olmaz bilmesigin 1.2 keliöe olur onu da sözlükten bakabilirsin
Görsellerin hepsini rastgele seçtim, o yetmediği gibi en sonda 4-5 tane bölümde ingilizce cümleler vardı ben onlardan da bahsettim. O kelimelerde ne yazıyor, ne soruyor, ne istiyor nerden bilelim biz.
A1 düzeyindeydi cogu kelime, oka tıklayınca cıkan seçeneklerden anlarsın yani. Turkey seçiyosun ırk olarak asıan ya da whıte seciyosun. bir sözlük açnak bu kadar zor olmamalı
En İyi Cevaplar