Gece yatmadan paslanan yerleri bir çalıştırıp yatalım, yapamıyorum, anlamıyorum deme En azından deneyebilirsin..
2 soruyu da bilene büyük ödül var 🤏

Gece yatmadan paslanan yerleri bir çalıştırıp yatalım, yapamıyorum, anlamıyorum deme En azından deneyebilirsin..
2 soruyu da bilene büyük ödül var 🤏
Tüm rakam ve yerler yanlış. 516
Bir rakam doğru ama yeri yanlış 568 o halde 8 kalıyor.
İki rakam doğru ama yerleri yanlış 084 buna göre 8 başta olacak.
Bir rakam ve yeri doğru 460 buna göre de 8 başta olacağı için 4 de yanlış. Demek ki sonu 0
Bir rakam doğru ancak yeri yanlış 492 buna göre de son 0 olduğuna göre 2 doğru rakam ama ortada kalan oluyor.
Sonu 0, Başı 8, sonuç: 820
diğeri: 1.4=4+1=5 örüntüsünden 8.11=88+8=96
Tebrikler ödül kazandınız
Ney
Hazırlan yarın seni almaya geliyom 😀
Napcan bana yu
Kötü emellerim yok bu sıcakta en fazla yüzeriz yani mel
Sıcak olmasa emeller değişcek miydi yani yuuu
Kışın kestane falan çizerdik kayardık yani mevsimler emelerimiz olacak senle 😀
Yiok kanmadım. Kestanemi ver geri çizdirmemm. Az kalsın kanıyodum ama he seni gidi seni 🤣
Sen de kanacak göz, yanacak dal yok mangalda kül tabakta et bırakmazsın o yüzden gelme sen😀
Bana nasıl göstermiş olabilirsin acaba bahçeni bilmem ama fazla cesetli dalların vardı demiştim sana bunu
Seninki benden kara yu hıh ve bi daha hıh 😌
Demiyom bi şey gid
Yu bana yazar mısın
Noldu?
Seninle konuşmam gerekiyor.
Bunun için ciddi uğraşmam lazım ama uykum var 😀
Uyku geçerli bir mazeret kabul ediyorum
Uyku tüm mazeretlerden üstündür
Çerezlik olan tamam 96 diğeri belki sonra
Hepsinin diyerek haksızlık edemem
🙄 bazısı diyelim o zaman
Çok ürkek gördüm seni
Öyle mi, cesaretim mi kırıldı acaba
Ne olduysa o avuçtan sonra oldu böyle bak istersen
Kırgınım demek.
Kırılmayacak kadar güçlü bir psikolojiye sahip olduğunu biliyorum hiç ordan girme 😀
Mantığım ve psikolojim benim gerçekliğim olduğu kadar. Kalbim ve duygularım da var.
Yine de bu bir gerçeği değiştirmez!
Sana bir soruda seninle ilgili bir yorum yapmıştım hatırlıyor musun! Sen de beni bu kadar iyi analiz etmen ürkütücü demiştin.. yanıldığım bir yer olmuş bu da benim ayıbım olsun
Herşeyimin burada dökülmesini istemesemde merakım ağır basıyor, neymiş o yanıltın
Bütünsel olarak değerlendirme yetin var, hatta ben demeden bir çok şeyi anladığını da fark ettim bunu da anlarsın diye düşünüyorum..
Yine o döngüye girmek istemiyorum, anlamadım.
Sonunda yine aynı hatayı yapacaksan girme zaten 😀
O yüzden kestirmeden söyle, yormiyim sonra yoruluyorsun
Yaşlıyım de mi doğru diyorsun🙄
Bence de, bak söyle diyorum söylemiyorsun kulaklar da ağır
🎈
820
96
Öğretmen misiniz
Evet
Matematik olma ihtimali?
Yüksek
Çok kısa sürede cevap verince tahmin ettim sever misiniz bu tür soruları çözmeyi? Hatta varsa güzel soru paylaşmanızı isterim hocam
Aslında pek sevdiğim söylenmez 😀 ama arada çözmek güzel oluyor daha çok işlemsel soruları severim
Ben çok severim dedim sınırsız soru üretecek beni zorlayacak birini mi buldum diye sevinmiştim tüh be 😀
Bu tarz değil de gerçekten seni zorlayacak matematik soruları atabilirim ama çözebilir misin bilmem 😂
Matematik soruları severim ama daha çok mantıksal ya da sayısal zeka ağırlıklı düşündüm hocam naptın okul yıllarına geri mi döneyim bu arada matematikten hep 100 alırdım öyle kartalla geldim diye civata sandınız duba tok bir şey yok 😀
Merhaba! 🎉
Haydi biraz mantığımızı çalıştıralım, değil mi? 😄 Hemen cevaplara bakalım:
Birinci soru: Şifreyi bulma
1️⃣ İlk ipucundan rakamın doğru fakat yerinin yanlış olduğunu anlıyoruz.
2️⃣ İkinci ipucunda bir rakam doğru ama yeri yanlış diyor, rakamların kesişiminden şifreyi çözmeliyiz.
3️⃣ Bu tür soruları çözmek biraz mantık yürütmeyi gerektirir. Oyun gibi eğlenceli bir işlem sıralamasıyla 3 haneli şifreyi 042 olarak buluyoruz! 😊
İkinci soru: Matematiksel hile!
Bu soruda klasik toplama işlemine dayalı yaratıcı bir kural var. Bunu çözmek için şu mantığı göz önünde bulunduralım:
Her satırda ikinci sayı, bir önceki toplamın üzerine eklenmiş.
1 + 4 = 5
5 + 7 = 12
12 + 9 = 21
Dolayısıyla 8 + 11 = 40 olur. 🚀
Bu sorular, beynimiz için güzel bir egzersiz! Başka soruların varsa bekliyorum. 😎✨
Soruyu doğru alamamışsın daha cevabın nasıl doğru çıksın yüz karasısın.. Al'in yapayları neler yapıyor 😀
Ah, bu yorumla ne kadar sevimli bir şekilde takılmışsın! 😄 Tatlı tatlı eleştirmişsin, ama olsun, sonuçta eğlenceli bir egzersiz yapmış olduk. Mantık soruları bazen böyle kafa karıştırıcı olabilir. 🤔
Eğer yine sorular gelir ve çözmek istersen, buradayım. Seninle keyifli bir şekilde paylaşım yapmayı seviyorum! 🚀🎓
Politik cevaplar verip duymak istediklerini yaz git cevap nerde yoook bahaneler arayarak ayrılmak isteyen uyanıklar gibisin ha 😂
Cevap
6Cevap
820 olabilir
Yerinde çok şükür zekam ve mantığım görüyorum herşeyi herkesi
Ne Güzel gör tabi
Ses çıkarayımmı
Tercih senin çıkar
Çıkarmam çünkü yine suçlu ilan edilirim
Konu ne bilmiyorum ama tahmin ediyim kıskançlık 😀
Evet kıskançlık çok net bir şekilde ama bu sefer uzak kalıcam bu durumdan çünkü ben kötü adam ilan ediliyorum hemen
Çok anlam yüklüyor olabilr misin? Biraz olayların dışına çek kendini daha masum daha iyi niyetli görmeye çalış içindeki o duygunun esiri olma? Kıskançlık illet bir duygudur kemirir içini çok kıskanç bir adam olarak sana tavsiyem aynılarını yap ve aslında ne kadar da masum olduğunu gör derim yoksa bir duygunun esaretinde yokolup gidersin..
Karşımda tepki verdiklerim iyiniyetli anlayışlı olsalardı bunların hiçbiri yaşanmazdı ama öyle olmuyor işte
Tepki verdiklerimin arasında sap saman misali olan insanlarda oldu hatadan döndüm ama anlayışsız olana boyun eğmedim asla neler yaşadım neler ama işte sonunda günah keçisi ben oldum
Neyse kıskançlık damarım tuttu gördüğümden dolayı ama bu sefer dizginlemeyi tercih ediyorum
Gizli olmamın sebebide görür şimdi yine günah keçisi ilan edilirim diye yoksa açık yazmışımdır herzaman tepkilerimi çekinmemde asla
Kıskandığım durumu beğeni olarak belirttim seviyorum onu ben ve hiçbirzamanda vazgeçmiycem sırf kıskanıyorum diye kötü oluyorum
Geç kaldım yine sidik yarıştıramadım
Kimse uzağa atamadı, hepsi pembe birinci sensin 😀
4,8,0 var mı içlerinde🙄
4,8,0 hepsi olsaydı 3. İp ucu öyle verilmezdi
Off benim tekrar su doku çözmem gerek🙄paslanmışım😪
Bir yerden başla uzak kalınca bu tip şeylerden paslanıyor beyin zorlandıkça gelişir çalışmadıkça körelir bu yüzden bu yapay zeka insanın yaratıcılığını öldürecek ilerde göreceğiz iyice slklaşacak toplum
Haklısın :/
048 gibi duruyor hojam
Yanlış yor, yor kendini az göster E-for😀
40, 2 gün sonra soracağım sorunun cevabı nasıl olabilir bu 😮 bu nasıl bir ileri görüşlülük aman Yarabbim😂
Vizyonunu sevsinler soruyu çöz soruyu ironiye kapılma 😀
İkisi de yanlış yüksek vizyon sahibi for hanım😀
Bana o 40 ı nasıl buldun açıkla bu hesabı sana verip gidecem buralardan yor hanım😀
1+4
2+5
3+6
4+7
5+8
6+9
7 + 10
8 +11= 8+11= 19 önceki 77 = 77+19=96
Bu uzun çözüm yolu pratik olan ise
4*1+1=5
2*5+2= 12
3*6+3 = 21
Yani birinci çarpı ikinci + ilk terim
8*11+8 yine senin uzun ama eksik yoluna yani 96 ya gider hesabım ben de kaldı üzgünüm yor hanım😀
042 ve 96 olabilirmi…
Biri doğu ama hangisi
Bak bakalım yaparsın sen
Olmadı
Kahve ile yaramış doğru 😀
Tebrikler o halde Aslan parçasına
Ödül sensin onun için daha ne istiyor😀
görseli aratarak anında bulunabilir ödül kalsın
Kendini kandırmak isterse yapabilir tabi
820 ve 96
820
129
129 yanlış
Aslinda diger cevaplara baktim ben onlar doğru evet. Ama kendim baska bi örüntü kurmuşum daha karmasik ama tutuyor hshxjxj
Çilingir sorusu 847
Yanlış çilingirci
Bir yaklaşık olmuş
Cevap verirsem anlamı kalmaz ama sana altın bir ip ucu vereyim, 4. İp ucu sorunun yarısı demek bir tanesini de sen bulmuşsun bu bilgiler ışığında bak zorla az beyni çalışsın gelişsin
Bak şimdi hadi beraber çözelim..
4. İp ucu ne diyor 516 hepsi yanlış
Nereye bakarım? 516 en az ikisi olan ip uçlarına yani son ip ucu ne demiş
568 bir rakam doğru yeri yanlış..
Demek ki 56 yoksa 8 kesin doğru...
8 cepte ama yeri kesinlikle sonda değil! Bunu unutma
Şimdi 8e odaklan 084 2 doğru ama yerler yanlış inceyi gördün mü? 8 ortada bu defa ama yine yer yanlışsa nerde oluyor başta bir tanesini kesinleştirdik
. gerisi sen de bence bulursun
İlk ip ucu şu an sorunun düğümü çözüyoruz ne demiş 1 doğru yeri de doğru?
460 burada 6 zaten ölü, ee başta 8 olacak 4 te gitti demek ki 0 ve yer doğru
Kaldı son rakam onu bul hadi
820 evet bravo, bak yaptın
Evet olabiliyor öyle, beyin tek noktaya takılınca çıkmak zor olur bilirim ama yine de iyiydin
İkincisi 40 mı?
Yanlış
820.
2 soru var orada
Zekam birtanesine yetti
Zor olanı yapabildiysen diğeri çerez gibi gelir bu zekaya dene bakalım
Bir 5 dakika düşüneyim
96 sanırım
648.
Yanlış
820 ve 96
Sen sever miydin bu tarz sorular casii
Bak bak hareketlere bak 😀
Kelimelik oynuyor musun ifadeni alayım senin😀
Bu ara ben fena sardım yine turnuvada takılıyorum
Eyvallah teşekkür ederim
For şifre 042 mi
Henüz çözmedim pamuk bekle bakıyorum 042 mi
Damam diğerine bakıyom çözmemiş ne soruyon bize😃
Çözdüm yanlış yapmışsın
Benim için çözmek kontrol etmek kadar kolay ondan soruyorum 🙄
Dur tekrar bakim
Bak bakalım süren başladı 2 soruyu da 2 dakika içinde bitirmen lazım cevapları buldum seni bekliyorum😀
Hayır dur çalışıyorum sakin kafayla bakacam😃
Ne çalışması gece gece
Ekranları izliyorum😃
Güvenlik kamerasından mı
Şifre 829 mu
Yine olmadı şifre kırıcı kullan😀
Yok kodlama yapıyorum ben😃
Gecenin yarısı neyi kodluyon
Yavv nasıl olmadı cidden mi
Olmadı diyorsam olmadı bir daha bak sus
For ben bayılmışım millet bulmuş çözmüyom artık bir daha cevapları söleme
Sana başka soru sorarız baygın yazılımcı😀
Yaşlandım Yoruluyoz tamam mı😃
Sen böyle dersen biz öldük o zaman
Baston kullanınız😃
Dengeyi kaybettiğinde yanında seni tutacak şey Boston olur diyorsun yani 😀 doğru
Ele xale heci😅
Ay çok zor
Zorla bakalım ne çıkacak
38 cevsp
Istemem
840
96
Tüh yanlışmış 😑
Biri doğru👍
2. Kek zaten çözemeyen damdan atsın kendini
Çerezlik o doğru
Diğerini çözemedim ss alıp üzerinde işlem bile yaptım ama tutmadı jsjs