Meslek hastalığı yardım lutfen?

bundan 6 sene önce bir tane fabrikada 2. gunum caliisiyorum digiturk cihazların testini yapıyordum, usta başımız daha hızlı olmami istiyordu 12 saat boyunca tepemde bekleyip gozu saatiinde her cihazı kac sanayiye de test ettiğimi gözlemliyordu, ve ben ona "bileğim cok ağrıyor biir kac dakikalık yandaki arkadaşla yer değiştreym parmaklarımi hissetmiyorum dediğim halde iizin vermedi. ... akşam üstü iş çıkışı acile gittim kolum komle sismis biir vaziyette alciya aldılar kırık yok ama yumuşak doku zedelenmesi diye kaytlara geçti herhangi iş kazasi falan filan geçmedi iis yerinde oldu dediğim halde bile iş kazasi olarak geçmedi biraz zorlamssn ondan olmuş geçer dedi doktor. ama gün geçtikçe ağrısı daha kötü oldu tabi istende çıktım bileğimn üst kisminda ganglion kisti denilen kist oluştu 6 yıldır onun acısını çekiyorum sağ kolum güçsüz ağır bir iş yapamıyorum ben bunu şimdi meslek hastalığı olarak kaytlara geçire bilir miiyiim? sonuna kadar okuduğunuz için çok tsk ederim. yorumlarınızı bekliyorum?
Meslek hastalığı yardım lutfen?