Gizli Üye(25-29)+1 yılBulamazsin hiç-bir şekilde bende kullandim cunku 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılKesin dimi
En İyi Cevaplar
Telefon numarasını facebook sayfasına gir veya isim ve soy ismini gir, arat. Orada büyük ihtimal hangi hastahanede çalıştığı yazıyordur. Eğer yazmıyorsa herkese açık olan durum güncellemelerine bak. Mutlaka evinin yakınlarında bir yerlerde durum paylaşmıştır veya hastahanede yer bildirimide yapmış olabilir. Aynı şekilde iş çıkış saatlerinde bir yere giderse, nerede olduğunu yer bildirimi olarak paylaşabilir. Bu şekilde de onu bulur, evini öğrenmek istiyorsan oraya kadar da takip edebilirsin.
Ayrıca facebook sayfasında fotoğraflarını, durumlarını beğenen, en basiti herkese açık olan kapak fotoğrafını beğenen kişiler aracılığıyla da ulaşabilirsin ona. Tabi onun çevresindeki insanları tanıyorsan. Muhabbet ederekte bulabilirsin, başka şekillerde de. Buda çok ufak bir ihtimaldir.
Aynı zamanda fotoğraflarını beğenen kişilerin profillerine tek tek bakabilirsin. Belki aynı hastahanede çalıştığı bir doktor vardır ve '' ... hastahanesinde doktor '' diye yazıyordur o kişinin profilinde. O kişi ile aynı hastahanede çalışıyor olmasıda muhtemeldir bu şekilde. Hastahaneye gider ve o doktoru sorabilirsin, kimse şüphelenmez...
Eğer olmazsa tek tek gezeceksin hastahaneleri, doktorun ismini verecek ve burada mı çalışıyordu diye soracaksın sekreterlere.
Aynı zamanda hastahanede, kantinde veya bahçesinde çekilmiş bir fotoğrafı olabilir facebook sayfasında. Bu da hangi hastahanede çalıştığını gösterecek ipuçları sağlayabilir sana.
Ya da en son çare buluştuğunuz zaman takip edeceksin ! Kendisine soramam diyorsun, ya soracaksın ya da takip edeceksin. Bunlardan başka bir ihtimal yok. Hatta ortak arkadaşlarınıza da bir sürpriz yapacağını söyleyerek adresini veya çalıştığı hastahaneyi sorabilirsin...
Elimden gelen bunlar hatun kişi !015 Yorumla
Gizli Soran+1 yılface yok ki onda ama bir deneyim bakalım :( işte kendisi ile buluşmuş olsam gerek kalmayacak ben iş yerinde değilim maksadım onu görebilmek :S
- +1 yıl
O zaman adını soy adını biliyorsan hastahanelerin ilgili bölümlerini arayacak, orada çalışıp çalışmadığını soracaksın. Aynı zamanda tek tek hastahaneleri gezerekte sorabilirsin bunu. Başka bir yöntemi var mı bilmiyorum malesef...
Ha, birde okullarda öğretmenlerin ismini internet sayfalarında yayınlarlar bilirsin. Böyle bir ihtimal varsa, internet sayfası veya bakabileceğin bir site varsa oradan da hangi hastahanede çalıştığnı öğrenebilirsin.
Gizli Soran+1 yılya çok teşekkür ederim facesi yok sanıyordum fakat numarayı yazınca kendi ismi çıktı ama soyadı yok yani Zeynep Zeynep şeklinde çıktı soy adı kısmında da adı yazıyor ama isim doğru.. Çok teşekkürler Allah razı olsun buradan devam edeceğim :)
Gizli Soran+1 yılo isimde biri o numarayı kullanıyor bu çok düşük bir ihtimal değil mi? sonuçta adı doğru kesinlikle. numarayı yazdım onun adı çıkıyor fakat soy isim kısmında da adı yazıyor daha yeni açılmış bir hesap
Gizli Soran+1 yıldenemek için başka arkadaşlarımın numarasını yazıyorum bazıları çıktı bazıları yok neden ki
- +1 yıl
Bu facebook hesabına telefon numaranı güvenlik için girmenle, bu durumu aktifleştirmenle alakalı.
Mesela ben herhangi bir durumda facebook hesabım çalınırsa, biri durumuma yorum yaptığında bana mesaj gelsin gibi şeyler için telefon numaramı girerek aktifleştirdim bunu. O yüzden yazdığın zaman çıkar. O kişiler aktifleştirmemişse çıkmaz.
İsmi çıkıyorsa doğrudur. Ancak fotoğraflarınada bak. Mesela biri kendi cep telefonunu sevgilisinin hesabına aktive etmişti. Bu şekilde düşün...
Ancak %99 doğrudur. Mesaj at, arkadaşınsa seni tanıyacaktır zaten.
Gizli Soran+1 yılyok daha yeni açmış dandik bir fotoğraf koymuş kendisi yok. önemli olan tanımaması :) yoksa ki telefondan ararım yani sorun yok :=
Gizli Soran+1 yılbaşka hesaptan istek gönderip mesaj attım çok teşekkür ederim gerçekten :) çok işime yaradınız harbi adam çıktınız
Konuşmak istersen
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bulurum
Sapık mısın sen
01 Yorumla
Soran+1 yılBulabilir miyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılbende birini ariyorum arkadaslar elimde isim soyisim var abisi, annesi, babasinin ismi var resimleri var numarasi adresi is adresi ne olursa olsun ama ulasmam lazim cok onemli bir , konu, gercekten bulana bir miktar biseyler atesleyebilirim bilinmeyen numaralar olmuyor gizli numarasi yardimci olacak varsa yuzumu guldurur bende guludurum simdiden tesekkurler
010 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
ve buyuk ıhtımalle buraya uye olduguu tahmın edıyorum bana attıgı bır resmı buradan almıs cunku
- +1 yıl
- +1 yıl
bılınmeyen numaralara baktım ben farklı kısıler cıkıyor senın metod nedır
sağlık kuruluşlarının sitesine gir, çalışanlar kısmından bak tek tek biraz uzun olabılır ama bulabılırsın
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılpersonel listesi yazar değil mi?
- KS Hakkında konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıltelefon numarasi var dimi en önemli iletisime ulasmisin adress olsa napican evine mi gidicen hayir git gizli bir hat al o hatdan mesaj yoluyla duygularini acikla iste gidip evindemi görücen is yerindemi karsilasican neden zoru seciorsun
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılya sürpriz yapmak istiyorum ne alakası var duyguyla? kıza aşık olacak değilim herhalde
yaşadığı şehirdeki tüm sağlık kuruluşlarını ara ve o isimle görüşmek istediğini söyle...
24 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbak çok iyi bu.. gerçekten işe yarar mı sence? yani kendisi hemşire hastanede
Gizli Soran+1 yılneden istiyorsunuz falan derlerse sallayım mı bir şeyler? hangi hastane olduğunu bulsam otomatikmen kendisini de bulurum :)
Arayıp işlet sizin adınıza bir kargo var ama adres yanlış de :p
25 Yorumla- +1 yıl
Pinarr cok fenasin😀
Gizli Soran+1 yıliyide ben kimseden kargo falan almadım derse ne yaparım :D gerçi düşünülebilir bir fikir ama yutmaz ki :S
Gizli Soran+1 yılhayır canım sadece sevdiğim biri :)
Gizli Soran+1 yılaklıma yazdım diğerleri işe yaramazsa deneyeceğim :)
+1 yılaaa aradıgın kız mıymıs? bende erkek diye düşündüm.
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyok yahu kız, neden erkek diye düşündünüz?
- +1 yıl
Netten tanışmıssındır görmek istemissindir
Eski sevgilindir/sevdiğindir izini bulmak istersin felan :D
Gizli Soran+1 yılnetten tanıştık görmek istiyorum fakat erkek değil işte :D
- +1 yıl
neden peki? :)
Gizli Soran+1 yılDeğer verdiğim bir kız çünkü :)
KS Hakkında konusunda 11,8b cevap paylaştı. Polise başvur.. Ya da gazeteci tanıdığın varsa o da bulur sana.
00 Yorumla- KS Hakkında konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılbiz bu işlere bakıyoruz gizlicim... inceden bir sakal at halledelim işini.. şşşşş :D :D
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılfakirim ben :P
- +1 yıl
tamam senin canın sağolsun.. ilk işimiz promosyon amaçlı olur ondan sonra her işinde bize gelirsin :D al bu kartım :D kaybetme sakın :D
Gizli Soran+1 yılpofff :(
+1 yılSaglik kuruluşunun adini biliyor mussun. Maps lerden arayabilirsin. Büyük ihtimal bulacaksın. Veya navigasyon dan da olur...
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılişte sağlık kuruluşunu öğrensem kendisini de bulurum beni bir anda karşısında görmesini istiyorum :) sağlık kuruluşu falan kendisini bulmak amacı ile..
- +1 yıl
Facebook hesabi varsa ancak oyle olur. Bilgilerini yazdiysa engelli değilse bulursun öyle... ya da baska hesaplari varsa...
- KS Hakkında konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılBulup ne yapacaksın onu bulmak sadece 3 dk mi alır ama neden buna ihtiyacın olduğunu bilmem gerek
18 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkendisini şaşırtmak istiyorum. beni bir anda karşısında gördüğünde yüzünü çok merak ediyorum :) nasıl bulacaksın ki
- +1 yıl
O bulma kısmı sadece 3 dakika mı alır neden şaşırtmak istiyorsun sevdiğin için falan mı yoksa alacak konusu falan mı
- +1 yıl
Yaptığım işte kötü birşeye sebebiyet vermek istemem
Gizli Soran+1 yıltabi ki hayır kendisi çok sevdiğim bir kişi ve ilk defa göreceğim
- +1 yıl
Ben bir süre konuştum sonra bazı sebeplerden ötürü birden azarı sildim. Ama tel no ailemden dolayı da veremedim ismini ve çalıştığı yeri biliyorum ama gidip nasıl bulucam bilmiyorum. Ismini Faruk olarak biliyorum. Malatyalı. İstanbul'da yaşıyor. Sefaköy emniyet karakol veya Küçükçekmece emniyette çalışıyor. Google Sefaköy emniyet yazınca Küçükçekmece çıktı ama Sefaköy karakolu da varmış ikisinden birinde. Bana telefon numarası bile yeter şu an ailemden dolayı oraya gidemiyorum.
- +1 yıl
Ve aklımdan bir an olsun çıkmıyor. Çok ama çok özlüyorum. Uykum kaçıyor
- +1 yıl
Hesabım silindi diye onu bulamıyorum daha
ÖZELDEN BİLGİLERİNİ VERİRSENİZ KAPI NUMARASINA KADAR OTURDUGU YERE BAKABİLİRİM
415 Yorumla- +1 yıl
hocam bir konuda yardımınıza ihtiyacım var özelden yazabilirmisiniz?
- +1 yıl
özelden yazamıyorum olmuyor bir şekil banada yardımcı olur musunuz bu konuda numarasına acil ulaşmam lazım
- +1 yıl
Vereyim mi
ben yardımcı olabilirim... mesaj atarsan yardımcı olabilirim
03 Yorumla- +1 yıl
s. a bendede bir durum var yardimci olurmusun kardesim
- +1 yıl
resim isim soyisim var ailesinin ismi var adres ve tel numarasi yok
+1 yılBana tc sini atsana. Diger hesabim kapandi bulucaktim ya
01 Yorumla- +1 yıl
Su telefon mevzusundan oonustuk ya
+1 yıltc kimlik no ile numaraya nasıl ulaşabilirim lütfen yardımcı olun acil durum
00 Yorumla%100 ınstagra mi vardır oradan bulabilir sin kesin..
00 YorumlaKS Hakkında konusunda 2,1b cevap paylaştı. nasıl bulcan ki bu durumda isim soyisim vermediyse
00 Yorumla
+1 yılBulmanı istemiyor demek ki bulma boşver
00 Yorumla
+1 yılKonuşursan yine azar.
10 YorumlaPolis bir tanidigin varsa ulasirsin ancak
00 Yorumla- KS Hakkında konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılAzar azar kader bize ne yazarrrr
00 Yorumla Nüfusta tanidin varsa bulabilirsin
00 Yorumla
+1 yılChekin falan yapmıyor mu Swarmda :)
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılne yazık ki :(
118 80 bir sor bakalım
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılorası adres veriyor mu?
Çaktırmadan soruver laf arası.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılişte olmaz anlar :/
canısı beni neden arıyorsun
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılseni değil canım benim ya :)
+1 yıl😄😄bulamazsın pino
00 Yorumla
+1 yılBuum oldu bulamazsın
00 YorumlaAdres arıyanlara yardımcı olabilirim
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl300 milyona bulurum sana hemen. :)
01 Yorumla
+1 yılİşte o benim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdam başka kızlara azıyo bulamassın 😂
00 Yorumla- KS Hakkında konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBurdayım
00 Yorumla yardımcı olabilirim
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılnasıl?
Gizli Soran+1 yılyazıklar olsun size ya
+1 yılarkadaşını kullan.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
ortak arkadasınız var mı?
+1 yılYeni hesap aç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakip et
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılişte bilmiyorum ki adresini nasıl takip edeceğim? kendisini bulmaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılOnu gormuyomusun hic
Cevap sahibi+1 yılFaceden twitterdan foursquar dan ogrenebilirsin tabi hesabi varsa
Gizli Soran+1 yılayrı şehirlerdeyiz canım
Cevap sahibi+1 yılO zaman dedigim hibi adi soyadi var defin face twitter ozellikle foursquare dsn bulabilirdin
Gizli Soran+1 yılöyle şeyler kullanmıyor ki ya poff :S bir tek skype adresi var
Merhaba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüfürmü ettin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih