Babam seni okuldan alıcam diyor?

11. sınıf öğrencisiyim,18 yaşındayım. Derslerimde başarılıyım, okul ikinciliğim var. Ailemin güvenini kıracak bir şey yapmadım. Bu zamana kadar çok teklif almama rağmen hiç birini kabul etmedim. Buna rağmen annem sırf açık olduğum için bana hadi işine deyip duruyor. Çok bunaldım çok geri kafalılar meseye gelirsek demin kavga ettik annemle bir eşyamı kaybettim bu yüzden olayı büyütüp babanı söylicem seni diyor. Babam zaten her şeyi büyüten bir tip. Bu basit sorunu üyyüttü babamı aradı bıktım artık bu kız okula gittiğinden beri yoldan çıktı alalaım okuldan diyor. Zaten baştan beri hep diyorlardı babam da bu sefer alıcam bıktım senden diyor. Gerçekten çok bunaldım. Aşırı yobazlar açığım diye namaz kılmıyorum diye okula gittin ateist satanist oldun diyorlar. Benim tek derdim güzel bir üniversite tutturup defolup gitmekti şimdi okuldan alıp Kuran kursuna vermekten bahsediyorlar. Ne yapacağımı şaşırıp buraya döktüm içimi. Ne yapıcam ben artık çok bunaldım okudan alıp oraya beni gönderirlerse intihar ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
Sırf açık olduğum için sür-tük diyip duruyor olacaktı orası
Babam seni okuldan alıcam diyor?