Kız başına tek yaşamak?

Yeni bir eve taşınacağım 1 haftaya kadar. Universite 1. siniftayim. 4 aydir 2 kizla apartta kaliyodum alt ust hep dolu ogrencilerle. Ozgur olmayi sevdigim icin onlarla anlasamadigim ve kaldigim sehri sevmedigim icin baska ilce de ev tutcam tek basima ilk defa yasayacagim. Ben aslinda tek basina evde kalmaktan korkan biriyim ama baska carem yok burda daha fazla kalamam benle gelcek arkadasim da yok. Bu korkularimi nasil yenebilirim? Ben bir tek 3 harflilerden korkuyorm aslinda korkulcak bir sey yok biz onlardan daha gucluyuz ama tvlerde oyle bir gozumuze korkutmak icin sokuldu ki bilincaltina isledi iyice. Ama bu sefer ilk kez onlardan degil de hayatimda hic korkmadigim bir seyden korkcam gibi geliyor. Hirsiz ve katil sapik gibi seylerden. Bunca zaman boyle seylerden korkmadim aklima bile getirmedim ama tek basina bir kiz olarak tanimadigin bir sehirde nebiliyim ilk kez aklima geliyor. Asiri paronayak olurdum. Biber gazi elektro sok cihazi caki falan gezdircem yanimda. Aksam evde kesin korkcam ama korkmamaliyim alismaliyim bu tur seyleri nasil yenebilirim kendi memleketimde bile korkardim annemler biyere gidince gezemezdim evin icinde ama bu 3 harflilerden yanaydi napmaliyim?
Kız başına tek yaşamak?