Eltim beni geldigimden beri cekemiyor kaynanami seviyo sozde ama hic bir isinede kosmuyo uzakta oturuyo bu nasil bir sevgi?

Merhaba...3 yillik evliyim... geldigimden beri kaynanam ve eltim cok samimiler... taa nisanlilik doneminden beri... hatta eltim ben geldigimden beri birgun olsun ne aradi nede sordu hicbir zaman hicbir ortamda nisanimda bile bana karsi hep bir tavir vardi... uzun lafin kisasi kaynanam eltimi seviyo daha doğrusu eltim annecim annecim diye boynuna sariliyo is yapmiyo yalakalik yapiyo oda cok seviyo eltimi... ben ise oyle sahte sarilip opmeler yapamiyorum ama saygidada kusur etmiyorum kaynanamla bu yuzden bir kac kere kavga ettik eltimi surekli gelince suyuna kadar veriyo abartisiz hizmet ediyo yani 20 gun kaliyosa 20 gun ona hizmet ediyo hatta benimde ona hizmet etmemi bekliyo ederim sıkıntı yok ama eltim cidden cok sinir bozuyo insan suyunudami almaz boylesi bir gelin cok iyi oluyo ben cok kotu dogruya dogru bende bu yuzden kaynanama soguk mesafeli davrandim ama eltimi kiskanmiyorum tartismaya girmek istemiyorum cidden ben ilk zamanlar hep kiz kardes gıbı olmak istedim eltimle ama bir gun olsun aramadi asil o benimle bastan beri dusman gibi ama beni her anlamda taklit ediyo... eltim memur oldu kaynanam her yil orda kayinbabamla sizden yani tecrubeli olanlardan fikir istiyorum ilk etapta kaynanami nasil kendime baglayabilirim ben onunla anne kiz gibi olmak istiyorum o derece bu sekilde her iki tarafta yipraniyo biz ayni sehirde oturuyoruz ama el gibiyiz o ise baska sehirde ve benden ve esimden daha yakinlar kaynanamin cidden iyi yanlarida var ama iste istiyoki beni her turlu ise kossun is yapmaktan bu yuzden korkuyorum yemin ederim cunku eltim denen pisligin yaninda niye hizmetci gibi olayim ama iste eltim kayınbabamin yaninda bile cok cok rahat ayak ayak ust uste atmalarmi dersin rahat oturmalarmi dersin ben ise saygi gostercem diye iki buklum oluyom ve onlar geldiklerinde kasiliyoruz bunu nasil aşıcam yani her ortamda eltim hakim bu durum bitsin istiyorum ben ise kaynanamla samimi degilim diye hep sessiz kaliyorum ve batiyorum sanki hep suçlu gibiyim?
Eltim beni geldigimden beri cekemiyor kaynanami seviyo sozde ama hic bir isinede kosmuyo uzakta oturuyo bu nasil bir sevgi?