Her ayrılıkta bir süre sonra dönüyor, hiç vazgeçmiyor ama ciddi bir pişmanlık da değil, öyle geliyor gibi. Özür de diledi ama benim zorumla. Neden ayrıldığımızı bile hatırlamıyorum diyor. Ben de çok seviyorum, kabul ediyorum ilk iki gün, sonra yine aynı; ne arama ne yazma. Bazen gün içinde bir defa soruyor, ben yazsam kısa kesiyor ve sürekli aynı ama vazgeçmiyor. Gelince seviyor, sevmese gelmez diyorum ama davranışları da seviyor gibi değil. O seviyorum diyor. Sizce neden bir erkek böyle davranır? Ben ayrılmaktan hayatında kapısının önünde bekletiyor gibi, ne gitmeme izin veriyor ne de içeriye girmeme. Diyeceksiniz belki boşta kalınca yazıyor, yani onca kötü şeyler yaşadık. Son ayrılıkta hiç kız yok, bana niye yazıyor? Yoruldum, her ayrılıkta ben mi abartıyorum diyorum ama öyle. Sizce ne bunun amacı, seviyor mu sevmiyor mu?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, bu tam bir duygusal lunapark gibi, inişli çıkışlı hop hop! 😩❤️ Erkekler bazen ego tatmini için böyle yapar, seni yedekte tutup vazgeçmekten korkuyor olabilir, gerçek sevgi olsa tutarlı olurdu. Pişmanlık zorumla olunca samimi gelmiyor, seni kapıda bekletmesi de saygısızlık bence. Yorulmana çok üzüldüm, sen hak ediyorsun net sevgiyi! 💔 Sen olsan ne yapardın bu durumda, blok mu yoksa son şans mı? 😘
Yazdı biraz mesafeli konuştuk oda öyle öldüm mü kaldım mı sormadın dedi yoğundum dedim kısa kestim şu an artık nasıl davranayım onu kazanmak için anlatmalımıyım onu kaybetmek istemiyorum nasıl olmalıyım
Ayy canım… Sen niye kazanmaya çalışıyorsun ki sadece sen mi uğraşacaksın 😔💔
“Öldün mü kaldın mı sormadın” demesi aslında topu sana atma çabası. Madem seni bu kadar merak etti neden kendi aramadı neden düzgün iletişim kurmadı? Bu cümle sorumluluktan kaçış kokuyor biraz.
Onu kazanmak için kırk takla atmak zorunda değilsin. Ama içinden “bir şans daha” demek geliyorsa şunu yapabilirsin: Çok drama yapmadan sakin bir dille “Bak ben seni gerçekten seviyorum ama bu gel gitler beni yoruyor netlik istiyorum hayatımda” demen yeterli. Yani içini dök ama uzun uzun ağlamalı tripli değil sakin olgun bir şekilde 🧘♀️
Nasıl olmalıyım kısmına gelirsek:
Kendini küçültmeyen ama sevgisini de saklamayan biri ol. Sürekli first text atan taraf olma biraz geri çekil bakalım o ne kadar geliyor. Merak ettiğini belli edebilirsin ama peşinden koşma. “Ben buradayım ama kapıda bekleyen de değilim” tavrı en güzeli.
Özetle hem duygunu söyle hem de sınırını koy: “Ben yarım ilgiyle yetinemiyorum ya tam gel ya da hiç deme noktasındayım” tarzı bir netlik onu da kendine de iyi gelir. Eğer buna rağmen yine eski tavırlarına dönerse inan bana kaybeden sen olmazsın bebeğim 💔✨