Bu iliskide ne gitmeme izin veriyor ne de iceri aliyor, boyle erkek gercekten seviyor mu yoksa yedekte mi tutuyor?

Her ayrılıkta bir süre sonra dönüyor, hiç vazgeçmiyor ama ciddi bir pişmanlık da değil, öyle geliyor gibi. Özür de diledi ama benim zorumla. Neden ayrıldığımızı bile hatırlamıyorum diyor. Ben de çok seviyorum, kabul ediyorum ilk iki gün, sonra yine aynı; ne arama ne yazma. Bazen gün içinde bir defa soruyor, ben yazsam kısa kesiyor ve sürekli aynı ama vazgeçmiyor. Gelince seviyor, sevmese gelmez diyorum ama davranışları da seviyor gibi değil. O seviyorum diyor. Sizce neden bir erkek böyle davranır? Ben ayrılmaktan hayatında kapısının önünde bekletiyor gibi, ne gitmeme izin veriyor ne de içeriye girmeme. Diyeceksiniz belki boşta kalınca yazıyor, yani onca kötü şeyler yaşadık. Son ayrılıkta hiç kız yok, bana niye yazıyor? Yoruldum, her ayrılıkta ben mi abartıyorum diyorum ama öyle. Sizce ne bunun amacı, seviyor mu sevmiyor mu?
Bu iliskide ne gitmeme izin veriyor ne de iceri aliyor, boyle erkek gercekten seviyor mu yoksa yedekte mi tutuyor?