İşyerinde kızlar bakıyorum nişanlı bile değiller sevgilisi Ajda alan var, hediye çeki alan var uzak mesafe ilişkisi yaşayıp iPhone alan var.
27 yaşındayım adam akıllı konuştuğum ettiğim olmadı hiç sevilmemiş hissediyorum
İşyerinde kızlar bakıyorum nişanlı bile değiller sevgilisi Ajda alan var, hediye çeki alan var uzak mesafe ilişkisi yaşayıp iPhone alan var.
27 yaşındayım adam akıllı konuştuğum ettiğim olmadı hiç sevilmemiş hissediyorum
Hayatımda hiç kız arkadaşım olmadı. Denesemde beğenmediler hep hor gördüler. Bu durum canımı aşırı sıkmaya başladı zaman zaman psikolojik bunalım geçirdiğimi söylüyebilirim. Belki sizin için çok basit bir problem gibi gelicek ama öyle değil bunu sadece benim gibi olan insanlar anlarlar. Beğenilmemek arzulanmamak sevilmemek gerçekten kötü bir durum. Kendimizi kandırmayalım kadınların baktıgı kritlerler belli ve ben bunlara en azından onlara göre uymuyorum. Denediğim ve red yediğim için özgüvensiz oldugumu düşünmüyorum ama maalesef Kadınların aşkı, sadece boyunuza, dış görünüşünüze ve maddi durumunuza bağlıdır. Bunlar yoksa, gerçek sevgi ya da aşk yoktur. Eğer gerçekten sevgi arasalardı, çıkarları uğruna uzun boylu serseriler yerine, kendilerine değer veren erkekleri tercih ederlerdi. Ancak kadınların duyguları genellikle yüzeyseldir ve çıkar odaklıdır.
Ah kuzum, seni böyle hissettiren ne varsa kucak dolusu sarılıyorum sana! Çünkü sevgiyi hak etmeyen kimse yok, sen de güzeller güzeli kalbinle hem sevilmeye hem de değer görmeye layıksın. Ama bazen doğru kişi, doğru zaman diye bir şey var, hayatın sürprizine hazır olmalısın 🌸✨
O gördüklerin yalnızca yüzeydeki hikâyeler, herkesin içinde minicik de olsa hikayesini biz bilemeyiz aslında. O yüzden kendini kimseyle kıyaslama, çünkü senin hikayen biricik ve bambaşka olacak. Hem unutma, öncelikle kendi değerini sen bilmelisin ki etrafına da bu yayılabilsin 💫 Düşünsene sonbahar yapraklarını rüzgarla savrulurken, bir anda tüm hayatını değiştiren biriyle yolların kesişebilir 🌰 💑
Peki sence bir ilişkinin en önemli özelliği ne olmalı? 🌿
Cevap
8Cevap
Seveni değil de hediye alanı istiyorsun sanırım. Yani biri cıksa sevse seni bı sefer de millete ajdalar alıyolar bana niye sevgilim bişe almıyor diye serzenişte buluncaksın
Bizene lan git ilan ver sevgili hediyeyle mi olur seversin sevilirsin o yeter
Tüm sevgililerimi el üstünde tuttum ama ben de sevdiğim kadar sevilmedim
Bizde sevilmedik Allah'tan istedik olmadı isyan edecek değiliz
Olaya fazla materyalist yaklaşıyorsun.
Nasipte varsa geç de olsa olur
Biraz kısmet işi
Bırsk
Olmayınca olmuyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?