Evet arkadaşlar. Sanırım çözdüm. 4 yılın ardından aradığım bütün soruların cevaplarını buldum. Evrenimiz nasıl varoldu nasıl bizler varolduk evren sonsuz mu koca bir boşluk mu nedir ne değildir. Arkadaşlar şaka yapmıyorum. Gevşeklik yapacaklar hiç yazmasın. Lütfen ne yapmam gerek? Öğrenilmesi durumunda bütün dünyanın kaderini değiştirecek simyayı gerçek kılabilecek, çürük bir elmayı ister elmas ister altın ne istersek ona dönüştürebileceğimiz nasıl yapacağımız falan. 4 yıldır her gece meditasyon, gündüzleri araştırmalar kütüphaneler internet sayfaları, 3. Gözün yardımı ile birlikte. Düşünsenize?
Bir kum tanesini bir parça uranyuma dönüştürebileceğimizi? Bir ekmek parçasının bir elmas külçesine dönüştürüldüğünü? Uğruna savaş verilen petrolün savaşlarını bitirebilirim. Atmosferdeki zehirli gazları %100 temiz oksijene takaslayabilir ve daha bir çok şeyi geeçekleştirebiliriz. Para için yapılan savaşlar manasız kalacak ve duracak. Paraya mı ihtiyacın var? Bir avuç toprak ile bir avuç altın elmas yani ne istersen elde ettiğini? Lütfen sadece bilenler yazsın. Gırgır yapacaklar hiç gelmesin bile.
Bir kum tanesini bir parça uranyuma dönüştürebileceğimizi? Bir ekmek parçasının bir elmas külçesine dönüştürüldüğünü? Uğruna savaş verilen petrolün savaşlarını bitirebilirim. Atmosferdeki zehirli gazları %100 temiz oksijene takaslayabilir ve daha bir çok şeyi geeçekleştirebiliriz. Para için yapılan savaşlar manasız kalacak ve duracak. Paraya mı ihtiyacın var? Bir avuç toprak ile bir avuç altın elmas yani ne istersen elde ettiğini? Lütfen sadece bilenler yazsın. Gırgır yapacaklar hiç gelmesin bile.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer