Diğer Atatürk'e hiç büyü yapıldı mı ve yapıldıysa kim tarafından yapıldı? rapstar53 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar sizce Mustafa Kemal Atatürk'e hiç hayattayken büyü yapıldı mı ve yapıldıysa kim tarafından yapıldı sizce Atatürk'e hiç büyü yapıldı mı? Atatürk'e hiç büyü yapıldı mı ve yapıldıysa kim tarafından yapıldı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ANTIBUG Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl yapti Abdullah bin huseyn habenna. asr. yapti Biz nebilelim a q 0 1 Yorumla rapstar53 +1 yıl @ANTIBUG o zaman yapılmamıştır bilmediğine göre Yorumla
KirmiiziOjemm Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Sen ne kullandın krdşm😂 1 1 Yorumla rapstar53 +1 yıl @KirmiiiziOjemm Bişey kullanmadım antidepresan dışında hiçbirşey kullanmadım ne Sigara ne İçki ne Uyuşturucu hiçbirşey kullanmadım ilaç dışında Yorumla
Siyah_sadistcik Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Bence yapılmadı ya o şanı yüce insana yapılmaz 0 2 Yorumla rapstar53 +1 yıl @Siyah_sadistcik Bencede yapılmadı yapıldığını da düşünmüyorum Büyü kim olursa olsun kimseye yapılmaz düşmana bile yapılmaz Hem günah ve şirktir hemde kul hakkıdır Yorumla Siyah_sadistcik +1 yıl Aynen Yorumla
En İyi Cevaplar