Mesela kız erkekten 2-3 yaş büyük sorun olur mu? Cevaplarınız önemli .
Hayir ne sorun olacak
Erkek kucukse olmaz o is
Yasin onemi yok. gonul bu kime konacagi belli olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kız erkekten büyük olursa bunun zenginliğe işaret olduğu söylenir. Evet çok saçma farkındayım. Bu durum sorun olur. Nasıl mı? Kız erkekten önce ergenlik çağına girer ve daha erken bitirir. Erkek olgunluğa daha geç ulaşır bir kıza göre. Başlarda sevgi bu durumu görmenize engel olur ama ne zamanki mantıklı düşünmeye başlarsınız, o zaman anlaşamayacağınız fark edersiniz...
2-3 yaş asla sorun olmazz benceee
olmaz... oldugun çevreye bağlı olmak ile beraber, erkeğin yaşca daha buyuk olması senın için daha önemli.. çünkü onun sana hakim olması lazım senın ona değil... tabi böyle bir tabun yoksa ya da yıkarım diorsan .. biraz mesakkatli bir şekilde kabullenirsin.. elbette aşk engel tanıma.z..
Sağ ol canım. Yasimi hiç göstermediğim için hep.kucukler düşüyor bana. .s
Ama hoş oluyorlar. 2 yaş büyük bir fark değil dimi.
elbette değil.. ama normal şartlarda erkekler 2 3 yaş kuçuk aradıgı için yaş farkı ıstenene göre 4 5 yaşa çıkıyo.. o yüzden biraz sıkıntı olabilir... çünkü erkekler daha gec olgunlaşıyorlar.. ama idare edebilirm diyorsan konu başka... bunun ile beraber menopoz dönemi ilede bir şey söz konusu aslında.. ;) ama bana sorarsan 4+ bir ilişkin varsa ve memnunsan sıkıntı yok gibi...
Ergenlige çok geç girdim bide minyonum ondan küçük sanıyorlar galiba. Bakalım canım ins mutlu bır ilişkim olur. :)
Sağ olun. Size de iyi günler :)
Ya zaten ileride çok da önemli olmayacak yaş eğer ileriyi düşünüyorsanız çünkü evli olan ve aralarında 4 yaştan bile çok fark olanları tanıyorum bence sorun yok
Teşekkürler.:)
Önemli değil canım umarım mutlu olursun
Allah razi olsun. İns cumlemiz :)
:)
Cevap
20Cevap
Kafaların yaşı uyuştuktan sonra çokta mühim değil bence.Ama genelde kızlar erken olgunlaştıkları için büyük erkekler daha çok dikkatlerini çekiyor benim bildiğim.
Benim küçükler çekiyor.
Her şartta geçerli maalesef bu :)
Teşekkür edrem :)
kişiden kişiye değişir
eğer erkek kafaca olgunsa kızdan sorun olmaz
ama degilse buyuk problem yasanır
aşık olduğum benden 4 yaş küçüktü. ailesi doğulu bağnaz tipler olduğu için gül gibi ilişkinin içine ettiler. o da hem ailesini hem de beni sildi. yurtdışına yerleşti. bende de gurur onda da anlamsızlaşma oldu. nefret ediyorum bu dinci bağnazlardan
küçük erkeğin penisi olmuyomu beyni olmuyomu yaşamıyomu maket mi bu gönül isterse neden olmasın hııı iki gönül birleşince samanlık seyran olur güzelim :*
Kuzenim kendinden 10 yaş büyük, çocuklu bir dulla evlendi. Takma öyle şeyleri kafana, sen gönlüne bak. Sübyancı mı diyecekler sana sanki.
Genelde tercih edilmese de, ortada gerçek yaşanan bir aşk durumu varsa sıkıntı yaratacağını sanmıyorum...
biz erkekler genelde hep ufak isteriz. yaş farkı büyük oldukça sanki aşkda büyük oluyor. o halde kadınlarında bu hakkı var.
benm amcaoğlum kendinden 4 yaş büyük kızla evlendi .d düşün yani kadın sanaçıların bile 20 yaşında manitaları var seda sayanla onur koç gibi :D
Bende kendi çapımda ünlüyüm zaten :)
hem sen ne yapcanda kendinden küçük çocukla çıkıyon bizim burada bir kız var 19 yaşında 14 yaşında çocukla çıktı herkez güldü :D
Mesela 24 kız erkek 22 abes mi olur?
yok be o kadardanda bişy olmaz.
Kız 24 erkek 20 olmaz ama
erkek büyük gösteriyorsa veya kız minyonsa neden olmasın iki gönül bir olunca samanlık seyren olur gönül bu otada konar b*kada yetermi bu :D
Bende epey küçük gösteriyorum. Ondan boyle :)
Olmaz da kadın bu, kendinden daima üstün olmasını ister her konuda sıkıntılı biraz.
erkegın durusu konusma tarzı ne gosterıyo artık ama bence sorun olmaz :D
sorun olmaz bana hep kendimden büyük hatunlar musallat oluyor
oluyor ya erkek çocuk ruhlu oluyor ciddi bakmıyor ama yinede şansını den bence
Maksimum 3 olabilir.
Önemli olan kalbinin güzelligi -.-
anlaşıyorsanız no problem :)
2/3 yaştan bişey olmaz
boşver pampa sana erkekmi yok :D
Kız yaşı sorun etmiyorsa erkek hiç sorun etmez
2-3 yaşa kadar müsade var benim gözümde
Kiz arkadasim 2 yas buyuk problem yok
Sorun olmaz.