Babamın annemi aldattığını nasıl anlarım?

18 yaşındayım pek kafamı kullanamıyorum biraz da ergenim haliyle düzgün karar vermek zor oluyor. bu yüzden aklı başında, zeki insanlar bana yardım ederse çok sevinirim. şimdi şöyle birkaç ay önce babamdan şüphelendim nasıl şüphelendiğimi hiç hatırlamıyorum küçük bir şeydi zaten sonra onun wp hesabını bilgisayarda açtım. bir baktım bir erkekle canımlı aşkımlı konuşuyor. birkaç gün bekledim çünkü kendi erkek arkadaşlarıyla bu şekilde cıvıttığı da oluyor. baktım ki babam besbelli yavşıyor. daha düzgün karar alabilmek için çok güvendiğim bir arkadaşıma gösterdim o da evet dedi. bir gün sonra kardeşime söyledim numarayı aradık erkek ismiyle kayıtlıydı ama kadındı. sonra dayanamayıp anneme söyledik baya tartışmalı geçti babam anneme vurdu küfürler etti babannemleri çağırdık bizi alıp götürdüler annemi her erkek yapar yapacak birşey yok boşanamazsın diye ikna edip eve geri yolladılar bizi babam normalde kötü bir insan değil ama sürekli hakaret eder sevgi göstermez falan o gün de anneme sevgi gösterince annem hemen yelkenleri suya indirdi ben hala sinirliyim ama. neyse babam yine parmağındaki yüzüğü çıkarmış lavabonun önüne bırakmış haftalardır orda duruyor insan unutsa illa ki görür günde en az 3 defa tuvalete gidiyor pazar günleri patrona para götürücem ayağına dışarı çıkıyor farklı saatlerde eve geliyor. ben tekrar wp hesabından bakardım ama kardeşim yaptı sanıp öldürmekle tehdit etmiş çok korkuyorum ama annem çok üzülüyor kadının yüzüne bile bakmayıp wp tan diğer kadının kölesi olmuş resmen anneme 1 defa öyle davranmadı nasıl anlarım wp a bağlanmaya çok korkuyorum
Babamın annemi aldattığını nasıl anlarım?