kardeşim gidecek. arkadaşları bir tekmil çek dediler.
adı soy adı doğum yeri mi söyleniyor
yoksa
adı soy adı yaşadığı şehir mi?
adı soy adı doğum yeri mi söyleniyor
yoksa
adı soy adı yaşadığı şehir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ad soyad doğum yeri. "Emret komutanım" yere ve zamana göre değişir. Komutanın yanına kendi giderse emret komutanım demesine gerek yoktur. Komutan çağırırsa koşarak gidip tekmil verip emret komutanım demesi gerekir. Bu arada askerde dayak ve küfür kesinlikle yasaktır. Asker dövmek suçtur , komutanlar için sivil mahkemeler hapis cezası verebilir o yüzden hiçbir komutan ( Kıdemli Astsubay Başçavuş hariç) kolay kolay cesaret edemez. Ben gözümle gördüm Başçavuşun askeri dovdugunu ve bile bile 7 ay ceza aldığını o yüzden Başçavuşun eyvallahi olmaz aman diyim 😁
Adı Soyadı Memleketi (Nüfusa Kayıtlı Olduğu İl).
25 yıllık bir asker olarak söylüyorum.
25 yıllık asker mi? Zor geçmiştir senin icin
Görev yeriniz nerde şimdi?
Cevap
8Cevap
İsim soy isim yaşadığı şehir yaşı hobileri fobileri ve askerdeki amacını söyler bu kosa künye uzun künye de aşk hayatından aile hayatına okul hayatı anlatır biyografisini. Askere giderken cv de götürsün söyleyin ona 😂
Ad soyad memleket emret komutanim sesi ciktigi kadar bagirsin he sivilde bagirana askerde bagirmayana deli diyorlar ogretirler zaten acemilikte herşeyi :)
Adı soyadı şehri tc nosu ve ikamet ettiği evin açık adresi
ya dalga geçme. mesela ali güven İzmir emret komutanım mı dicek? yoksa kütüğünümü söylücek? çünkü baba tarafı erzurum
Ad soyad memleket emret komutanim
Kimlikte neresi yaziyorsa orayi soylesin. Eger İstanbul filan derse veya kütük disinda baska dogdugu sehri soylerse yer tokadı kulağının köküne.
İsim soyisim memleket
Baba adi dede adi kendi adi.. Yaşadığı şehrin adi
ad soyad doğduğu il
Ad soy isim memleket
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar