Arkadaslar benim sevgilim yozgatli
Ama ankarada yaşıyor sizce askerliği nereye çıkar
Ama ankarada yaşıyor sizce askerliği nereye çıkar
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer YOZGATlıyım Antep'te askerlik yaptım, kardeşim ağrıda askerdi. Amca oğlu İstanbul'da bir diğer amca oğlu Şırnak Hakkari Urfa Diyarbakır vs.. vs..
Not: YOZGATlı insanları askere alıyorlarmı diyen arkadaşa ithafen Biz hazır kıta asker doğarız dostum 👍 Bizde askere giden erkeğe kına sürüp asker ocağına davul zurna ile gönderirler.
Insallah G. antepe düşer yaaaa
Doğuya çıksada çatışmaya girmez rütbeli işinin eri askerler çatışıyor standart bişey yok batıda doğan doğuya gider diye bişey ama dayılarım iç anadoluda doğdular 2 si doğuda yaptı 1 i İstanbul'da yaptı ben giderim doğu olsa batı olsa farketmez neticede vatan toprağı. ölünce peygamberin şefaatine nail olmak var allah kerim
Sevgilinin amcası dayısı nereye çıktıysa büyük ihtimalle oraya çıkabiliyor
Cevap
18Cevap
birincisi aile baglidir erkek kardesleri batida yaptiysa acemi birlik canakale cikar doguda askerlik yapar
2 erkek kardeşler ilk erkek o
Evet
Kütük yozgatta ise yozgat hariç yer yere. Ankarada ise Ankara hariç her yere çıkar.
yozgatli insanlari askere aliyolar mi lan sjkhsjhs
nasil yozgatli olabilmis ya
Şaka mı yaptın?
belki ben bu kadar şaka yapabiliyorum? belki benim kabiliyetim bu kadar? üstüme gelmeyin
Yok eğer şaka ise çok kaliteli bir şaka 👍 Yoksa herkes bilir YOZGAT Sivas Nevşehir Kırşehir kısaca içanadolu yiğidin harman olduğu asker doğan asker yaşayan ve ölenlerin memleketidir.
Şaka yaptığını düşünüyor sanırım
kayseri - yozgatlilarin askerliği hep doguya cikiyor kendimden biliyorum şirnakta yaptim
Yozgatlılar vatanına en çok sahip çıkan insanlar oldugu için kesinlikle doğuda bir yere çıkacaktır
Ne mezunu. boyu posu ne. bunlarda kriter.
Lise terk 1.72 boyu ama gözlüklü
şans işidir genel kurmay bile bilemez :)
Doğuya büyük ihtimal.
Of :(
Kardeş Allaha inancın yok mu senin? Kader de ölmek varsa kişi burada da ölür Allahın izni ile bir şey olmaz.
Blli olmaz artk o işler
hakkari yüksekova :D
Igdir a. cikar
Hiç belli olmaz.
Şemdinli
şans
İstanbul
Belli olmuyor o
Dusseldorf a cikar
Onu biz bilemeyiz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar