Herkes eşime destek olurdum demiş. Zannetmiyorum. Bu ülkede tecavüze ceza bile verilmezken ses çıkarmayan herkes buraya toplanmış destekten bahsediyor
136 Yorumla- +1 yıl
@xbusraaaa Sen ne saçmalıyorsun yahu. Bu saçma yorumuna bir cevap verme gereği hissetim. Bir insan bu kadar mı saçmalar. İşte eğitimsiz ve dinci bir insanın eline internet ve bilgisayar verince böyle oluyor.
Öncelikle Türkiye'de tecavüze verilen cezalar oldukça fazla, hatta gereğinden daha fazla. Fazla ceza da fazla adalet değildir. İkinci olarak Türkiye'de asıl ceza verilmeyen taciz ve tecavüz iftirası atan kadınlardır. Asıl bunlara ceza verimiyor. Her durumda serbest bırakılıyor. Hiçbir kanıt olmamasına rağmen, taciz ve tecavüzden 80-90 yıl hapis alan erkekler var. Bütün düşmanlıklar erkeklere yapılıyor. Kadınlara tapılıyor bu ülkede , resmen tanrı olarak görüyorlar kadınları. Sen ise saçmalığın nirvanasındasın. Hadi tamam atıyorsun, sallıyorsun ama bari biraz ufak da civcivler yesin. - +1 yıl
Çünkü aç gözlüsünüz, erkek düşmanısınız ve erkek sorunlarını umursamıyorsunuz da ondan. Medya da sadece kadınların mağduriyetlerini gösteriyor. Bütün düşmanlıklara erkeklere. Türkiye ve Abd dünyanın en erkek düşmanı ve dinci ülkeleri bence.
- +1 yıl
Beni yargılayan da her şeyi doğru biliyor olsa :) öncelikle arkadaşım üslubuna dikkat et saygısızlasmaya gerek yok burda herkes kendi düşüncesini paylaşıyor. Dine yorum yapmak senin haddine değil bana cahil diyene kadar dön de bir cümlelerini oku. Dinime küfreden müslüman olsa. Neyse bunu geçiyorum. 15 yaşındaki tesettürlü bir kız tecavüze uğruyor. Şikayette bulunuluyor ve mahkeme adamı serbest bırakıyor adamın savunması "olgun gözüküyordu büyük zannettim." Adam ceza almıyor ve serbest bırakılıyor. O kişinin büyük veya küçük olması durumu değiştirmez. Tecavüz asla meşrulaştırılamaz. Hani o çok işliyor dediğin adalet bu yıl fetöyü getiren kişilerce milleti fetöcü diye suçlayıp içeri aldığında tecavüzcüleri dışarı saldıgında bitti.
- +1 yıl
Sen sadece kadınların penceresinden bakıyorsun olaya. Bahsettiğin olayda kanıtlar var mı, tecavüz gerçekleşmiş mi hiçbir şey şey bilinmiyorsa, bu sebepten serbest bırakılmış olabilir. Siz müslümanlar olayları hiçbir zaman birden fazla yönlü düşünemiyorsunuz. Analiz yapamıyorsunuz.
- +1 yıl
akp feministlerin savunduğu her şeyi istisnasız bir şekilde kanunlaştırdı ve hepsini de uyguluyor. Feministler ne düşünüyorsa akp de bunu uyguluyor. Akp döneminde taciz ve tecavüz iftirası atan hiçbir kız, bak istisna bile demiyorumm, istisnasız bir şekilde hiçbir kız ceza almadı. Ama iftira ile binlerce erkek hapse atıldı. Bunların bir kısmı anlaşıldı sonradan ve erkek serbest kaldı ama serbest kalmayıp hapis yatan binlerce erkek var. Çünkü "kadın beyanı esastır" diye saçma sapan feminist kanunlar var. Akp bunların hepsini çıkaran partidir. Akp ye oy verenler de aynı zihniyette, sosyal medyada insanların fikirleri , düşünceleri her şeyleri belli. Akp ye oy verenler kadın bir suç beyanında bulunduğu zaman ne yorumlarda bulunuyor biliyor musun? Kadın böyle bir konuda yalan mı söyleyecek diye yorum yapıyorlar. Hiçbiri şunu düşünemiyor, bu kadar çok taciz ve tecavüz iftirası var. Acaba kız iftira atıyor olabilir mi, kanıt var mı? Bunları asla sormazlar.
- +1 yıl
Bunları sormamalarının, düşünmemeleri ve sorgulamamalarının nedeni, çünkü islamda kadına resmen tanrı gözüyle bakarlar. Resmen kadınlara tapıyorlar. Bak buraya yüzlerce haber paylaşırım. Kadın erkeği katlediyor ve kadın diyor ki taciz edildiğim için katlettim. Peki kanıt var mı yok. Kadın keyfine göre erkeği katlediyor. Ve sonuç ne biliyor musun, kadın serbest bırakılıyor. Bunun gibi yüzlerce haber var. Kız erkek arkadaşını bıçaklıyor ve öldürüyor aldığı ceza 10 yıl. Anne olan bir kadın 2 tane erkek çocuğa işkence yapıyor. Bak şiddet demiyorum işkence diyorum. Sadece 3 yıl hapisle yargılanıyor. Kızın biri hırsızlık yapıyor. Polislerin kadının ellerini bile kelepçelemiyor ve serbest bırakılıyor kız. Ama 7 yaşındaki baklava çalan ufacık bir erkek çocuğu 17 yıl hapis alıyor ve elleri kelepçeli götürülüyor.
- +1 yıl
Bana ne islamı savun ne de feminizmi. Bunların ikisi de erkek düşmanı. İkisi de birbiriyle yarışa girmiş durumda. İslamda erkek hakkı falan yoktur. İslam kadın üstünlükçü bir dindir. Feminizm de kadın üstünlükçü, erkek düşmanı dogmatik bir dindir. Yani bunlar aslında aynı düşünce ve zihniyet yapısında olan iki tane dindir. Erkek haklarının güçlenmesi için bunların azalması lazım. Erkek haklarının gelişmesi meninizm ve mgtow gibi akımların yayılması ile gerçekleşecektir. Ayrıca feminizm, femdom, findom gibi erkek düşmanı oluşumların da tamamen yok olması gerekir.
Din bir zehirdir ve insanlığa sadece zarar vermiştir. Bak biraz önce bir kadının açtığı konuyu gördüm ve dinci şeyler söylüyordu, dinden bahsediyordu sürekli. Ve kadın tecavüz iftirasına uğrayan bir erkeğin haberinin paylaşıldığı konuya girip, iyi olmuş yazan bir kadındı. Her türlü kötülüğün altından din çıkıyor. Dogmatik her ideoloji ve dinler zararlıdır. Bunlarla mücadele edilmeli. - +1 yıl
Kadın tarafından düşündüğüm falan yok. Bir kez daha yineliyorum dinimi yargılamak sana düşmez. Siyasi göründe beni baglamaz. Senin yorum yapmaya çalıştığın şeylerin ben bölümünü okuyorum geç bu işleri. Kimse kanıtlanmamış bir şeyden ceza almaz babam polis ordan biliyorum. Üstelik kanitlayamadigi için tecavuzcusu ortalıkta gezen de var. At gözlüğüyle bakan sensin burda. Azıcık ufkunu genişlet diyeceğim ama sende nerde o beyin
- +1 yıl
ahahah bir de bunun bölümünü okuyorum demiş. :D :D Hukuk mu okuyorsun yani. İşte TÜrkiye'de neden adalet olmadığının sebebisin demek ki. Hiçbir şeyden haberin bile yok. Kanıt olmadan ceza vermezler öyle mi? Dur bakayım o zaman haber linklerini atayım sana. Senin dünyadan bile haberin yok.
- +1 yıl
Erkek hakları bunca zamandır süregelen birşey. Kadın hakları erkeğin kadını ezmesi ve hor görmesi sonucu ortaya çıktı. Eski zaman kadınlarına bakarsan durumu göreceksin. 1940 li yılların fotoğraflarını incele. Fotoğrafta erkek oturur vaziyette kadın ayakta ve ona hizmet etmeyi bekleyen vaziyette. Kadın her zaman haklıdır asla demiyorum fakat erkek her zaman doğrudur diye bir şey de yok. Bunlar olaylara göre değişen şeylerdir. Ayrıca İslam dini kadına önem verir evet. Çünkü "cennet annelerin ayakları altındadır" tabiri geçer. Kadın dünyaya bebek getiren kişi olduğu için hep yeri özeldir. Diğer konulara gelecek olursak. İslam eşitlikçi bir dindir.
- +1 yıl
Bana üslubunu düzelt diyorsun kendi üslubuna bak. Kimde beyin olmadığı belli.
- +1 yıl
Manipülasyon yapıp duruyorsun. Söylediğin her önermeyi çürüttüm. Hiçbir şey bildiğin yok."Kadın beyan esastır" kanunundan bile haberin yoktur muhtemelen.
- +1 yıl
Bak sadece ERKEK UZERINDEN DEVAM EDIYORSUN. Bana laf çarpana kadar Türkiyenin tecavüzce 5. ülke olduğunu aklında bulundur. Kadınlar kendi kendilerine mi tecavüz ediyorlar? Bizi de bu hale siz getirdiniz. Ben erkeklerin de haksızlığa uğradığını kabul ediyorum fakat ben bunu kabul ettik diye daha az kadın da haksızlığa uğramış olmuyor. At gözlükleriyle bakma. Ac ve tecavüz edilen kadınların haberlerini de bir oku. Kadın düşmanı seni.
- +1 yıl
Ben kadın düşmanı değilim ama sen erkek düşmanısın. Hangi yorumuma dayanarak kadın düşmanı diyorsun. Gösterir misin o yorumu bana. Erkek haklarını savunanlara kadın düşmanı diyen feministler bunu bir amaç doğrultusunda yapıyor. Amaçları erkeklerin erkek hakların savunmaması, buna engel olmaya çalışıyorlar. Çünkü bu şekilde erkekleri rahatlıkla köle yapabileceklerini düşünüyorlar. Asıl erkek düşmanlığının kralıdır bu. Türkiye'de tecavüz dünyada 5. falan değil. Bu sadece bir mit. Yok böyle bir şey. Bahsettiğinm olaylar çok nadir.1 seneden taciz ve tecavüz olayları 300-400 kere oluyor. TÜrkiye'de kaç insan yaşıyor peki bunun farkında mısın? 80 milyon insan yaşıyor. Sadece yüzde 0.00001 lik bir azınlık bu suçları işliyor. Yani ortada sanki bir savaş hali varmış gibi feministlerin bu şekilde bir psikolojiye girmesi, bu tarz olayları kullanarak, sadece kadının penceresinden bakarak kadınlara üstünlük veren "kadın beyanı easastır" gibi kanunları savunuyorlar.
- +1 yıl
Şimdi şu dünya da en zor şey olan "cahil ve laftan anlamaz yalnızca at gözlükleriyle dünyaya bakan bir insana" laf anlatmanın ne kadar zor olduğunu sayende bir kez daha görmüş oldum. İyi akşamlar ben burda cahil ve asla beni anlamayacak insanlarla laf çarpıştırmak istemiyorum.
- +1 yıl
Sen diyorsun ki, kimse masum bir erkeği kanıtsız hapise atmaz. Bunu söyleyen sendin ve ben de aksini kanıtladım ve gösterdim sana. Ki ben sana fazla haber de atmadım. Bunun gibi olaylar sürekil oluyor. Yüzlercesi var. İşin bundan da kötüsü , ana akım feminist medya bunları asla paylaşmıyor. Neden paylaşmıyor. Çünkü erkeklerin sorunlarını umursamıyorlar. Bu çok kötü bir durum. Erkekleri değersiz köleler olarak görüyorlar.
Sen kendin bu haberleri ya okumamışsın, ya da umursamıyorsun. Yoksa neden diyesin ki, kanıtsız kimseye ceza verilmez diye. Bütün ayrımcılıklar erkeklere yapılıyor. Kadınlara hiçbir ayrımcılık yapılmadığı gibi, kadınlar hem üstün görülüyor, hem de çok aşırı derecede kadınlara üstünlük veren kanunlar var. Kadın kocasına tecavüz etti diye dava açıyor, ortada hiçbir kanıt yok, adama 18 yıl hapis verdiler. Bu olay Türkiye'de oluyor. Bir başka olay, kız babası kendisine kredi kartını vermediği için, kendi öz babasına taciz iftirası attı. Ve bu da Türkiye'de oluyor. - +1 yıl
Ve sonuç ne biliyor musun? Bu iftiracı kızların hiçbirisi ceza almıyor. Erkeklerin yaşamı değersiz ve önemsiz görülüyor. Neden taciz ve tecavüzün cezası yüksek verilirken, taciz ve tecavüz iftirası atanların cezaları yüksek ve eşit bir şekilde verilmiyor. Yahu bırak cezayı şu ana kadar Türkiye'de iftira atan, iftira attığı anlaşılan hiçbir iftiracı kadına ceza bile verilmedi diyorum. Ortada çok büyük bir erkek düşmanlığı var.
- +1 yıl
Cahil ve embesil olan sensin, düzgün konuş. Tartışmayı bilmiyorsan da yorum yapma.
- +1 yıl
Yahu işin komik yanı ne biliyor musun, benim çeyreğim kadar kitap okumamış bir cahil olan sensin. Ne yabancı dil bilirsin, ne bir başarın vardır. Ne feminizmi bilirsin, ne kanunları bilirsin. Hİçbir şey bilmeden her şeyi bildiğini zanneden bir cahilsin. Ama bir de bunun üstüne, senden çok daha akıllı , zeki ve bilgili olan birine cahil diyorsun. Senin gibi biriyle konuştuğum için bile kendini şanslı hissetmelisin. Benim okuduğum kitapların yüzde 10 unu okumuş olsan emin ol böyle bir üslupla, bu kadar saçma sapan, hiçbir şey bilmeden bu kadar kesin konuşmazdın.
- +1 yıl
Yabancı dil bilip bilmemek insanı cahillikten kurtarmaz. Bak sen hala kurtulamamışsın:) üstelik yabancı dil biliyorum 3 dil biliyorum ama bunlarla senin gibi buralarda böbürlenmiyorum. Ne bir iş başarırsın demişsin yaşadıklarımın yüzde birisini yaşayıp bu kadar yol gelebilir miydin acaba :) sana acıyorum samimi söylüyorum. Daha beni tanımıyorsun ama sana göre hiç bir iş başarmamış ve yabancı dil bilmeyen bir insanım. Bu durum da trajikomik ya neyse. İnsanlar cahil olmamak için yabancı dil bilirler ve belirli işler başarmışlardır demek hıım. Lütfen samimi söylüyorum bu kadar cahillikten bahsedip cahil kalma ya. Okudugun kitaplar zerre umrumda değil sanırım sağdan soldan aşk romanları okuyarak hayatını geçiriyorsun:) bir mesaj at da sana birkaç kitap önereyim ufkun açılsın belki seni bu cahillikten kurtarabiliriz.
- +1 yıl
Senin gibilerde zannediyor ki çok kitap okumuş olmak insanı cahillikten kurtarır, çok kitap okumuş olmak değil canım doğru kitapları okumuş olmak o sen olayı yanlış anlamışsın. Şimdi lütfen kaybol midemi bulandırdın. Beni cahillikle suçlayan cahille daha fazla münakaşaya girmek istemiyorum.
- +1 yıl
Yabancı dil bilmiyorsun, aşk romanı okuyan biri değilim ama klasik, temel edebiyat eserleri sayılacak bir aşk romanı ise okunabilir. Genelde okumam orası ayrı. Neyse konu bu değil. Sen şimdi hep islamı savunuyorsun, hem de zeki biri olduğunu zannediyorsun. Zaten her şey ortada.3 tane dil biliyormuş :D :D ahahahahah Yahu bana cahillikten bahsetme. Fazla cezayı fazla adalet zanneden, hukuktan bir haber olan, dünyada ne olup bittiğinden bir haber olan biri kültürlü ve zeki biri değildir. İnan ki senin öğreneceğin çok şey var. O zaman benim gibi kültürlü ve bilgili insanların dediklerini daha iyi anlarsın. Şu an hiçbir şey bilmeden her şeyi bildiğini zannetmen, fazla kitap okumaman , ingilizce bilmediğin için, dünyadaki gelişmeleri de takip edememen vs gibi sebeplerden. Ama bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Senin bana önereceğin kitapların çoğunu okumuşumdur ben. Gerçekten benimle bilgi kültür falan yarışamazsın. Zaten hukuk konusunda 0 sın, ingilizcen 0. Kısacası 0 da 0 elde var 0. :D
- +1 yıl
Ad hominem yorumlarınla uğraşamayacağım. Hiçbir argüman sunamayıp, sadece hakaret eden birisin. Ben senin seviyene düşmek istemiyorum. Ettiğin hakaretler de kendi seviyeni gösteriyorsun. Kimin cahil ve zekasız olduğu belli. Konuyu uzatıp duruyorsun.
- +1 yıl
Sus artık, kapansın konu. uzatıp uzatıp durma.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma sapan sorular sorma yahu gece gece. Ne yapılabilir böyle bir durumda. Gidilir dava açılır hepsi bu. Her filmde izlediğin şeyi soruyor musun sen?
01 Yorumla
+1 yılSuç aletini keser sonra da adalete teslim eder kendi cezamı da çekerdim...
04 Yorumla- +1 yıl
Güncel.
Bir şerefsiz için cana kıyacak değilim çocuk olsa mecbur sahip çıkarım ne günahı var çocuğun :-(
Bu durumu yemesem de yutkunmak zorunda kalırım - +1 yıl
Olayı engelleyememişim daha ne yapıcam ki öldürmek içimi serinletmez en güzel bir daha zarar veremeyecek hale getirmek zaten ölmekten beter olur...
- +1 yıl
@Polisafyon Adamı öldürünce eline ne geçecek?
O zaman karımıda öldüreyim tecavüze uğramış
Çocuğu da aldıralım canı zaten ben veriyordum.
Ayrıca insan kendi çamurunu atar başkasına çamur atmadan söyliyeyim...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılFazladan bir ev kiralarim, odaya adami atar heryerden zincifle baglarim, baglarim serumu , yasam destek unitesini, ilk once tirnaklarinin arasina civi sokmakla baslarim, sonra karacigere demir cubuk, deri yuzme
00 Yorumlaİnsanlara karşı hümanist duygularımın bir bıçak gibi kesildiği an olur. Empatisizliğin dibine çöküp onu yapanı o en dibe indirip üstünü toprakla örterdim.
03 YorumlaKarımı boşamazdım kürtaj süresi geçtiyse de yapacak bişey yok doğururdu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerede ve nasıl ve neden uğruyor o tecavüze. Her halükarda boşanırım, ama o tecavüzü yapanıda şişeye oturturum.
00 YorumlaDiğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. yanında olacağım kesin. Ama karşı tarafa iyi şeyler yapmam. Hapis bile görebilirim yani. Allah korusun
00 Yorumla
+1 yılHakkını savunurum daha çok destek olurum sanırım ama adamı bulursam kesin kafasını kesip kanını içerim
10 YorumlaDiğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. O tecavuz edeni yakalar ujj bejjj kiside biz ona tecavuz ederdik
00 Yorumla
+1 yılBoşardım erkek icin olsaydım soylemesi gerek
12 Yorumla- +1 yıl
Off kizim yalani sevmiyorum ben ne olduysa soylucek gideriz hakkimizi arariz
- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılan net serefsizdir😊
10 Yorumla Kesip ağzına veririm tecavüzcünün
00 Yorumla
+1 yılo adamı mahfederdim ama karımı asla bırakmazdım
00 YorumlaSuçluları tarihten silerim
10 Yorumla
+1 yılsen bisimi yasadin
13 Yorumla- +1 yıl
hmm anldm
- +1 yıl
Ne kadar meraklisiniz
+1 yılFelaket telali misin kanka
00 Yorumlabu nasıl fantezi lann
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkatil olurdum sanırım
00 YorumlaKatil olma sebebi..
00 Yorumla- Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılAldirirlar
00 Yorumla Cinayet sebebi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsacma bir soru senin basina gelse naparsin
00 Yorumla
+1 yılAllah korusun
00 YorumlaAdamı öldürürüm
00 YorumlaDiğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. kazıga oturturumm
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?