Ellerimi hissetmiyorum. Ne yapmalıyım?

Yurtta kalıyorum odadayım arkadaşım sabah geç kaldı sınavına ona yetişmek için apar topar çıktı yatağımı düzelt dedi elimi yüzümü yıkadım yorganını düzelttim sonra ellerimde inanılmaz bir ağrı ve karıncalanma oldu seğirme oldu damar gibi parmaklar kendi kendine attı ve ağrı devam etti ben gittim ellerimi yıkadım yok geçmedi banyo ettim geçmedi ve şöyle söyleyeyim sanki benim ellerim değil gibi hissediyorum onun yorganına dokunduktan sonra oldu bu arkadaşım din işlerini biliyor bikeresinde bana dokunmuştu o dokunduğu yer çok acayip ağrımıştı bir hafta halsiz hissetmiştim.

Yorgan ellediğim gibi ellerim sanki başka birinin elleri ve bugün ellerim hep yüzümü elleiyordu bir bakıyordum ellerim yüzümde farkında değilim normalde böyle hareketlerin yoktur.

Sen kuruntu yapıyorsun diyenler hayır yapmıyorum bunu yazma ne yapmış olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Yorgana dokunduğum gibi ellerimde ağrı oldu hiçbir sağlık sorunum yok hastaneye sayılı gitmişimdir dokunduğum gibi oldu ve ellerimi duvarlara vurmak istiyorum şu an acayip bir his anlatamıyorum sanki başka el
Güncellemeler
+1 yıl
Çok kötü bir rüya gördüm tecavüze uğruyordum rüyada o kadar gerçekti ki uyandığımda ağladım ellerim titriyor huysuzluk devam ediyor lütfen yardım edin bunun da Allah'tan olduğunu biliyorum sabrediyorum onun için bildiğiniz birşey varsa hemen uygulayacağım.
Ellerimi hissetmiyorum. Ne yapmalıyım?