Son zamanlarda ellerim tahriş oldu. Böyle üst taraf çok kızardı ve ara sıra kaşınıyor. Ne yapmalıyım? Nasıl sabunlar kullanabilirim?

Son zamanlarda ellerim tahriş oldu. Böyle üst taraf çok kızardı ve ara sıra kaşınıyor. Ne yapmalıyım? Nasıl sabunlar kullanabilirim?

Umarım geçer demekten başka bir çare yok çünkü galiba soğuk ortamda kalmış bakımsız kalmış bir de bakım yapmazsan üzerine bir de kötü şartlarla sürekli çalışmak zorunda filan kalırsan ellerin mahvoldu bu çok normal bir şey nemlendirici kremler al burada biraz parada kıymanı isteyeceğim çünkü kaliteli nemlendiriciler genelde pahalı oluyorlar o yüzden biraz Parana kıyman gerekecek düzenli olarak kullanırsan belli bir süre sonra düzelir.
#reda
Merhabalar 🌸
Değişen hava koşulları, cilt tipimiz ve kullandığımız ürünler derken elimizin tahriş olmasının pek çok nedeni var. Bunun için ilk başta yapılması gereken şey cildimiz için en iyi sabunu bulmaktır. Bazı sabunların kokuları güzel olsa da içeriğinden kaynaklı cildimize zarar verebiliyor. Kullanacağımız sabunun içeriğinin cildimiz kadar özel olması gerekiyor. İçerisinde alkol ve paraben içermemesi ve cildin doğal PH'ı ile uyumlu olması çok önemli.

Ben de cildim için en iyisini aradım ve aradığım tüm özelliklere uygun bir sıvı el sabunu ile karşılaştım. Savon De Royal Pearl serisi 4 farklı kokudan oluşuyor. Cildime zarar vermiyor, cildimi oluşabilecek olan tüm olumsuzluklara karşı koruyor.

Vanilya kokusu sevenler buraya! Misk ve vanilyanın buluştuğu harika bir koku. Narin müge çiçeği ve tatlı mandalina aroması ile sürekli ellerimi yıkamak istiyorum. İşin güzel tarafı ellerimi ne kadar sık yıkarsam yıkayayım zarar vermiyor, kurutmuyor :)

Uzakdoğu’nun mistik ve gizemli kokularıyla banyoma eşlik ediyor. İçerisinde yasemin, amber ve zencefil aromalarını barındırıyor. Cildin gün boyu nemli kalmasını sağlıyor.

Tatlı portakal ve galbanum ile paçuli ve vanilyanın birleşimi size meyve ve çiçek kokularıyla eşsiz anlar yaşatıyor. Şık ve aromatik olmasıyla bu serinin tamamına bayılıyorum!

Baroque Pearl üst notalarında tatlı meyve kokuları, orta notalarında yasemin çiçeğinin büyülü romantik kokusu, alt notalarında vanilya ve sandal kokusu barındırıyor. Zarif şişeleri ve sofistike görünümü ile Baroque Pearl, serinin “şık ve zarif” temasını yansıtıyor.
El hijyeni ve bakımı konusunda benim en büyük destekçim Savon De Royal Pearl serisi. Kime tavsiye ettiysem herkes sonuçlarından çok memnun kaldı ve onlar da severek tavsiyelerde bulunuyor. Mutlaka sen de denemelisin :)
Cevap
1Cevap
Cildiyeye gidebilirsin en iyisini o bilir :)
krem verip yollar gibime geliyor ya. gitmeden çaresini arıyorum :D
İhtiyacınız olan o olduğu için verir :) Bence işin ehlinin tavsiyelerine uymak sizin için daha iyi olacaktır 😊
Nemlendirici, bebe yağı ya da zeytinyağı
sağol bakıyorum şimdi netten
Hametan sür tahriş olan bölgeye
bakayım bir neymiş sağol
Bol bol nemlendirici sürün.
kalitelisini kullan
ucuz market sabunu aldım ama çok kullandım manyak gibi. temizlik takıntısı oldu
Krem sür
Okb mi var
Fazla sabunlama
temizlik takıntım var sanırım
İyi yıkamıyorsun belki