AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Fare
Fareden korkmayan tek kadınsın heralde tebrikler :D küçük fındık faresi miydi yoksa bildiğin kocaman lağım faresi mii!!
Yok yok tek değilim korkmayan var:) fındık faresi
Ya genelde ufacık böcekte bile kadınlar basar çığlığı :D Peki onu nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı, büyük müydü falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adam çok dayanıklı ve hızlılar ya!! yakalamak mümkün değil.. Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D
Uzun uzadıya anlatılacak bir durum yok. Yazlıkta kapının önüne yapışkan kağıt koymuştuk. Oraya yapışmış. Canlı canlı çöpe atmamak için kağıdı ters çevirim ezdim ve attım o kadar
Hatirlamiyorum😂
Hamam böceği
Öldürmedim ztn isresemde öldremem
Hamam böceği
Fare
E ne oldu şimdi yanıtlayınca sanki.. Yalnız bu arada bildiğin korkusuz şövalye çıktın bunlardan korkmayan kadın mı var be :D Fare küçük fındık faresi miydi yoksa bildiğin kocaman lağım faresi mii?
Cevapladın bari sonunu getir ya.. zehri saldın gittin ne problem bir şeysin ya allalllaa :D
Fare katiliyim ben😄
Fareden korkmayan tek kadınsın heralde tebrikler :D küçük fındık faresi miydi yoksa bildiğin kocaman lağım faresi mii!!
Her ikisi
Yok artık sen aşmış gitmişsin hemcinslerine göre bu konuda! Peki hatırladığın en büyük fare ne kadardı yaklaşık ve onu nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adam çok dayanıklı ve hızlılar ya!! yakalamak mümkün değil.. Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D
😄😄Başlıyorum bismillah 😄😄
Bekliyoruz ama kısacık yazmayın ya uzun uzun detaylı anlatın şunu diğer türlü bir şey anlaşılmıyor taktik anlamında ki onlarca yorumdan sanırım en cesur kişi çıktın :D
Bizim eski vardı, orda fare yuvası vardı sanki 😄 öldürüyom öldürüyom bitmiyor maşallah😄 en son öldürdüğüm fare de küçük fareydi. Anama bişi lazımdı tam olarak hatırlamıyorum çünkü baya oldu eski evde bulunuyordu annemin istediği şey, bende almaya gidim derken adımımı attığım gibi baktım jet hızıyla siyah bişi geçti oradan 😄 ama bağırmadım değil 😄 hay dedim yine mi siz😄 aldım elime fırça sapını ama varya o küçük fare beni baya bir peşinden koşturdu pislik 😄 kapıyı kapattım sapı aldım yakalamaya çalışıyorum. Yakalıyorum ama elimde ki sap işe yaramıyor, gittim bahçeden kürek getirdim başı büyük geniş ya, gittim bu sefer fare uyuzu afedersin gitti bir deliğe girdi 😄 yine önceki sapı aldım yani kürekte işe yaramadı 😄 aldım sapı o girdiği deliğe bastırıyorum fare orda eziliyo tabi ama ölmemiş daha kuyruğundan tutup çıkardım baktım yaşıyor yere koydum bir kürekte başına vurdum sonra Allahın rahmetine kavuştu 😄😄 attım tavuklara verdim gerisini onlar halletti 😂 ama çok öldürürdüm far
Buradaki onlarca yorum arasından en cesurusun uzun uzun anlatmışsın sağol biz de yaşamış gibi olduk :D yalnız okurken cesaretine şaşırıp bu ''fake hesap mı acaba, erkek mi'' diye de düşünmeden edemedim yalan yok :D benim tanıdığım kadınlar böcek görse bile kendinden geçiyor.. Fakeysen de söyle ya bizbizeyiz şurada :D
Fake değilim yaw işim gücüm yok fake hesapla gezcem
Buradaki erkeklerin en sevdiği iştir normalde kadın profili açıp hedefe yürümek
Doğrudur
Neyse o kadar emek verip yazdın bizim için bize de sana inanmak düşer:)) Ya peki karşılaştığın en büyük fare ne kadardı.. bazı lağım fareleri kafam kadar oluyor hatta onlar insana bile saldırıyor, zıplıyor, hopluyor falan.. Karşılaştığın en büyük ne kadardı, nerede gördün, nası öldürdün onu da anlat lütfen biraz önceki gibi baştan sona.. en büyüğü merak ediyoruz sen en küçüğü anlatmışsın!! :D
Eyvallah. İnan anlatmak isterdim ama olayı tam olarak hatırlamıyorum yanlış anlatmak istemiyorum.
Hatırladığım ilk gördüğümde anneme sesleniyorum anaaaa gel burda jijo var 😂 yani kirpi var. Annem gelip bakıyor salak kızım bu faredir fare diyor 😂😂 onun için net hatırlamıyorum çünkü uzun zaman oldu
Üzüldük şimdi buna :D peki fare dışında o kadar eski olmayan neler var öldürdüğün genelde kadınların korktuğu hamam böceği, kırkayak vs gibi olanlardan :D
Hamam böceği mi 😄 çok masum hayvan ama tiksinmemek elde değil hamam böceğinden. Kırkayak desen insanların geneli korkuyor ondan. Tehlikeli bir hayvan. Öyle bilerek fare çok öldürürdüm dediğim gibi. Ha bir keresinde yılan öldürmüştüm ama acayip korkmuştum. Balkonda gördüm bizim balkonda da vilada sapı bulunur onu aldım sırtına vurdum bağırdım gerisini babam abiler bağırmamla geldiler hallettiler ama küçük ince bir yılandı. Onun dışında hayvan öldürdüğümü hatırlamıyorum bilerek yani
Yani cidden farklıymışsın bu konuda hemcinslerine hatta senin fare öldürdüğün kadar diğerleri sinek öldürmemiştir.. nası hatırlamıyorsun yav :D
Yaşlandım artık 😄
Kırkayak yaa iyy
Ya onların bazıları çok uzun ve ince hatta çıyan diyorlar büyük müydü peki korkmadın mı? Kadınlar genelde çok korkar :D
Yemek yiyorum...
Yaa offf ne yan çizdiniz!
Hiçbir hayvanı öldürmem
sinekk :)
Niye?
Uğur böceği :/
Sivri sinek 😊
yaklaşmaya bile tiksinirim ne öldürmesi 😂
Yok hiç öldürmedim
Oldurmedim korkmam
Arı ve kertenkele
Oldurmedm
Pek öldürmem kıyamam
Amaç ne
Tarantula
Yok artık tarantulayı nerede gördün Türkiye de var mı ki?
Vardı ki öldürdüm. Daha doğrusu tek başıma değil dayımla
O sayılmaz tek başınıza yaptıklarınızı soruyorum.. Genelde kadınların çok korktuğu hamam böceği, kırkayak vs gibi olan haşerelerden neler var peki?
Böceklere tek başıma hayatta yaklaşamam ne öldürmesi
Fare
Her türlü öldürdüm 😅
Yok artık :D Başka kadınlar görse abartmıyorum bayılır bunları:)) Hemcinslerine göre cesurmuşsun baya bu konuda.. Peki hatırladığın en büyük ne kadardı ve onu nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı, büyük müydü falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adam çok dayanıklı ve hızlılar ya!! yakalamak mümkün değil.. Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D Yüzlerce yorumdan arasından da sanırım en cesur olanı!
Elimde tel süpürge ile öldürdüm topuzuyla vurunca ölüyor zaten
Ya iyi ki bii baştan sona anlatın dedik bu şekilde hiçbir şey anlaşılmıyor
İyi de başı ve sonu bu pek önemli birşey değil ki yakala vur öldür sonra fırlat bu kadar
Ya hiçtee.. onlar çok hızlı ve dayanıklı ufak tefek böceklerden bahsetmiyorsun ki!! Hem bizim için önemliydi herkes senin gibi değil çoğu insan korkar.. küstük:((
Hee çok önemli ya iyi fare çıkarsa yakalanma anından ölüm anına kadar çeker YouTube atarım
Aman aman dalga geç sen
Tamam
Hamam böceği
Şaka yapıyosun hamam böceğinden korkmayan kadın var mı :D özellikle bazıları cidden normale göre çok büyük oluyor hiç öyle olanlara denk geldin mi?
En sevdiğim ayakkabımla öldürmüştüm hsjdjsj
Büyüktü öldürdüğüm
Peki onu nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adam çok dayanıklı ve hızlılar ya böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D
Hamam böceği
Şaka yapıyosun hamam böceğinden korkmayan kadın var mı :D özellikle bazıları cidden normale göre çok büyük oluyor hiç öyle olanlara denk geldin mi?
İnsan mecbur olunca öldürüyor napayım😃
Benim tanıdığım kadınların çoğu görse bayılır :D sen biraz farklıymışsın cidden bu konuda:)) Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adam çok dayanıklı ve hızlılar ya böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D
Bizde raid var ilaç onu çok az sıkıyorsun üzerine hemen ölüyor
Sinek
Hic biri
Böcek öldürmedim
Çok örümcek öldürdüm
Küçük örümceklerden mi bahsediyorsun? Peki genelde kadınların korktuğu hamam böceği, kırkayak vs gibileri görünce tepkin ne oluyor?
Onlardan pek korkmam
Yılan
Yok artık :D yılandan korkmayan tek kadınsın heralde tebrikler :D çok mu küçüktü ya da tek değil miydin?
Tek değildim kızlar korkuyor diye öldürdüm kimsenin çığlığını çekemezdim 😁
Hahahh o çığlıklar için yılan olmasına gerek yok en ufak böcekte bile basıyorlar çığlığı :D Ya peki yılanı tam olarak nerede görüp nası öldürdün? Büyük müydü? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın saldırmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. yılan bu sonuçta!! adamlar çok dayanıklı ve tehlikeliler, kolay kolay ölmez diye biliyorum yılanları... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular çok merak ettik :D
Küçüktü kafasına büyük taş atmıştım vıcık vıcık oldu
Ya iyi ki baştan sona anlat dedik!! Şurada yüzlerce cevap var ve belki de en cesur kişi olabilirsin verdiğin yanıta bak.. Sanki üşenmeyip yazsanız bir şey olur.. iyi ki merak ettik!!
Uzun yazmayı sevmiyorum kanka
Bu özellikli bir durum rica ettik..''sarışın mı esmer mi'' tarzı sorular olsa biz de uzatmayız.. neyse ya amann
Uçan hamam bocegi. d
Yok o degildi büyük bir solucan vardi elim kadar onun üstüne sıcak sü dökmüştüm hemen öldü
Sen de buralarda büyüdün ha :D solucan zararsız yav asıl uçan hamam böceği nedir :D yürüyeni bile kadınları bayıltmaya yetiyor :D Peki onu nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adam çok dayanıklı ve hızlılar ya böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D anlat ama bak kestirip atma uçanıyla tek baş eden kadın olarak :D
🐁 fare
Kucuktü :( üzüldüm sonra
Hemcinslerine göre cesurmuşsun baya bu konuda, fare görse bayılacak kadınlar var Peki onu nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adamlar çok dayanıklı ve hızlılar ya!! yakalamak mümkün değil.. Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D
Heyy cesur olanlar susmayın pls!
Yurtaydi odamızda güvenlik geldi onlarda korkuyordu iş bana düştü
Yav iyi ki baştan sona anlatın dedik sanki çok ayıp bir şey soruyoruz!!