AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Öldürmem genelde😂
Böceklerle sorunum yok😂😂
Ve mutlu sonn :D ya zevk için öldürmenizden bahsetmiyorum kadınlarda genelde acayip bir haşere fobisi var özellikle hamam böceği, kırkayak vs görünce bir düşüp bayılmadıkları kalıyor :D şu ana kadar hiçbir şey olmadı mı börtü böcek, haşere takımından öldürdüğün?
Peçete ile alıp dışarı atarım en kötü
Akrep
Akrepten korkmayan tek kadınsın heralde tebrikler :D Çok mu küçüktü nası bir şeydi? Yalnız baya cesurmuşsun ya akreple karşılaşsa bayılır çoğu kadın!!
Trabzonluyum der susarım.
Ya nereli olursa olsun susma bunlardan korkmayan kadın mı var :D
Ne diyim korkmadım
Ya peki hatırladığın en büyük akrep ne kadardı yaklaşık ve onu tam olarak nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adamlar çok dayanıklı ve hızlılar akrepler kolay kolay ölmez... özellikle öldürme anı çok önemli.. sana saldırmaya çalışmadı mı? Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D
Çok büyük değildi baya bildiğin ayakkabıyı aldım vurdum ezdim saldırmadı
Ya akrebi televizyonda falan görünce baya afilli bir şey sanıyoruz böyle duyunca da şaşırıyor insan.. Böcek gibi kolay ölüyor mu bunlar hemen ayakkabıyla falan? Tek leşin miydi peki kadınların genelde çok korktuğu hamam böceği, çıyan vs gibi olanlardan neler var?
Örümcekten tiksinirim dokunamam o da alışkınım köyden yani
Fare
Fareden korkmayan tek kadınsın heralde tebrikler :D küçük fındık faresi miydi yoksa bildiğin kocaman lağım faresi mii!!
Tesekkur ederim Fındık faresi
Peki onu nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adam çok dayanıklı ve hızlılar ya!! yakalamak mümkün değil.. Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D
Eve girdi hemde yatak odasına bir iki saat odaya giremedik fare yapıştırıcısı aldık içeri koyduk biraz ara geçtikten sonra bana bir cesaret geldi odaya girdim oradan oraya kaciyo tabi ben yatağın üstündeyim korku içinde sonra yatağın altına girdi bende değnekle yatağın altına sokmaya başladım o sırada kaçarken yapistiriciya yapıştı orda öldürdüm 😂😂😂😂😂😂
O yapıştırıdan bir daha kesinlikle çıkamıyorlar de mii? ya asıl en önemli yeri anlatmamışsın nası öldürebildin o durumda oraya ne değse yapışır kalır.. bir de çok ses çıkarmıyor mu yapışınca hiç etkilenmedin mi? kolay ölüyor mu hemen nası öldürebildin?
Dediğim gibi elimdeki değneği üzerine biraz bastirdim tabi zor ölü ama ölü yani
Böcek görünce çığlığı basan kadınları düşündükçe siz korkusuz şövalye gibi geliyorsunuz gözüme :D Peki genelde kadınların çok korktuğu hamam böceği, kırkayak, çıyan gibi börtü böcek, haşere takımından neler var öldürdüğün?
Saydiklarinin hepsini de öldürdüm korku oluyo tabi içimde ama o anda fayda etmiyo hani
Ya ciddi misin bu konuda hemcinslerine göre epey farklısın hatta burada onlarca yorum arasında da aynı.. Çıyanla karşılaştın mı inanılmaz dayanıklı bir hayvan!!
Aşırı dayanıklı hemde zor oldu ama tabi onuda öldürdüm ama en korktuğum çiyan la fareydi
Ya çıyanı da baştan sona anlat pls! İnanılmaz soğuk ve dokuz canlı bir hayvan nerede gördüğünden nasıl öldürdüğüne kadar baştan sona pls.. fare gibi olsun ama farede nası öldürdüğünü yazmamıştın bunda baştan sona anlat olayı.. Sana zahmet veriyoruz ama bildiğin bu konuda teksin ya :D Sana bir plaket töreni falan düzenlememiz lazım site halkı olarak:)) Ama baştan sona uzun olsun final:))
Ama cok yoruyosun sende hic bir bocek gormedin mi yaaa
Ya final dedik ama ya, bizim için yazsan bir kerecik daha ne var:((böcek gördüm tabiki ama bu kadar soğukkanlı kalabilen kadın görmedim sanırım.. Ama yazacaksan da kısa kesme öyle ''vurdum öldü'' deyince taktik anlamında bir şey anlaşılmıyor..
Bak adın her neyse boş bir arazide cimenlikle cevrili bir yer önce fark etmemiştim uzandım bir anda üzerime doğru çıkan bir şey var korktum önce elin ayağım bir birine girdi taş buldum üzerine firlattim ama kaçtı tekrar attım o sırada üzerine geldi oldu sandım ama ölmemiş biraz zor geçti ama onuda öldürdüm yani
Onlar inanılmaz ölü taklidi yapıyor saatlerce hareketsiz kalıp o ölmemiştir ama neyse buraya da girersek silahı çeker vurursun şimdi en iyisi susayım :D
😂😂😂😂 yok canım ya o kadar da degil😅😅
O zaman bir de hamam böceği dinleriss :D :D
hamam böceğinin neresini dinleyeceksin ya görüyosun olduruyosun bu kadar sanki hiç öldürmemiş gibi konusuyosun
Senin gibi karşımıza ne çıkarsa çat çut girişmiyoruz biz :D
Ben böyleyim yani karakterim böyle adam olmayana girişirim hayvanlarda öyle gerektigi yerde ölmeleri gerekiyo 😂😂😂😋😋😋😋😋
Suss bundan sonra gördüğün ilk böceğin önüne ekmeğe salça sürüo koyuyorsun, itiraz istemiyorum :D
Olur denerimm😂😂😂😂
Hamam böceği
Kadınların resmen korkulu rüyası ya o hatta çığlıklar falan havada uçuşuyor :D bazıları cidden normale göre hiç öyle olanlarla karşılaştın mı?
Akrep malesef.
Bilmeyerek mi oldu neden ''maalesef''? Gerçi bilmeden de akrebi nası öldürebilir ki bir insan :D
O da bir canlı sonuçta. Yaşamaya hakkı var. Akreple aynı evde yaşamayı göze alamadığımdan mecbur kaldım.
Akrep eve nası girmiş yahu! Çok mu küçüktü nası bir şeydi? Yalnız baya cesurmuşsun ya evde akreple karşılaşsa bayılır çoğu kadın!! Ya peki onu tam olarak nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adamlar çok dayanıklı ve hızlılar akrepler kolay kolay ölmez... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D baya merak ettik!!
Heeyyy!!
Fareee
Fareden korkmayan tek kadınsın heralde tebrikler :D küçük fındık faresi miydi yoksa bildiğin kocaman lağım faresi mii!!
Götüm kadardı tutmak tas pat yüzünde her yer kan hahah😂😂
Üğzldüm ama bizi rahatsız ediyorduu
Ya dur bir sakin ol sadece fare değil Türkçe'nin de katilisin :D Dötün büyük mü bari :D Peki şaka bir yana onu nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adam çok dayanıklı ve hızlılar ya!! yakalamak mümkün değil.. Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D
Bu bizim mahallenin oruspusuydu bende tam karşıda bana bakıp sırıtırken gördüm tutum tası sakince kaldırdım beynini pataltım sonrada öldü bu e haliylen bende mubet hapis yedim 🙏😂
Sana bakıp sırıtıyorsa cidden kaybetmiş dötü başı :D fareler normalde cindir be yerinde durmaz... ve çok dayanıklılar hemen öldü mü öyle!! Yalnız baya da cesurmuşsun hemcinslerine göre şekerlik :D başka var mı peki genelde korkulan hamam böceği, kırkayak vs falan?
Vala hemen oldu bakışmla onu sakinleştirdim yok korkmam sadece tiksinrm biraz onlar benden korksun minacık şeyden mi korkucaz len işe bak senn😂😂😂
Saçmalama ne olur çare çok.. En ufak böceği görünce bile ayılıp bayılan çığlık atan kadınları görmüşsündür :D herkes senin gibi korkusuz şövalye olamaz :D
Ayy korkmak saçma ayağınla ez hadi köpek kurt seni yer küçük böcük sana ne yapacak yaa😊😂😂
Ya madem korkusuz şövalyesin madem yüzüklerin efendisisin.. Aklında kalan bir taneyi anlat baştan sona bizim için.. Hatırladığın en büyük ne varsa hamam böceği, kırkayak, çıyan vs.. ne olduğunu belirt ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat bizim için uzun uzun :D
Benim biraz değişk ama anlatayım böcekle ilgili değil yani bizim bahçede golden yavrusu vardı 4 güne yakın ben bakıyordum sonra bizim mahakediki çocuklar bahçemize kibrit atılar bildiğin yanıyor itfaiye çagırdık su falan dokyoz benim aşkm oradan ses çıkarıyor depunun altında kalmış ama ben nasıl aglıyom babam gitme diyor ben gidyom demiri alttan koyup tas atıyom ki salansın diye neyse bir şekilde çıkartım elim yandı ve köpeği kurtardım ama köpek 3 gün sonra öldü 😔😔😔
Ya sipirminn sensin bildiğin şapşik :D Köpeği kurtarmak için kendini ateşe kadın farenin beynini patlatmış.. ruh halindeki tutarsızlık beni benden aldı :D
Vala farenin hakıydı ama burada hayvan katili diye tanınmak istemiyoum ben ya 😂😂😂
Siteye afişlerini bastıracam..''WANTED:SİYAHSEVER''
Hahahah😂😂😂
Güve
Büyük müydü peki onların bazıları kafam kadar :D ve genelde kadınların çok korktuğu hamam böceği, kırkayak vs gibi olanlardan neler var?
Hamam böceği kırkayak öldürmüşümdür ama güveden tırsarak öldürdüm cidden bayağı büyüktü ve birden çok kez öldürdüm😄
Bunlardan korkmayan tek kadınsın heralde tebrikler :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adam çok dayanıklı ve hızlılar ya böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D
Hamam böceği 😣
Şaka yapıyosun hamam böceğinden korkmayan kadın var mı :D özellikle bazıları cidden normale göre çok büyük oluyor hiç öyle olanlara denk geldin mi?
Yok neyse ki ona denk gelmedim
Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adam çok dayanıklı ve hızlılar ya böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D
Akrep
Akrepten korkmayan tek kadınsın heralde tebrikler :D çok mu küçüktü peki ne kadardı?
Koydeydik sabah gözümü açtığımda ensemde bişey yürüyordu kafami kaldirmamla ensemden soktu şerefsiz elimde ittirdim yere düştü sarı akrepti öldürdüm hemen kavanoza koydum hastaneye gittim zehirli türü degilmis Allah'tan bı serum yedim tetanoz aşısı olup eve döndüm o oldu daha köye gitmem gitsem de yatmam.
Yuhhhh!!! ya geçmiş olsun bildiğin tehlike atlatmışsın!! Büyük müydü peki o durumda nası yaklaştın nası öldürebildin.. ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme akrepler çok dayanıklı nası yaklaştın nası öldürdün baştan sona detaylı anlat!
Çok büyük değildi ama küçükte değildi. O acıyı halen unutamıyorum vücudumdaki tüm kemikleri sizlatti resmen bulanık görme halsizlik oluştu ölücem sandım başta çok korktum zehirli diye çünkü sarı akreplerin çoğu zehirli olurmuş diye duymustum. O an refleksle ittigimde yere fırladı akrep olduğunu bilsem elimi atamazdim zaten. Yerde görünce nevrim döndü ilerdeki konsolun üstünde cam altı kalınca bı vazo vardı onla bı vurdum kafası ezildi kuyruğu halen oynuyordu o halde kavanoza koyduk zaten zehrini kuyruktan anliyorlarmis bilmeden iyi bişey yapmışım yani
Baya bii olay atlatmışsın hakkaten.. Ama çok cesurmuşsun bu konuda hemcinslerine göre çünkü çoğu kadın o durumda abartmıyorum düşer bayılır! Peki böyle börtü böcek haşere tayfasından isteyerek öldürdüğün başka neler var?
Kolay kolay oldurmem bı zarar görürsem öldürürüm ancak. Akrep bı örnekti iste. Başka da öldürdüğüm bişey olmadı su ana kadar. Hamam böceğini görmeye bile tahammulum yok. Gördüğüm anda bırak öldürmeyi direk kaçarım korkudan falan değil aşırı tiksiniyorum kaşıntı başlıyor hemen. Bı ara da evin banyosunu karıncalar bastı ama öyle böyle değil heryer simsiyah karincaydi normalde bı su dokersin hepsi ölürler veya bı zehir atarsın ama ben yapamadım internetten falan araştırdım limonu kestim üstüne karbonat döktüm banyoya koydum 4 tane. Aşağı yukarı 2 saat sonra o karıncaların hiçbiri yoktu hepsi kaçmışlardı
Süper:)) Vicdanlısın ama sınırları zorlayan olursa günah senden gidiyor :D
Aynen öyle 😊
Civciv
Haşere ya da böcek dedik yav :D hem de isteyerek öldürdüklerinizi soruyorum o yanlışlıkla olmuş olabilir
Yanlışlıkla öldürürüm tek hayvan o biliyoruz ne yazdığını
Bilinçli olarak hiç öldürmedin, yanlışlıkla da sadece civcivi mi öldürdün? Bunu mu demek istiyorsun :D :D
Sivrisinek :D
Tek o mu peki bu yaşa kadar :D
Bana zararı dokunmasa onu da öldürmem aslında :/ hic bir canlıya isteyerek zarar veremiyorum
Süpersin, bravo :D
Teşekkürleer ♥
Dedemle fare öldürmüştük 😂
Tek başınıza yaptıklarınızı soruyorum o sayılmaz :D
Peki 😂 sinek o zaman
Böceklerden korkuyorsun :D
Alışmaya alışıyorum :)
hamam böceği 😀😀😀
Şaka yapıyosun hamam böceğinden korkmayan kadın var mı :D özellikle bazıları cidden normale göre çok büyük oluyor hiç öyle olanlara denk geldin mi?
geldim ve savas açtık resmen bu yıl kazanan biz olduk 💪
Benim tanıdığım kadınların çoğu görse bayılır :D sen biraz farklıymışsın cidden bu konuda:)) Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adam çok dayanıklı ve hızlılar ya böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D
Bu yıl acayip derece türediler odunlukta özelliklede ilac kullandık yeri geldi ayağımızla ezdik gördüğümüzde bazen odunla vurdum birde ölürken yumurtası çıkıyor hemen onuda eziyorduk 😁😁😁
Ya hatırladığın en büyüğü anlat lütfen ya!! Zaten korkmayanlar olarak son derece sınırlı sayıdasınız bari siz aydınlatın.. Çok dayanıklı ve hızlılar.. baştan sona nerede gördün nası yaklaştın en önemlisi kaçırmadan nası öldürebildin baştan sona detaylı anlat pls.. Büyüklüğü ne kadardı falan.. Diğer türlü bir şey anlaşılmıyor taktik anlamında, aydınlat pls!
Şaka yapıyosun hamam böceğinden korkmayan kadın var mı özellikle bazıları cidden normale göre çok büyük oluyor hiç öyle olanlara denk geldin mi?
Yanlış oldu pardon :D
Hamam böceği
Köye gittik bir ara ziyarete arkadaşın akrabalarına karafatma gibilerini bile oldurdum yapicak bisey yok bana busey yapamaz sonuçta bide yanımızda olunca ölümü kaçınılmaz oldu
Benim tanıdığım kadınların çoğu görse bayılır :D sen biraz farklıymışsın cidden bu konuda:)) Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adam çok dayanıklı ve hızlılar ya böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D
Yolda gördüm en son ayakkabının yanında bastım hemen
Ya iyi ki baştan sona anlatın dedik! Böyle bir şey anlaşılmıyor ki taktik açısından genelde herkes korktuğu için evde hatırladığın en büyüğünü baştan sona anlat lütfen nerede gördün nası yaklaştın falan.. üşenme yap buradakiler için bir iyilik, bu konuda aydınlanmaya ihtiyacımız var zaten korkmayanlar çok az sayıda :D
Boş yapma böceği öldürmenin nesini uzun anlatabilirim şaşırilcak bir durum yok babam oğlu yok diye beni zaten erkek gibi yetiştirdi o yüzden vik vik kızlar gibi korkmam herseyden
Boşmuş.. dolu olmak için ''sarışın mı esmer mi'' diye mi sormak gerekiyor illa!! Neyse uzaklaş..
gergedan böceği
Ya pahalı olan böcek değil mi o :D Ya peki onu tam olarak nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. Çok dayanıklı değil mi onlar... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D
bizim köyde ışığa çok gelir onlar geceleri görüyorum Bartınlıyım bartinda görüyorum yani camın kenarında dışarda duruyordu tam bende balkona geçip terlikle üstüne acımasızca vurup öldürdüm para ettiğini bilseydim yapar miydim hayır xjxjx
Ya onlar büyük değil mi peki baya? dışarıdakini neden öldürdün? ya iyiki bir baştan soan detaylı anlatın dedik.. dayanıklı mı hızlı mı nası yaklaştın falan kolay ölüyor mu hemen.. böyle anlatınca bir şey anlaşılmıyor ki!
büyük de öldürebiliyorsun yani böyle sanki çelikten gibi şimdi biyolojik adı aklıma gelmiyor hızlı hızlı vurduktan sonra ölüyor sonuç olarak böcek yani ne kadar büyük iri olsa da
Ya genelde kadınlar korkar ama sen cesurmuşsun bu konuda hemcinslerine göre! Tek leşin miydi peki
hayır tek leşim değil sadece en büyüğü sağolasın
Detayda saydıklarımız gibi olanlardan başka neler var?
hom arısı
Fare
Fareden korkmayan tek kadın tebrikler :D başka peki detayda saydığım gibi olanlardan?
Yani aslında hepsi diyebilirim ama tabi ki bende korkuyorum
Nası hepsi ya bii saysana Allah aşkına :D
Neden gidiyorsun ya:((
Ya bebişim bii benim sorumu yanıtlamıyorsun hep görüyorum seni sorularda:((önceden yanıtlıyordun halbuki sorunca:(!
Denk gelmiyordur
Şu dekolte kıyafeti de koyup durma yakışmıyor sana uzun zamandır görüyorum seni buralarda... Neyse konumuza dönelim :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adam çok dayanıklı ve hızlılar ya böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D
Malesef son zamanda yok baya süredir karşılaşmıyorum bu söyledikleride lise zamanımda denk geldiklerim
O kadar zaman hiçbir şey mi denk gelmedi sadece hamam böceği olması şart değil genelde kadınların korktukları haşelerden bahsediyorum.. detayda saydıklarım gibi ve onlara benzer
Karşılaşmadım
Fare
Fareden korkmayan kadın yok normalde, tebrikler :D Minik fındık faresi miydi yoksa bildiğin koca lağım faresi mi?
Köyde öldürmüştüm. Orta boy 🙄
Kadınlar genelde en ufak böceklere karşı bile çığlığı basar genelde sen baya cesurmuşsun hemcinslerine göre bu konuda:)) Peki onu nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı, saldırmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. fareler çok dayanıklı ve hızlılar ya!! yakalamak mümkün değil.. Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!!
Ya cesur olan kadınlar zaten az sayıda neden susuyorsunuz:((
Öldürme kaç
Sen kaçıyor musun hep :D
Aynen kanki
Kalbim
İroni yok ironi ciddi cevaplar pls :D
Çekirge
Çekirge zararsız değil mi ya? Peki genelde kadınların çok korktuğu hamam böceği, kırkayak gibi olanlardan neler var?
Kardeşim çekirgeden korkuyo. Kırkayak öldürmüştüm.
Peki son zamanlarda falan hatırladığın en kırkayağı nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adam çok dayanıklı ve hızlılar ya böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D
Bahçede öldürdüm çapa ile en az 10 kez vurmuşumdur tabi bir taraftanda çok hareketli olduğu için yanıma gelmesin diye uğraşıyorum korku ve gerilim dolu anlardı😂😂
Ya işte o yüzden baştan sona detaylı anlat dedik !!:)) Herkes korkuyor zaten böyle şeylerden hemen hemen arada bir çıkan cesurlar da üşeniyor.. baştan sona uzun uzun bekliyoruz senden diğer türlü taktik anlamında bir şey anlaşılmıyor :D büyük müydü bu arada büyüklüğü ne kadardı yaklaşık tahminen?
Fare
Küçüktü
Hemcinslerine göre cesurmuşsun baya bu konuda, fare görse bayılacak kadınlar var :D Peki onu nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adamlar çok dayanıklı ve hızlılar ya!! yakalamak mümkün değil.. Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D
Hiç isim yok şans onu anlaticam burda
Doğru sen şimdi bunu anlatsan burada atomu nasıl parçalayacaksın de mii!! Hem holdingde de işler birikmiştir şimdi.. çok pardon ya ben bir anlık gafletle soruverdim!! kusurabakmazsın artık!!
Kirkayak karabocek
Genelde kadınların en korktuğu şeyler :D Kırkayakların bazıları çok uzun ve dokuz canlı kabukları çok sert.. kara böcekler de yine öyle kafam kadar oluyor bazıları.. Hiç öyle büyüklerle denk geldin mi?
Yok o kadar abartılacak kadar değildi
Peki son zamanlarda falan hatırladığın en kırkayağı nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adam çok dayanıklı ve hızlılar ya böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular
Şimdi onu mu anlaticam gerek yok
Yilan ve akrep
Yok artık bunlardan korkmayan tek kadınsın sanırım :D çok mu küçüklerdi ya peki yüzden fazla yorum var en iddialısı sanırım
Yılan büyktü kuzenlerle öldürmüştük akrep yavruydu
Tek yaptıklarınızı soruyorum yılan sayılmazzz :D Peki genelde kadınların çok korktuğu hamam böceği, kırkayak vs gibi olanlardan neler var?
Hepsi var böcekten korkmam işkence ettiklerimde var
Yalnız baya cesurmuşsun ya akreple karşılaşsa bayılır çoğu kadın!! Ya peki onu tam olarak nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adamlar çok dayanıklı ve hızlılar akrepler kolay kolay ölmez... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular baya merak ettik!!
Heyy cesurlar susmayın pls
Tarantula😶
Yok artık onu nerede gördün Türkiye'de pek sık rastlanılmaz tarantula olduğuna emin misin ya da? Kadınların genel olarak çok korkmuş olduğu hatta çığlıklar falan attığı hamam böceği, kırkayak, akrep vs var mı peki öldürdüklerinin arasında?
Türkiyede görmedim ki zaten😏 Eminim. Ben korkmam iğrenirim🙄
Ya peki onu tam olarak nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. sana saldırmadı mı falan!! adamlar çok dayanıklı ve hızlı onlar kolay kolay ölmezler... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D
Evimize girmişti😂😂😂😂 Bu kadar anlatablirim😂
Yaa küserizz:((( :D
Üzgünüm :D
Ya neden ya:((ama bu sinek değil ki tarantulaaa!!
Anlatacak mısın polis mi çağırayım yoksa :D
Sitenin polislerini çağırabilirsin. Devriye atıyorlardı en son😂
Ya bir şeyi merak ettirip ettirip anlatmamak nedir? Bu ne yapmak? Umarım aynı şeyi yaşamazsın.. berbat bir şeyy!!
Tamam :(
Örümcek
Örümcek 🕸
Hiç biri
Voldemort
Sadece soruyla ilgili cevaplar kabul ediyoruz :D
Sadece soruyla ilgili cevaplar kabul ediyoruzz :D
Voldemort bana mesaj at
Kendisini tanımıyorum soruyla ilgili cevap varsa alalım:))
Merve
Voldemort'un kendisini tanımıyorum :D
Hamam böcekçi mesaja geliyor musun uzatma
Kaybol
Keyfin bilir gülegüle
Heralde keyfim bilecek.. bb.
Bakıyorum da mütevaziliğinden hiç ödün vermiyorsun yine!
Suss
Susmamı istemin nedeni nedir?
Konuşmaman :D
Susmuyorum susmuycam o zaman
Soruyu cevaplayacaksın o zaman.. Önceden yalan yanlış yazıyordun cevapla şunu adam akıllı.. ama baştan sona uzun yazacaksın
En son öldürdüğüm bu seneydi öğrenci evimde koltığa oturuyordum birden belirdi çıplak ayağımla bastım ölmedi üstelik canımı yaktı bir defa daha bastım yine ölmedi canımı yaktı terliği aldım en sonunda hızlı hızlı vurdum nihayet öldü ilk defa bir hamam böceğiyle cebelleştim
Yalaannn yalannn :D
Hanii daha önce de görmüştün?''ilk defa'' demişsin?
İlk defa canımı yaktı dedim mal
Neyse yol al sana ayıracak vaktim yok
İyi s*ktir git
Akrep ve Kırkayak
örümcek