AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
arı. üstüne düşmüştüm
hiç öldürmedim hep başkasına öldürttüm
Sen kötü bir azmettiricisin :D
😄😄
İsteyerek sivrisinek genelde
Lağım faresini öldürdüm gözlerinden kan fışkırdı
hamam böceği tabikide
Hamam böceğinden korkmayan kadınlara burada madalya töreni yapmaya başladık artık :D onların bazıları çok büyük yav resmen hormonlu hiç öyle olanlar denk geldin mi?
yaa birkere yatağımda uzanıyor kitap okuyordum uçan hamam böceği gördüm çığlık attım çok büyüktü terliği aldım bir fırlattım ayy ciğerleri fışkırdı resmen
Biraz daha cesur olanlar bile çığlık atıp uzaktan savaşıyor :D Peki bahsettiğin dışında son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceği ne kadardı yaklaşık onu nerede gördün ve nasıl öldürdün? Ama “vurdum öldü” diye geçiştirme baştan sona detaylı anlat nerede gördün nası yaptın falan çünkü çok hızlı ve dayanıklılar normal böceğe göre.. Baştan sona anlat işte kafamızda deli sorular :D diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor:)
Yaz ayıydı işte. Yerde uzanıyorduk klimalı oda diye odamda yatmıyordum. İşte kafamda birşey vardı sanki ben ilk başta anlamadım kaşıdım bir baktım böceği savurdum aaa diye bağırdım babam ağzıma sçtı ne bağırıyon diye hamamböceği var dedim çok büyüktü ama ben ağladım yalvardım baba öldür onu ben korkuyordum balkona çıktım kapıyı kapattım babam öldürdü böceği sonra baktım ölmemişti kıpırdıyordu bende ezdim sonra beyazımsı sıvılar vardı iğrençti ya attım sonra peçeteyle :D
Ahaahhaa ya aynı durumda olsa bayılacak kadınlar tanıyorum :D yalnız sen kendine hiç pay çıkarma işi amca bitirmiş :D Sayılmaz bu, resmen kaçak güreşmişsin :D
ya ben öldüremezdim çok büyüktü :D ben ama gene geberdim gülmekten hem gülüyordum hem korkuyordum
İsteyerek bitek sivrisinek öldürmüşümdür 🤔
ben oldurmem oylece bırkırım
Öldürmedim hiç çünkü korkarım
Oysa herkez öldürür sevdiğini hsjfkgl😂
Ne kadar korksam da hiçbirini öldürmedim
Benim için örümcekler akreplerden de korkunç
Anlaşıldı örümceklere yaklaşamıyorsun :D peki genelde çok korkulan hamam böceği, kırkayak, akrep vs gibi haşerelerden öldürdün mü hiç?
Hamam böceği öldürdüm
Genelde kadınların en korktuğu şey sen yine cesurmuşsun baya bu konuda :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adamlar çok dayanıklı ve hızlılar ya böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D
bir komsumuzun mutfaginda cikiyo hamam bocegi dolabin icinden legen aliyodum baktim kara bisey var ciglik attim tabi sonra muslugu actim ve boguldu
Çığlık olmasa olmuyor zaten de o kesinlikle öyle ölmemiştir :D onlar radyasyona bile dayanıklı yahu öyle ölür mü? Başka yok mu :D
Heen olmedi zaten baya acik kaldi musluk kacmaya falan calisti da bu kadr ayrinti vermeye gerek duymadm
Ev örümceği, yem böcek öldürmek. :)
Küçükken örümcek öldürdüm sadece
Öldüremem ben hiçbir canlıyı
Karıncaaaaa sürüsüüüü
Hiçbirini öldürmedim 🤪✋
Hiç öldüremedim hep kaçıyorum ben
Ömrümde bilinçli hiçbir şey öldürmedim
Akrep dışında hepsinden öldürdüm isteyerek.
Yok artık!! Bunlardan korkmayan tek kadınsın heralde :D fare küçük fındık faresi falan mıydı yoksa bildiğin büyük lağım faresi mi.. hamam böcekleri de çok korkunçlu! sen değişik misin ya baya hemcinslerine göre bu konuda :D
Fare değil sıçandı. Ben böyle şeylerle uğraşmayı seviyorum.
Yav sıçanlar kocamann! senin dilin ne söylir kurban :D Benim tanıdığım kadınların çoğu görse bayılır onu :D sen biraz farklıymışsın cidden bu konuda:)) Peki sıçanı nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil, nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls nası yaklaştın nası öldürdün falan.. adam çok dayanıklı ve hızlılar!! saldırmadı mı sana? Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular :D
Yok be sıçanı ben nasıl öldüreyim babam öldürdü. Benim işim var ders çalışıcam.
Yedik biz de.. iyi ki bir şey sorduk
Fobim var öldüremem görünce en uzak yere kaçarım
Hayvanlara zarar vermem
Hamam böceği oldurmustum
Auyyy ölürüm ölürüm susun
Öldüremedim kaçtım 😂
hiç bilerek öldürmedim
İstemeyerek oluyor maalesef
İstemeden, için elvermeden bilerek mi öldürüyorsun peki yoksa farketmeden yanlışlıkla mı?
İçim el vermeyerek
İçim el vermeyerek
Ne öldürdün peki neydi seni bu kadar mecbur bırakan :D
Hamam böceği (korktugum icin öldürmüştüm)
Kadınlar korkulu rüyası zaten :D Peki nerede gördün nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme olayı baştan sona anlat pls nerede gördün nası yaptın falan? diğer türlü bir şey anlaşılmıyor?
Kırk Ayak Ve Kara Fatma
Kadınların kabusu bunlar resmen genelde çığlıklar falan havada uçuşur :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük kara fatma ne kadardı yaklaşık onu nerede gördün ve nasıl öldürdün? Ama “vurdum öldü” diye geçiştirme baştan sona detaylı anlat nerede gördün nası yaptın falan çünkü çok hızlı ve dayanıklılar normal böceğe göre.. Baştan sona anlat işte kafamızda deli sorular diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor:)
işaret parmağım kadar vardı yaz aylarında mahallede oturuyorduk saat 9 10 sıraları duvardan yürümeye falan basladı
Olduremiyorum çünkü görünce direk kaciyorum 😃
Süperr :D :D
Dağ evi gibi bir yazlıktayken akrepti
Akrepten korkmayan tek kadınsın heralde tebrikler :D Çok mu küçüktü nası bir şeydi? Yalnız baya cesurmuşsun ya evde akreple karşılaşsa bayılır çoğu kadın!!
Ya cesur değilim korktum tabi çok küçüktü üstüne taş attım
Yine de cesaret göstermişsin.. Peki genelde kadınların çok korktuğu hamam böceği, kırkayak, çıyan gibi börtü böcek, haşere takımından neler var öldürdüğün?
Hiç birini öldürmedim onları görsem kaçarım ya çok iğrençler
Öldürmedim hiçbir canlıyı.