Arkadaşımın doğum gününü kutlamalı mıyım ?

Arkadaşlar biraz uzun ama okuyun lütfen. Beni 2 senedir sınıftan yakın olduğum iki arkadaşım var. Bunlardan G şahsıyla yaklaşık bir aydır konuşmuyorum. Çünkü gereksiz kıskançlık ve alıngınlıkları varı. Onunla ilgili gıcık olduğum bir durumu yüzüne vurunca aramız daha da bozuldu ve bana sen çok değişmişsin falan dedi. Her neyse. Okul kapandı 1-2 hafta ikimiz de birbirimize mesaj atmadık, konuşmadık.Sonra ben derslerini sormak için mesaj attım cevap vermedi. Belliki baya küsmüş bana. Aradan iki gün geçti küs müyüz diye mesaj attım. Sen daha iyi bilirsin dedi ve gergin konuşmalar başladı. Suçlu o olmasına rağmen alttan aldım kusura bakma kalb,n, kırdıysam falan dedim, cevap dahi vermedi. O kadar gönlünü almaya çalışıyorum insan bir umursar mesaj atar yazdım. O , sen de beni umursamamıştın diye bencilce bir cevap attı ve iyice sinir oldum. Yaklaşık 1 aydır konuşmuyoruz. Bugun doğum gunu, doğum gününü kutlamalı mıyım ? Bir de şöyle bir durum var, facede bu iki arkadaşım karşılıklı yorumlasırken, biz birbirimize yeteriz, kimseye ihtiyacımız yok minnetimiz yok falan yazmışlar. Bana laf çarpıyolar akıllarınca. Bu ikisi ev arkadası zaten. Diğer arkadasım da bu durumdan etkilenmiş olcakki o da bana tavır almış ama bu tavrını sadece gizem yanındayken belli ediyo. Normalde mesaj atıyo konuşuyo falan benle. İkiyüzlülük yapıyo yani çıkarına nasıl gelirse. Napmalıyım ?
Arkadaşımın doğum gününü kutlamalı mıyım ?