Merhaba arkadaşlar. 1,5 ay önce başıma gelen bir olayı anlatacağım size sadece bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. Ben annemle 8 yaşından beri görüşmüyorum 18 yaşına geldiğimde annemin yanına gittim bir şekilde buldum ve yanında kalmaya başladım annemin kapı komşusu İ. Annemle arkadaşlıkları vardı. Ben annemle anlaşamadım ve bir evlilik yaptım o dönem 3 ay sonra da ayrıldım ve boşandım. Boşandıktan sonra ben kendime yeni bir hayat kurmaya başladım ve İ. Kişi ile aramızda duygusal bazı şeyler oldu. Fakat ben boşanıp geri oturduğum yere geldikten sonra İ. Ve annem farklı yerlerde oturmaya başlamışlar dı. İ. Bin bana söylediği annen benim için duygusal bir şeyler beslediğini söyledi fakat benim ona karşı böyle bir düşüncem yok diyerek oturduğu yeri değiştirdiiini öğrendim. İ. ile olay günü gece 2 de parka gitmeye karar verdik İstanbul’da yaşayanlar bilir o saatte dahi parkta bir sürü insan vardı. Neyse parkta annemle karşılaştık yanlarında 4-5 kişi ve annemin sevgilisi S. Vardı. Parkta hiç bir şekilde konuşma vs. Olamadı. Zaten biz parka gelince omlar dışarı çıktı. Ben İ. İle 20 dk parkta kaldıktan sonra geri benim oturduğum yere doğru yoka çıktık. Kapının önüne vardığımızda İ. Nin telefonu çaldı ve annemin sevgilisi S. Aradı konuşmak istediğini söyledi. Kapattıktan sonra bir daha aradı sonra biz olay yerine gittik bende yanlarındaydım. Sonra geldiklerinde S. Kişisinin yanında birde A. Kişisi vardı. Ve bir kaç konuşmadan sonra karşı taraf saldırmaya başladılar. İkiside İ kişisini yere yatırdı ve toplam 9 yerinden dikişli yaralar aldı fakat o esnada ikiside üstündeyken ve bıçaklarken İ. Yanındaki silahla boğuşma esnasında hedef dahi almadan sıkınca S. Kişisi 2. Ameliyatında kan kaybından öldü. Bu olay nefsi müdafaa ya girer mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Olay yerinde kamera kaydı da var?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar